Цитирай Първоначално написано от Анонимко
Пич, нищо лично, ама си много зле.
На момиче никога не подарявай цвете ей така, на рожден ден, на имен ден - може, но ей така - никога!
И не й падай в краката, не слушай к'во ти говорят момичетата, те себе си не могат да оправят, че ще ти дават съвети как да я свалиш... Пълни глупости са т'ва.
Чудил ли си се защо хубавите ябълки прасетата ги яли?

Трябва да се държиш мъжки и да не й даваш тя да води разговор, тя да те командва, да й вършиш услуги и т.н.. Нито пък да се извиняваш за нещо, за което нямаш вина!

И запомни 1 нещо - някога каже ли ти, че сте "просто приятели" или те има за "приятел" - нищо повече не можеш да направиш, освен ако не е мъртво пияна.

Истината е, че трябва да бъдеш забавен, интересен и да показваш, че си харесван от другите момичета. Т'ва не значи, че трябва да си й изтривалка.
Ти знаеш ли какво е мъж, бе? Още нямате косми по ташаците почвате да казвате кой е зле и кой добре. Може би да има момичета, които заслужават да се държиш много добре с тях, но аз не съм намерил явно и ми е през оная работа вече за всичко. Ако тя се сети да се извини и да спре да мисли само за себе си, а не да вика "за мен така е най-добре" можем да си останем приятели, но нищо повече.

И ще ме извиняваш, че така се дърпам ама съм много убиден.