- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да махна бебето?
vijte milsq 4e sam bremena no ako e taka neiskam da pravq abort imali drug na4in da premahna deteto molqvi pomognetemi
Moderated by krem4et0
т.7 от Правилата на форума!
няма друг начин
бъркаш и ако хванеш нещо дърпаш![]()
Първоначално написано от Анонимко
brutalno a po temata mislq 4e nqma
Ако е в ранен стадий можеш да пометнеш. Надрусай се с хапочета или падни по стълбите. По филмите винаги се получава. Питай доктор те знаят как може да пометнеш
Лекарят може да си загуби разрешителното за практикуване заради такова нещо.Първоначално написано от w0sh
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И това е вариантПървоначално написано от w0sh
\
/
Ем янам да го издаваш и няма да го фанат.Първоначално написано от `Death`Whore``
Сериозно ли има такива лекари?
това са глупусти и ти не си от най умните щом забременя рано! но аборт е най приемливото нещо в този случай! другите неща са опасни за нея
Raise your fist!
Аборт!! Друго решение няма май...преди пък бях чувала, че до 2 месец най-късно се пие едно много силно хапче, за да се махне бебето, но не съм много сигурна.
Посъветвай се с гинеколог!
Успех!![]()
![]()
Лекаря е длъжен да ти помогне. Ако знаеш рисковете и си пълнолетен можеш да направиш всичко ан своя отговорност.Първоначално написано от `Death`Whore``
Лекарят е длъжен да ти помогне и ако искаш да направиш нещо, което не е нужно за здравето ти и е опасно, няма право да ти казва как да го направиш. Като че ли аз да попитам как да си отрежа ръката и лекарят да ми обясни![]()
А за хапчетата...има и инжекции...тези неща се правят само ако има сериозни здравословни причини.
зависи от колко време си бременна, 72 часа след половия акт може да се пие постинор, но все пак, 72 часа след акта неможеш да разбереш дали си бременна още повече че това не са бонбонки и сериозно могат да ти навредят, но друг начин освен аборт, не намирам![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
kava6 4e misli6 4e si bremenna ....ami parvo se uveri 4e e taka i sled tova ve4e vzimai merki..6toto primerno da ide6 na lekar i da kaje6 4e iska6 da prai6 abort a da se okaje 4e ne si bremenna malko tapo se polu4ava
Направи си тест, за да разбереш дали си бременна и тогава мисли за аборт. Друг начин освен при лекар (законен) няма. Не прави глупости, за да не си увредиш сериозно здравето.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
ами кво да кажа, Погледни ми подписа, а иначе кофти положение!!![]()
zima6 noja i prave6 golqm razrez v korema si.. i burka6 i vadi6 si4ko koeto e tam.. dano uspee6 da izvadi6 i bebeto... ako razbere6 koe ot si4ko v korema ti e bebeПървоначално написано от ???????????????????
6toto az si v 1via mesec primerno,ne se vijda koe e bebeto to4no..prekaleno e malko.. ae uspeh
...btw NQMA NA4IN DA SE PREMAHNE EDNO BEBE,BEZ ABORT...na kolko godini si 4e te e strah da prai6 abort... na 13?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Ако се метнеш да се търкаляш по стълбите 2 часа може и да нямаш бебе.
До 4, максимум 5 седмица на бременноста може да се постави инжекция.Ако е минало повече време, няма друг начин освен аборт.Не слушай всички тези, които то говорят за хапчета и за удари и за не знам си какво.Това е много опасно и можеш да се увредиш сериозно.Не си струва
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Няма да махаш бебето!Заселявайте България,спасете нацията!
Мълчи! А вместо тебе всеки дол, пътека,
дъбрава, езеро, река, рид, планина
ще викат с глас през всички времена:
"Тук българи са, българи от памтивека!"
В България има всякакви лекари.Стига да му бутнеш пари всичко може да ти каже.Първоначално написано от `Death`Whore``
нацията ни не се спасява от такива дечица!!!
Bring the violence