.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

В 8ми клас по трудно ли е от 7?

хора имам един въпрос... в 8ми клас,по трудно ли е отколкото в 7ми...6тото сега 6е съм 8ми и треа се стягам,4е да кандидатствам догодина,4е тая година изпуснах... та по кои предмети е по-трудно,и по кои по-лесно? или ми кажете като цяло.. а най ме е страх за физиката и математиката..а и бг-то.. 4е мн ги мразя...та как седи въпроса с 8ми клас?
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Всяка година е по-трудна от предходната.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    Непостоянно
    tc tc tc to e logi4no da e po-trudno...ama tree da ima6 hubava diploma na kraq na godinata 6ot za priem sled 8mi k gledat godi6en yspeh tui 4e se stqgai po si4ko yspeh
    .!.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    zavisi,ako predvaritelno se filmira6 s razni ko6mari-moje,no ako si u4i6,izliza6 s taifata i izob6to si izpolzva6 vremeto-vs 6e e ok
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Много8-класници си мислят че осми клас е най-гадната година в живота им... естествено след това стават 9-класници и виждат че не са били прави...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Много8-класници си мислят че осми клас е най-гадната година в живота им... естествено след това стават 9-класници и виждат че не са били прави...
    Че кое му е трудното на девети клас?

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    vs u4ebna gonina si nosi trudnostite..prosto kogato sme bili 8mi ni se e struvalo trudno,sega sme9ti i pak ni se struva trudno....
    zavisi koi kak go priema
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от mid_get
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Че кое му е трудното на девети клас?
    su6toto kato na ostanalite klasove
    .!.

Град
    в мечтите ти
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Именно
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Фен
    Град
    Sofia =)

Re: В 8ми клас по трудно ли е от 7?

Цитирай Първоначално написано от monityY
    хора имам един въпрос... в 8ми клас,по трудно ли е отколкото в 7ми...6тото сега 6е съм 8ми и треа се стягам,4е да кандидатствам догодина,4е тая година изпуснах... та по кои предмети е по-трудно,и по кои по-лесно? или ми кажете като цяло.. а най ме е страх за физиката и математиката..а и бг-то.. 4е мн ги мразя...та как седи въпроса с 8ми клас?
    za tebe ne shoto ne si kandidastvala ama na mene primerno shte mi se ebe maikata xhaHAXHax

Град
    ^In the ObscurE FuturE^

Re: В 8ми клас по трудно ли е от 7?

Цитирай Първоначално написано от mr0b1
    za tebe ne shoto ne si kandidastvala ama na mene primerno shte mi se ebe maikata xhaHAXHax
    Говориш глупости! В осми клас се водиш подготве, а няма нищо по-лесно от това, имаш пет предмета на кръст, така че...не се коркай! Айде, успех на всички през новата учебна година (ако започне, де )

Фен
    Град
    Sofia =)
    o da osobeno ezik koito nqqm ponqtie ot nego :{

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    да,но специално маетаматика и българския как са? сравнение с 7ми клас?питам 6тото съм 4увала някой да казват 4е 7ми клас е най труден и от там ве4е стават по лесни..
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Хаха деца отсега ще ви кажа аз сега ставам 12-ти клас и е всеизвестно че всяка година става по-трудно. *-ми клас е лесно щото учиш само по 1 нещо. 9-ти клас е по-трудно щот са повече неща и се бориш за стипендия. 10-ти клас стават по строги и в 11 клас ти ебават майката. Това че аз съм супер интелигентен и зимам стипендия нищо не значи

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    vs u4ebna gonina si nosi trudnostite..prosto kogato sme bili 8mi ni se e struvalo trudno,sega sme9ti i pak ni se struva trudno....
    zavisi koi kak go priema
    Ами на мене от 8 клас нагоре ми е едбати купона не е кой знае колко трудно или поне на мене не ми е
    Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
    * * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    да,но специално маетаматика и българския как са? сравнение с 7ми клас?питам 6тото съм 4увала някой да казват 4е 7ми клас е най труден и от там ве4е стават по лесни..
    Хаха баш за литературата моля ти се момиче на тебе върху това ти е матурата не очаквай да е лесно просто в 8-ми клас учиш смао език и не се мятат с литература.

и last.fm-ец

На мен навремето ми беше по-лесно.

В 8-ми клас до колкото разбрах алгебрата е по-лесна отколкото в 7-ми, понеже се учат същите неща, само че с дробни числа.За другите предмети незнам.

Аз лично чух,че тази година ще е доста лесно Но не знам...ще видиме :Р

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    На мен 7-ми клас ми беше толкова трудно с т'ва кандидатстване,а пък и имаше един период,в който всяка седмица бях на състезание и мн пътувах.8-ми клас ми се струва,че ще бъде по-лесен,понеже ще уча само 5 предмета(сериозни).И като подготвителен клас,освен английския,вярвам,че ще е яко.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Ако си подготвителен клас е лесен,защото нямаш разказвателни предмети.Но щом не си влязла в гимназия,значи ще си караш всички предмети,което определено ще е по-трудно отколкото в 7-ми клас
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Град
    Ямбол
    MonityY, за мен 8-ми клас беше по-лесен дори и от 5-ти. Смятай за какво става дума.

Мега фен Аватара на sasha_90
    За всеки е различно.На мен ми беше по лесно в 8 клас отколкото в 7.

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Именно
    +1 \/

Ебаси,извинявам се,ама ти можеш ли да се изпикаеш без да пуснеш тема?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си