Цитирай Първоначално написано от Анонимко
zna4i govorih s neq, i est vsi3ko se okaza 4e e bilo plod na vuobrajenieto mi v sm toq pi4a naistina q haresva, i tq go znae, oba4e tq nikoga nqma da mu pusne... i tova est trqbva da me pravi 6tastliv. oba4e puk sega o6te edin problem ... predi 30min tq mi kaza da si spomnq kakvo mi bila pisala v edno suob6tenie po skype, a to glase6e 4e tq super mn me obi4a kato priqtel i spored neq ne trqbvalo da imame po-blizki otno6eniq, i tova naistina me "zakla". Tq kato mi go kaza, az si stanah, pojelah i priqtno "selo"/6toto tq sega zaminava/ i si trugnag. nito me dogoni da mi kaje ne6to, nito ni6to... i sega osuznavam 4e pravilnoto ne6to bi bilo da prekratq vsqkakvi kontakti s neq, oba4e tolkova mn q obi4am 4e znam 4e ne moga da go napravq, i qvno 6te trqbva da se zadovolq edinstveno s priqtelstvoto ni, i da se mu4a godini nared, da q obi4am "skri6om", da pravq vsi4ko za neq, bez zna4enie dali tq 6te znae tova, i... v krajna smetka... da jiveq zaradi neq, zaradi men, v imeto na lubovta...
PS. hah... v kakva situaciq se ozovah... 4ovek dori ne predpolaga kakvo moje da go spoleti i kak to moje da promeni jivota mu.
PS2. Priqteli, lubovta e ujasno ne6to, dokato si vutre v neq se 4uvstva6 kato bog, no kogato tq priklu4i sqka6 samiqt AD obzema tvoq svqt i te kara da se purji6 i da strada6... tova e moqt li4en opit, dokato sum jiv az 6te se predpazvam s vsi4ki sili ot tova "nezemno" 4uvstvo nare4eno lubov i 6te jiveq zaradi"prestija", zaradi sex-a, zaradi brojkata. Lubovta 6te stane ne6to 4ujdo i nerazbiraemo za men. No dokato tova vreme dojde, az 6te buda vurzan s okovite na sobstvenata si naivnost i me4ti... I v krajna smetka.. sudbata si znae rabotata.. moje bi vsi4kata tazi muka ima cel, tazi cel moje da e za dobro, a moje i da e za zlo... kakvoto i da e - qvno e pisano da bude taka i az ne moga da go promenq. I za pruv put v jivota si sudbata me slomqva, az se primirqvam, i po4vam da razbiram onezi hora koito poludqvat, koito se samoubivat i koito pravqt vsqkakvi ne6ta, protivno na 4ove6kata priroda, v opit da izbqgat ot smazva6tata presa na jivota. I se 4udq "koga 6te dojde moqt red". Koga 6te dojde momentut v kooito nqma da moga da ustoq na natiska i 6te se prevurna v edin ot tezi slaboharakterni okaqnici, ot4aqni ot su6testvuvaneto si, kopnee6ti za ne6to novo, a imenno - za negoviq kraj.
голям си песимист.. ще намериш и друга любов не се тормози толкова... познавам това чувство и почти всеки де, но то преминава така че не си скапвай лятото с такива мрачни мисли, а давай напред