.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Родителите

Трябва дас е запозаня с майка му на гаджето, бащата го знам, защото ми беше учиттел, но аз бях доста лудо дете и често са ме водили при директорката... и полици са викали даже, но тогава не планирах да излизам със сина му... та сега трябва дас е запозная с майка му, а нямам никакъв опит как да се държа и изобщо какво да правя.. като се видя с баща му и мн се сдухвам, а междуременно поразвалих момчето и му се карат заради мене таа ако има някой опит с родителите да помага и да даде нкакъв съвет :P

Просто бъди себе си и се дръж възможно най- естествено. И се усмихвай, усмивката е много важна! Може да пуснеш и някоя друга шега, но не прекалявай. Успех!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ми,говори им на "ве" и дъвчи дъвка. Ако е възможно попсувай малко и т.н. Между другото не си мисли,че ще говориш,вероятно ще седнете да ядете те ще те поразпитат за родителите ти и общо взето това е.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    аз съм запозлавала 2 от гажетата си с ба6та ми... дръж си се нормално както си се държи6 попринцип.. мисля 4е няма повод за притеснение... освен ако не са някои сверове които да те убият
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Men ako pitash tva da se durjish estestveno v tozi sluchai nqma da ti pomogne zashtoto do kolkoto razbiram ti se buina dusha, a roditelite mu sa po-konservativni. Za maika mu moje da vzemesh buket cvetq shte i napravi mn dobro vpechatlenie. Usmihvai se i govori na
    Ayudame olvidarte si te vas!

of moito zapoznanstvo s maika my be6e palna katastrofa.tatko my e pe4en ama maika my e palna sko4ybra draj se estestveno i vnimavai kvo govori6 ne go celuvai pred tqh i ne se prevzemai.v kraina smetka e po vajvo toi da te haresva ne roditelite my,nali taka?
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

е да ама няма да му емного приятно ако той си ме харесва а пък родителите му злословят срещу мен

Guest
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    аз съм запозлавала 2 от гажетата си с ба6та ми... дръж си се нормално както си се държи6 попринцип.. мисля 4е няма повод за притеснение... освен ако не са някои сверове които да те убият
    Maikata na gadjeto mi izleze s noj na vretata ama nqma nujda da se pritesnqva6 moe samo da gotfi

бъди учтива не се намесвай в тяхниите разговори...мнението остави на тях ако не им харесва6 проблема си е техен

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Бъди себе си,не се прави на отворена.Бъди любезна,възпитана.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на koalka
    Дръж се малко по-сдържано, все пак не знаеш що за човек е.

Guest
    A za6to da trqbva da se zapoznae6 s tehnite? kraino nenujno. edno " zdravei" ti e predostatu4no. az se zapoznah s roditelite na fr mi ob6to vzeto naistina usmihvai se, napravi kompliment na maika mu za ne6to opitai da zavurje6 razgovor s tatkoto, no se pravi na leko sramejliva. maikite ne obi4at naperenite gajeta na sin4etata si no otkakto se zapoznahme maika mu redovno me podpitva kak se durjal toi s men nejen li bil bla bla... samo ne me e pitala o6te kak e v legloto.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Няма да казваш рабпти от типа . АХ. Маикя ти трън , абе сериозно , казват ти да се държиш естествено ама ако естествена си някое диво животно , просто се дръж сдържано и учтиво

A za6to da trqbva da se zapoznae6 s tehnite? kraino nenujno. edno " zdravei" ti e predostatu4no. az se zapoznah s roditelite na fr mi ob6to vzeto naistina usmihvai se, napravi kompliment na maika mu za ne6to opitai da zavurje6 razgovor s tatkoto, no se pravi na leko sramejliva. maikite ne obi4at naperenite gajeta na sin4etata si Smile no otkakto se zapoznahme maika mu redovno me podpitva kak se durjal toi s men nejen li bil bla bla... samo ne me e pitala o6te kak e v legloto.

Ти си гоЛЕМ бастун бе , хубаво е да се сближават по този начин хората , а е и нормално родителите да питат и да се интересуват.!
    Sled edno izvestno vreme decata se otkusvat malko ot roditelite si i zapo4vat da vodqt otdelen jivot nqmam ni6to protiv roditelite i interesa im no ne vijdam za6to puk trqbva da se zapoznavat oficialno. dostatu4no e po fizionomiq da se znaqt i da se pozdravqvat kato se zasekat. az ne sum priqtelka na maika mu i ba6ta mu i tqhnoto mnenie ne mislq 4e ima zna4enie za otno6enieto mi s daden 4ovek. ne obi4am da se vkarvam v situacii kogato edva li ne me precenqvat dali sum dostoina da se vijdam s detenceto im. a celta na tiq zapoznanstva e to4no tva

просто той много държи да се запознаем а на мен ми е много неудобно.. 2 пъти съм ходила в тях, но беше празно

Am vie na kolko ste godini dvamcata???
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ох и на мен ми предстои това - да се запозная с майка му и баща му и като си помисля за това изпадам в ужас [-o< Той мойте ги познава и вече не го е срам, ама аз...Та по темата просто трябва да се държиш възпитано, да не го целуваш пред тях, да не се лигавиш и да не се държиш нахално..емии общо взето това е май :P

Цитирай Първоначално написано от Q16Kd
    е да ама няма да му емного приятно ако той си ме харесва а пък родителите му злословят срещу мен
    ako tova go valm=nuva zna4i ti ne go valnuvash dostata4no.tva si e moe li4no mnenie
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си