- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- На море в цикъл :S:S
uf .... ami vijte .. na4i cikulut mi e stra6no neredoven, obiknoveno mi zakusnqva s po 1-2-3 sedm, no sega ako re6i 4e 6te e to4en, mi se o4ertava da mi doide to4no po sredata na po4ivkata
Az poprincip samo tamponi polzvam, taka 4e 6te se opravq, no vse pak 6te mi e adski kofti i za tova da se pritesnqvam. Kajete nqkfi hap4eta ne6to, kvo da piq/pravq za da go izmestq {cikala} s eventualno nqkolko sedmici?
mersi predvaritelno
Давай да те видя колkо ти се иска...едно е да приказваш, друго да ти стиска!
edni fr piha nqkvi hapcheta kat bqhme na more ama ne pomnq kakvi bqha...pitai v nqkoq apteka trqabva da ti kajat
Vitamin C mn stabilno-pone po 10 na den
Питай в аптеката,там най-добре ще ти обяснят.Но щом си свикнала да използваш тампони,по-добре недей да се тровиш с тия хапчета,пък и следващите няколко пъти ще ти е объркан цикала.А витамин Ц май само намалява течението.Но в никакъв случай не пий по 10 на ден !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Витамин С
Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"
На мен ми дойде точно посредата и си ползвах тампони без проблем. Само трябва да внимаваш да си сложиш кончето хубаво, че аз един път си тръгнах с висящо... добре, че бързо се усетих и нокй не видя![]()
Можеш да пробваш с "Оргаметрил".Миналото лято бях с тях.Всеки ден сутрин,по едно и също време всеки ден пиеш по 1,около 1 седмица преди да ти доиде.И така си ги пиеш докато то свърши почивката.Мен ми го отложиха с 1 седмица
IMA TAKAVA TEMA![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Една приятелка беше испила цяля таблетка от 40 хапчета витамин С и и мина за един ден.А на мен ми дойде точно като тръгвах за морето и като стигнах там вече беше спряло.Казаха ми че е от промяната на климата.Голем късмет извадих.![]()
пий от днес по 3 витамин С-та. но не и по 10!! няма да го забави със седмици но ще имаш 4-5 повечеказвам го от личен опит
![]()
За какво изрови тема от август..?Първоначално написано от sladkoff
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
вие не сте дбре,що изкарвате теми топреди 3 години веее..смятай,смятай![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
OMGПървоначално написано от sladkoff
Някой няма ли да я затвори?
Lenny Kravitz - Again
Темата е от 2007
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Катинар.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!