- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момчета от коя старна ви седи?
da tova e vaprosa.
i poprincip smenqte li stranite 6tot sam 4uvala 4e taka moje da se izkrivi leko![]()
of nz vie kajete
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
kvo?!?!?!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Кое да ни се изкриви ?! Главата ли ?!Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
![]()
на мен ми е по удобно като е точно по средата ама не е свит надолу а си е нормално нагоре! иначе трябва да се сменят странитеможе и да има искривявания но това е ако носиш тесни слипове!
![]()
Raise your fist!
Доколкото знам почти всеки е леко крив....наляво, надясно,надолу....абе сега като се замисля май няма перфектен пенис ..прав ли съм?![]()
Дъ бест аватар от галерията
Не знам дали си прав, но аз съм мек !Първоначално написано от KoRn
![]()
mmmmmmm mi to verno 4e mai nqma PERFEKTEN.............![]()
Ми не знам какво станаПървоначално написано от MostHated
![]()
![]()
Iskreno ti blagodarq za tazi tema.Izpitvah golqma nujda da se razveselq,a kato q prochetoh se smaqh sus sulzi.Bez da se obijdash,razbira se.Inache,suglasen sum s MostHated,za tova che izkrivqvaniq mogat da se poluchat s tesni slipove.Shto se otnasq do men,az vsqka vecher zaspivam na razlichna strana i ne stradam ot izkrivqvaniq...
ae macki elate da proverite kak sedi![]()
![]()
![]()
ЪъЪм как така се изкривява надолу,беПървоначално написано от KoRn
![]()
от лявобаси досега не съм се замислял
![]()
Да на секи има отклонение на повечето маже пенисите им имат наклон на една страна или наляво или на дясно...Първоначално написано от KoRn
Fitness Forever
Do vsi4ki;Perfectniqt penis e sas slednite koordinati:Първоначално написано от malka-sladka i brutalna f
Sex 6op na ul. "Golema rabota N 23" razmeri 24 sm idealno prav .Ako se kupi predi koleda polu4avate podarak -Iztrivame mu programata da iska salata s rakiq na ma4ove![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
п, по кривия е по-добър, правия не върши никва работа (казвали са ми го доверени източнициПървоначално написано от bloodranger
![]()
darja si go v zadnika i seki den go vodq na razhodka, dovolen?
хахахаПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
![]()
Как не съм се сетила ...
![]()
Ба, нося го в лявия крачол, а бега на дясно. И![]()
На мъжо си стои нагоре, но като съм наоколо клони към мен![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
brei te sig i kompasite klonqt kam tebe.Eto za6to horata si mislqt 4e Severniq polus se mesti a toi prosto se razhojdal iz gradaПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много е объркващо за софиянците, тъй като е разхождам из южна БългарияПървоначално написано от bloodranger
Накрая трябва да гадаят по мъха...
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от assd