.
Затворена тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: izvrateni

Guest

izvrateni

bihte li spodelili nai izvratenite si sexualni fantazii?

Мега фен Аватара на quench
    да убивам млади девици, да изцеждам кръвта им и да се мажа с нея....

това направо ме хвърля в див екстаз....
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Град
    L.A. \ Moscow
    много сте извратени тук...
    Raise your fist!

всъщност, ако се замисля, си представям как, след като съм се намазал с кръвта, вземем нечие все още топло и мазно черво и мастурбирам с него...

най-якият момент през годината е когато тате ме остави да обработвам закланото прасе сам...

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    voob6te me nqma tuka

dosta e trudno da izbera koq e nai izvratenata no mai jelanieto mi da pravq sex s biv6iq mi u4itel po istoriq na teatralna scena ako e vuzmojno da ima i publika o6te po dobre!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

Цитирай Първоначално написано от quench
    всъщност, ако се замисля, си представям как, след като съм се намазал с кръвта, вземем нечие все още топло и мазно черво и мастурбирам с него...

най-якият момент през годината е когато тате ме остави да обработвам закланото прасе сам...
    Wicked sick!

Град
    СофиЯ

ААААААААААААААААААААААААА ААА УЖАААСССС!!!!!

значи гледайте сега един-два яки съвети за мастурбация:

- ако сте момчета, вземате свинска - не телешка или агнешка - вратна пържола, пробивате в нея съвсем тесен и малък отвор и после се опитвате да нанижете парчето месо върху члена си - все едно чушак девственица, само че тя не пищи от болка като животно - освен това можеш да си я чукаш колкото дълго си сикаш

- ако сте момичета - използвате агнешки ребърца (свинските са с много меко месо, а телешките са много дебели) - няма по-добра имитация на мъжки полов орган - освен това е доста твърд - така накарах първата си братовчедка да свърши два пъти....

Guest
    quench написа:

БЛЯК!!!

значи гледайте сега един-два яки съвети за мастурбация:

- ако сте момчета, вземате свинска - не телешка или агнешка - вратна пържола, пробивате в нея съвсем тесен и малък отвор и после се опитвате да нанижете парчето месо върху члена си - все едно чушак девственица, само че тя не пищи от болка като животно - освен това можеш да си я чукаш колкото дълго си сикаш

- ако сте момичета - използвате агнешки ребърца (свинските са с много меко месо, а телешките са много дебели) - няма по-добра имитация на мъжки полов орган - освен това е доста твърд - така накарах първата си братовчедка да свърши два пъти....

gospodi kolko si izvraten, haresva6 mi!
    ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!

не съм извратен!

хората приемат за нормално сексуално удоволствие само това, което задоволява телесните, животински нужди

човешкото в мен е жестоко и егоистично и има нужда от изразителност чрез по-особена сексуалност

това, което за вас е извратено, за мен вече е ванила

например, честно, много ме привлича това да отрежа с клещи пръста на някое момиче, което доброволно се е съгласило - и това е, защото ще му причиня болка, която да задоволи жестокостта ми

както казах, когато си гладен - ядеш; когато си жаден - пиеш; за всяка нужда си има продукт, който да я задоволи

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Гнусна тема. Заключвам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си