- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Полудявам ли
pyrvo da vi predupredq 4e temata NE E ebavka.Sno6ti synuvah mnogo stranen syn : Mom4eto koeto me haresva iska6e da pravi sex sys men i po4na da lyska az mnogo se upla6ih i izbqgah i posle synq mi prodylji no dr-to ne e interesno.Tazi sutrin mnou se upla6ih i mnoo me e sram da otida da go vidq a toi nastoqva molq vi za syvet....az sy6to iskm da go vidq
Ти ако знаеш аз какви неща сънувам...ще ме пратиш в лудница незабавно. Твоят сън е напълно нормален.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
vyprosa e 4e predi ne sym synuvala podobni gluposti i sq me e sram ili strah nz a mnogo iskam da go vidq i toi men
Успокой се. Това са игри на подсъзнанието.![]()
душата ти е изложена на риск - трябва да приложиш самобичуване и обливане с кофи студена вода, за да убиеш плътското желание!!!
![]()
не бе, слушай ся, тва си е напълно нормално, еросън
ПП: дет курво, обмени по скойпо опит с мен за откачените сънища, сигурен съм, че ще те победя в тоя показател![]()
Лошото е, че в моите сънища обикновено няма истински секс...или аз не го усещам като такъв
Моите сънища обикновено са кошмари...една част от тях са култовите апокалиптични сънища...потопи, ядрени бомби избухват из София, болна съм от неизлечима болест...да не говорим за косопадите и падането на зъби...
аз сънувам с напълноосъзнат сън как около мен има материя, но тя няма измерения и не действат закони... не мога да го обясня, но имам чувството, след като се събдуя, че съм бил мачкан с големия божествен ботуш...
а по-нормалните кошмари са ми свързани обикновено с това, че правя нещо супер-готино и мечтано и после всичко се срива и всички ме мразят и искат да ме убият, плюс това, че около мен всичко се разрушава и аз някак си знам, че аз съм виновен за това....
Нормално е.Аз пък сънувам най-често зомбита,призраци,кървища,к к някакъв олигофрен ме гони със сатър...![]()
ООО, аз веднъж взривих НДК и после ходех с един негър...
А моите сънища винаги са като реалност...колкото и да осъзнавам след това, че са били неадекватни или невъзможни.
[quote="`Death`Whore``"]Лошото е, че в моите сънища обикновено няма истински секс...или аз не го усещам като такъв
xaax az ne sanuwam mnogo mnogo ama powecheto to sunishtata sa sexualni i si e kato istinski ako ne daje i po qk![]()
всеки ден сънувам че или карам кола с лил джон или сме на сцената...![]()
Raise your fist!
аз да не ви казвам какви неща съм сънувала... на сексуална тематика. Направо ме е срам и се чудя дали нещо не ми е наред.. с мозъка![]()
и без тва пишеш като гост...
Първоначално написано от quench
abe ti samo tfa 4aka6
![]()
всъщност, не чакам нищо - просто ми е интересно да видя в днешните кръстопътни времена, в които ценностните системи за месеци се създават и рухват, какво е извратено според младежите
еми да ти кажа съзнанието на днешните младежи е доста извратено, което е много жалко. Независимо, че пиша като гост не бих разказала какво съм сънувала... не знам от къде моето съзнание ги ражда тия неща. И наистина след един такъв сън (общо са били 2) цял ден се питах "аз нормална ли съм?".. то сънищата принципно не си ги избираш ти, амаПървоначално написано от quench
![]()
Аз сънувах, че се женя за баща си и той трябва да ми вземе девствеността...е, не се стигна дотам, разбира се...
Виж, мен не ме е срам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az takiva gi sanuvam vsqka ve4er
![]()
![]()
a ti se pritesnqva6. To ako e taka ve4e da bqh v ludnicta
![]()
![]()
ми отиди може съня ти да стани реалностсеки сънува некви шантави неща спокс
![]()
И аз сънувам всякакви подобни глупности.Не се притеснявай
![]()
И аз съм така..май страшните филми идват в повечкоПървоначално написано от Devilka
![]()
ВЕЧЕ СИ МОМА ГОЛЯМААА,ИСКАШ СЕКС СЕКС СЕКС!!!![]()
\
/ \
/ ОТИВАЙ ПРИ НЕГО И НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ПРЕЗВАТИВ!!!
![]()
![]()
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
О,да,определено е така.Първоначално написано от MoHuTo
![]()
куха си като лейка ,оставена на слънце!!!!Първоначално написано от LaDy^DaQnA