- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо момчетата не вярват..
Ta zashto povecheto ne vqrvate kogato 17 godishno dobre izglejdashto momiche vi kaje che vse oshte e devica...nima e nenormalno?Na 17 sym i imam i drugi priqtelki i poznati 17 godishni koito vse oshte ne sa izpitali plytsko udovolstvie i kogato kajat tova na momche to ne im vqrva...???
Явно не вярват само тези,които познавашАз лично вярвам щото имам такива познати
![]()
kak 6to?6ot sa ograni4eni idiot4etane,nqma da se pravq na feministka.prosto gorkite za izpadnali v zabludata,4e vs nad 12 e pravil seks
![]()
evala mn ti se kefq, na tiq mom4eta deto ne im se vqrva te sa vijdali sliva samo na monitora, no ne e samo v tova problema, hvurli edin pogled na temtie tuka, prosto naroda i po-specqlno decata izrudqvat i to s jestoki tempove nqma smisyl da davam primerni to temite i komentarite vyv forum si govorqt sami za sebe si
The ghosts of my dead brothren lies silent now.
Споко и мен не ми вярваха. Външния вид не е всичко, защото кой би си помислил, като ме види нагримирана, облечена и т.н. в дискотеката, че не съм правила секс.
eee kato ne ti vqrva golqma rabota...kaji mu da si go pahne rqzko celiq i da vidim dali nqma da izkara domaten sok![]()
аз вярвам ама ми е малко странно//![]()
![]()
Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.
TANAJUTSU
Оф, еми нека не вярват - на тебе кво ти пука?Ще правиш секс, когато си искаш - който не е съгласен да си гДлУеХдА супата
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
^Sam90^ съм
Аз ти вярвам![]()
p.s. Respect![]()
Защото вероятно приличаш малко на някаква курва да кажем![]()
Е как бе кво да не е ненормално да си на 17 и да не си си разпрал гъза от секс???много ме дразнят такива дето се правят на герои ,че оня ден видиш ли са се напили и са ги ебали в някой кенеф
има ги и такива
дори и да е така, какво от това. Нека да си плакнат очите.Първоначално написано от Made_of_Pain
М/у вчера четох, че Адриана Лима (от виктория сикрет) е девтсвена... така като я гледате по бельо какво си мислите?![]()
Защото красивите жени са ухажвани и веднага решават, че трябва да са имали гаджета и да са правили секс. Аз преди бях същата /разбира се, доста по-смотана/, даже бях и с по-яко тяло...и никой не ме харесваше и не правих секс до 18 годишна възраст...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Сега с всички ли правиш секс?Първоначално написано от `Death`Whore``
Омръзнало ми е да повтарям едни и същи неща![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ahamПървоначално написано от CuRly Doll
imam edna fr na 17 super macka am ne go e pravila a si ima gaje ot 1 godina
Евала, само можеш да се гордееш![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
Защо се чудите на глупости?Първоначално написано от Nqma znachenie
Който не вярва, проблемът си е негов. Не трябва да ти пука за такива неща. Особено щом казваш истината!
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Какво си се зачудила? Който иска да ти вярва. Радвай се,че си девица все още и толкова...
i az ti vqrvam
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
mi i az vqrvam be milo i az sum na 16 oba4e sum MOM4E i ne sum 4ukal o6te ama smqtam 4e za si4ko si ima vreme:PP~{}
Има и такива, които вярват.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!