.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 74
    Няма да се предаваш! Горе главата! Довечера ако излизате с компанията го направи това с цветето, ще видим дали пак ще мисли така.

Добре...

Сега вдигна сестра й, защото тя е в банята, каза, че някой е казал, че съм говорил глупости за нея, а аз не съм я споменавал вчера .
    '88 набор съм, да не се подведете от ника !

Просто завистници....Говори с нея и й обясни как стоят нещата. Дано те послуша....

СТРАШНО ми е сърдита...

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Това с разговорите...
    Тука 70% от мненията са: иди на доктор; говори с нея/него и му/й обесни, че...
    Какво? Тези глупости помагат ли?
    Съветите...
    - Всички авто-части на едно място!

Тя ако не иска да говори с теб и е бясна, най-много да хвърли цветята в кофата.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Пловдив
    П.С. Статистиката не се отнася до тази тема само. Под "тука" имам предвид форума.

И какво пречи да и се извниш с цвете!?
    Пич много се задълбаваш в нещата това винаги ще ти изиграва лоша шега!
    НЕ анализирай толква а действаи и още момичета бол ти избираш ти си важния!
    Light The Universe

Добре, де, а без общуване в какво се превръщат човешките взаимоотношения?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Тя ако не иска да говори с теб и е бясна, най-много да хвърли цветята в кофата.
    Затова казах да не го прави пред всики...
    Тефал... мисли за всичко...

Тя да не би да му е бясна само за пред хората? Разбира се, че нещата трябва да се оправят насаме /разбира се, ако човекът е като бившия и винаги влачи други хора, големи публични скандали могат да се получат.../

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Ако оценява цветята ще е полъскана и ще и мине, щом сии подарявал рози аз ги обожавам и никога не ми омръзвт но обичам и орхидеи, препоръчвам да избереш тях засега, още повече че розите са страст а орхидеята навява смирение и покой които ще усили чувството в нея че се "разкайваш"...Е да, малко по-скъпи са но все пак във война и в любовта всичко е позволено
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Вече това момиче не ме интересува, ама изобщо. Отидох до тях да я попитам какво става, тя прати сестра си долу да каже, че мразила момчета. Да прави каквото си ще, толкова добре се държах с нея, тя ми плюе в очите. Не желая да я виждам вече, да си чака тоя дет си е харесала и, като той й тегли една майна(както и преди е правел - разочаровал я е, а той щом сега не желае да е с нея и по-нататък няма да ще), да страда! Нищо вече не ме интересува.

ako ne e pred vsi4ki moje.ina4e moje da se pritesni i da ti se qdosa oshte pove4e.hvani q kogato e sama za da i stane po priqtno shte po4yvstva 4e go pravish edinstveno za neq..
    p.p. ma az verno misleh 4e takiva mom4eta kato teb sa gi sprqli ot proizvodstvo.bravo!
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Писна ми, казах й в чата, че вече не ме интересува. Край, ставам от останалите момчета - само за секс да мисля. Казвам ви го, толкова добри чувства да имах към нея и тя така да ми плюе в очите. Затова няма вече такива момчета.

Цитирай Първоначално написано от Kaloyan_78
    Писна ми, казах й в чата, че вече не ме интересува. Край, ставам от останалите момчета - само за секс да мисля. Казвам ви го, толкова добри чувства да имах към нея и тя така да ми плюе в очите. Затова няма вече такива момчета.
    =D>
    Light The Universe

Цитирай Първоначално написано от Valar
    =D>
    Мерси, мерси . Край, мислех си, че са останали и свестни момичета - не.

Град
    Непостоянно
    =D>
    tamun da ti kaja brao ..ti pa se ysra ima svesni momi4eta sq taq ako ne e ima o6te milioni jensko i za cvetqta nqma ni6to po-milo ot tova \/
    .!.

Браво. Гениален си. Сваляй звезди, еби и зарязвай.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Браво. Гениален си. Сваляй звезди, еби и зарязвай.
    e da be vqrno mnoo e genialno tva naparooo..spored men ne biva taka..pone ebi i zarqzvai ma ne svalqi zvezdi...6ot polse ni mnogo boli...a ako e nekoq boina i tebe 6te zaboli
    .!.

=D>
    Нали!
    Не се връзвай на хилядите пикли дето ще се правят на 'божи кравички' в темата!
    На вън са съвсем други...
    Light The Universe

Guest
    Пич, нищо лично, ама си много зле.
    На момиче никога не подарявай цвете ей така, на рожден ден, на имен ден - може, но ей така - никога!
    И не й падай в краката, не слушай к'во ти говорят момичетата, те себе си не могат да оправят, че ще ти дават съвети как да я свалиш... Пълни глупости са т'ва.
    Чудил ли си се защо хубавите ябълки прасетата ги яли?

Трябва да се държиш мъжки и да не й даваш тя да води разговор, тя да те командва, да й вършиш услуги и т.н.. Нито пък да се извиняваш за нещо, за което нямаш вина!

И запомни 1 нещо - някога каже ли ти, че сте "просто приятели" или те има за "приятел" - нищо повече не можеш да направиш, освен ако не е мъртво пияна.

Истината е, че трябва да бъдеш забавен, интересен и да показваш, че си харесван от другите момичета. Т'ва не значи, че трябва да си й изтривалка.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    podari i 4ervena roza
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Пич, нищо лично, ама си много зле.
    На момиче никога не подарявай цвете ей така, на рожден ден, на имен ден - може, но ей така - никога!
    И не й падай в краката, не слушай к'во ти говорят момичетата, те себе си не могат да оправят, че ще ти дават съвети как да я свалиш... Пълни глупости са т'ва.
    Чудил ли си се защо хубавите ябълки прасетата ги яли?

Трябва да се държиш мъжки и да не й даваш тя да води разговор, тя да те командва, да й вършиш услуги и т.н.. Нито пък да се извиняваш за нещо, за което нямаш вина!

И запомни 1 нещо - някога каже ли ти, че сте "просто приятели" или те има за "приятел" - нищо повече не можеш да направиш, освен ако не е мъртво пияна.

Истината е, че трябва да бъдеш забавен, интересен и да показваш, че си харесван от другите момичета. Т'ва не значи, че трябва да си й изтривалка.
    Ти знаеш ли какво е мъж, бе? Още нямате косми по ташаците почвате да казвате кой е зле и кой добре. Може би да има момичета, които заслужават да се държиш много добре с тях, но аз не съм намерил явно и ми е през оная работа вече за всичко. Ако тя се сети да се извини и да спре да мисли само за себе си, а не да вика "за мен така е най-добре" можем да си останем приятели, но нищо повече.

И ще ме извиняваш, че така се дърпам ама съм много убиден.

Guest
    Всъщност нямаше нуджа да се хабя, като гледам не оценяваш истинските съвети.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си