- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В 8ми клас по трудно ли е от 7?
хора имам един въпрос... в 8ми клас,по трудно ли е отколкото в 7ми...6тото сега 6е съм 8ми и треа се стягам,4е да кандидатствам догодина,4е тая година изпуснах... та по кои предмети е по-трудно,и по кои по-лесно? или ми кажете като цяло.. а най ме е страх за физиката и математиката..а и бг-то.. 4е мн ги мразя...та как седи въпроса с 8ми клас?
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Всяка година е по-трудна от предходната.![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
tc tc tc to e logi4no da e po-trudno...ama tree da ima6 hubava diploma na kraq na godinata 6ot za priem sled 8mi k gledat godi6en yspeh tui 4e se stqgai po si4koyspeh
.!.
zavisi,ako predvaritelno se filmira6 s razni ko6mari-moje,no ako si u4i6,izliza6 s taifata i izob6to si izpolzva6 vremeto-vs 6e e ok![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Много8-класници си мислят че осми клас е най-гадната година в живота им... естествено след това стават 9-класници и виждат че не са били прави...
Че кое му е трудното на девети клас?Първоначално написано от w0sh
![]()
vs u4ebna gonina si nosi trudnostite..prosto kogato sme bili 8mi ni se e struvalo trudno,sega sme9ti i pak ni se struva trudno....
zavisi koi kak go priema
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
su6toto kato na ostanalite klasoveПървоначално написано от mid_get
![]()
.!.
ИменноПървоначално написано от sexa_na_kompleksa
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
za tebe ne shoto ne si kandidastvala ama na mene primerno shte mi se ebe maikata xhaHAXHaxПървоначално написано от monityY
Говориш глупости!Първоначално написано от mr0b1
В осми клас се водиш подготве, а няма нищо по-лесно от това, имаш пет предмета на кръст, така че...не се коркай!
Айде, успех на всички през новата учебна година (ако започне, де
)
o da osobeno ezik koito nqqm ponqtie ot nego :{
да,но специално маетаматика и българския как са? сравнение с 7ми клас?питам 6тото съм 4увала някой да казват 4е 7ми клас е най труден и от там ве4е стават по лесни..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Хаха деца отсега ще ви кажа аз сега ставам 12-ти клас и е всеизвестно че всяка година става по-трудно. *-ми клас е лесно щото учиш само по 1 нещо. 9-ти клас е по-трудно щот са повече неща и се бориш за стипендия. 10-ти клас стават по строги и в 11 клас ти ебават майката. Това че аз съм супер интелигентен и зимам стипендия нищо не значи![]()
Ами на мене от 8 клас нагоре ми е едбати купона не е кой знае колко трудно или поне на мене не ми еПървоначално написано от VerryBerry
![]()
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
Хаха баш за литературата моля ти се момиче на тебе върху това ти е матурата не очаквай да е лесно просто в 8-ми клас учиш смао език и не се мятат с литература.Първоначално написано от monityY
На мен навремето ми беше по-лесно.![]()
В 8-ми клас до колкото разбрах алгебрата е по-лесна отколкото в 7-ми, понеже се учат същите неща, само че с дробни числа.За другите предмети незнам.
Аз лично чух,че тази година ще е доста лесноНо не знам...ще видиме :Р
На мен 7-ми клас ми беше толкова трудно с т'ва кандидатстване,а пък и имаше един период,в който всяка седмица бях на състезание и мн пътувах.8-ми клас ми се струва,че ще бъде по-лесен,понеже ще уча само 5 предмета(сериозни).И като подготвителен клас,освен английския,вярвам,че ще е яко.
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Ако си подготвителен клас е лесен,защото нямаш разказвателни предмети.Но щом не си влязла в гимназия,значи ще си караш всички предмети,което определено ще е по-трудно отколкото в 7-ми клас![]()
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
MonityY, за мен 8-ми клас беше по-лесен дори и от 5-ти. Смятай за какво става дума.![]()
За всеки е различно.На мен ми беше по лесно в 8 клас отколкото в 7.
Ебаси,извинявам се,ама ти можеш ли да се изпикаеш без да пуснеш тема?