.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44

Hybrid View

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Хаха деца отсега ще ви кажа аз сега ставам 12-ти клас и е всеизвестно че всяка година става по-трудно. *-ми клас е лесно щото учиш само по 1 нещо. 9-ти клас е по-трудно щот са повече неща и се бориш за стипендия. 10-ти клас стават по строги и в 11 клас ти ебават майката. Това че аз съм супер интелигентен и зимам стипендия нищо не значи
    Съгласна съм с теб!Зависи от учители, поведение и най вече от степента на мързел!Това си е!
    Математиката обече е най-трудната!!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    haha i az se izvinqvam ama taq tema da vi kaja e ot predi 3 meseca sig :P :P :P
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Всяка година е по-трудна от предходната.

Голям фен Аватара на XaMcTePKa
    зат'ва се влиза слде 7-ми клас...така направих аз и цяла година в 8 клас спах
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

Цитирай Първоначално написано от girl_in_black
    Именно
    точно тъка :P
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Именно
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Именно

уфффффф сори много ама.. нещо нета ми се бъгна

Град
    Варна
    8 е най-лесния клас, който може да имаш. Разбирасе ако влезеш някъде, където 8ми клас се води подготве.
    I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...

Град
    Плевен ..
    Ако си прецакана и си в някоя гимназия, където не си подготвителна е много по труден не само от 7 ми и от сички останали Ама всъщност като се замисля изобщо не си прецакана, щото тея с подгответо ше учат разказвателните до 11 клас, а аз не

Град
    По гетата...
    Дам, като бях 8ми клас ми беш много яко Шибано ми беше 7ми, щото нашите ме караха да се готвя по БГ и математика много яко, а мене ме мързеше, и почти всеки ден в нас имаше скандали
    А като материал естествено е да се усложняват нещата, но страшно много зависи и от даскалите и училището.
    12 клас също не ми се вижда оферта нещо, ама щом сега си 8ми имаш време до тогава

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от ThankYouVeryMuch
    8 е най-лесния клас, който може да имаш. Разбирасе ако влезеш някъде, където 8ми клас се води подготве.
    Глупости.
    Ако учиш нов език да не мислиш, че ще ти е лесно ?!
    И накрая пак имаш изпити...
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    Стара Загора
    \/

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    Mi v 7mi klas ne e lesno 6tot trqaa da zalqga6 nad vsi4ki predmeti za visoka diploma ,no nai ve4e trqaa da u4i6 po bg. i mat.V 8mi klas...hmm zavisi dali si v ezikova gimnaziq ili v nqkoi tehnikum ,no s vseki sledva6t klas stava po-trudno
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    всяка следваща година е по-трудна от предходната

ми аз в 8ми клас бях подготве и учех само английски и няях никакви разказвателни та ми беше по-лесно от 7ми. абе щом ше кандидатсваш, стягай се да влезеш в някое яко даскало..

Ми аз ще съм подготвителен тая година и май ще е лесно...

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Град
    Plovdiv
    Na men pone 7mi klas mi be6e mnogho lesno vsi4ko givo samo te napla6va 6tot e vagen klas zaradi izpitite, ina4e nqma ni6to stra6no , a pak za 8mi klas ne znam kak (za6toto az sam v ezikova gimnaziq i kandidatstvah sled sedmi i dati kaga 4e sam podgotvitelna godina i ne e mnogo lesno) no po komentarite koito 4yvam ot priqtelite mi v stariq klas 4yvam 4e e mnogo razpysnato vsi4ko i te hodqt asmo za nqkoi 4asove i ne y4at mnogo. Ti gledai da ima6 hybava ocenka nakraq na godinata pak drygoto ne go misli.

Зависи къде учиш:ако си в основното у-ще-по-лесно е:ако си в ново у-ще-може би е по-трудно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си