- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- izvrateni
bihte li spodelili nai izvratenite si sexualni fantazii?
да убивам млади девици, да изцеждам кръвта им и да се мажа с нея....
това направо ме хвърля в див екстаз....
всъщност, ако се замисля, си представям как, след като съм се намазал с кръвта, вземем нечие все още топло и мазно черво и мастурбирам с него...
най-якият момент през годината е когато тате ме остави да обработвам закланото прасе сам...![]()
voob6te me nqma tuka![]()
![]()
![]()
dosta e trudno da izbera koq e nai izvratenata no mai jelanieto mi da pravq sex s biv6iq mi u4itel po istoriq na teatralna scena ako e vuzmojno da ima i publika o6te po dobre!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Wicked sick!Първоначално написано от quench
ААААААААААААААААААААААААА ААА УЖАААСССС!!!!!Първоначално написано от quench
![]()
![]()
![]()
![]()
значи гледайте сега един-два яки съвети за мастурбация:
- ако сте момчета, вземате свинска - не телешка или агнешка - вратна пържола, пробивате в нея съвсем тесен и малък отвор и после се опитвате да нанижете парчето месо върху члена си - все едно чушак девственица, само че тя не пищи от болка като животно - освен това можеш да си я чукаш колкото дълго си сикаш
- ако сте момичета - използвате агнешки ребърца (свинските са с много меко месо, а телешките са много дебели) - няма по-добра имитация на мъжки полов орган - освен това е доста твърд - така накарах първата си братовчедка да свърши два пъти....
![]()
quench написа:
всъщност, ако се замисля, си представям как, след като съм се намазал с кръвта, вземем нечие все още топло и мазно черво и мастурбирам с него...
най-якият момент през годината е когато тате ме остави да обработвам закланото прасе сам...
БЛЯК!!!![]()
gospodi kolko si izvraten, haresva6 mi!Първоначално написано от quench
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
не съм извратен!
хората приемат за нормално сексуално удоволствие само това, което задоволява телесните, животински нужди
човешкото в мен е жестоко и егоистично и има нужда от изразителност чрез по-особена сексуалност
това, което за вас е извратено, за мен вече е ванила
например, честно, много ме привлича това да отрежа с клещи пръста на някое момиче, което доброволно се е съгласило - и това е, защото ще му причиня болка, която да задоволи жестокостта ми![]()
както казах, когато си гладен - ядеш; когато си жаден - пиеш; за всяка нужда си има продукт, който да я задоволи