- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- В 8ми клас по трудно ли е от 7?
Съгласна съм с теб!Зависи от учители, поведение и най вече от степента на мързел!Това си е!Първоначално написано от w0sh
Математиката обече е най-трудната!!!
haha i az se izvinqvam ama taq tema da vi kaja e ot predi 3 meseca sig:P :P :P
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
зат'ва се влиза слде 7-ми клас...така направих аз и цяла година в 8 клас спах![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
точно тъка :PПървоначално написано от girl_in_black
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!
уфффффф сори много ама.. нещо нета ми се бъгна![]()
8 е най-лесния клас, който може да имаш. Разбирасе ако влезеш някъде, където 8ми клас се води подготве.
I’m gonna put on a iron shirt, and chase satan out of earth I’m gonna send him to outa space, to find another race...
Ако си прецакана и си в някоя гимназия, където не си подготвителна е много по труден не само от 7 ми и от сички останалиАма всъщност като се замисля изобщо не си прецакана, щото тея с подгответо ше учат разказвателните до 11 клас, а аз не
![]()
Дам, като бях 8ми клас ми беш много якоШибано ми беше 7ми, щото нашите ме караха да се готвя по БГ и математика много яко, а мене ме мързеше, и почти всеки ден в нас имаше скандали
![]()
А като материал естествено е да се усложняват нещата, но страшно много зависи и от даскалите и училището.
12 клас също не ми се вижда оферта нещо, ама щом сега си 8ми имаш време до тогава![]()
Глупости.Първоначално написано от ThankYouVeryMuch
Ако учиш нов език да не мислиш, че ще ти е лесно ?!
И накрая пак имаш изпити...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Mi v 7mi klas ne e lesno 6tot trqaa da zalqga6 nad vsi4ki predmeti za visoka diploma ,no nai ve4e trqaa da u4i6 po bg. i mat.V 8mi klas...hmm zavisi dali si v ezikova gimnaziq ili v nqkoi tehnikum ,no s vseki sledva6t klas stava po-trudno![]()
![]()
![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
ми аз в 8ми клас бях подготве и учех само английски и няях никакви разказвателни та ми беше по-лесно от 7ми. абе щом ше кандидатсваш, стягай се да влезеш в някое яко даскало..![]()
Ми аз ще съм подготвителен тая година и май ще е лесно...
I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.
Na men pone 7mi klas mi be6e mnogho lesno vsi4ko givo samo te napla6va 6tot e vagen klas zaradi izpitite, ina4e nqma ni6to stra6no , a pak za 8mi klas ne znam kak (za6toto az sam v ezikova gimnaziq i kandidatstvah sled sedmi i dati kaga 4e sam podgotvitelna godina i ne e mnogo lesno) no po komentarite koito 4yvam ot priqtelite mi v stariq klas 4yvam 4e e mnogo razpysnato vsi4ko i te hodqt asmo za nqkoi 4asove i ne y4at mnogo. Ti gledai da ima6 hybava ocenka nakraq na godinata pak drygoto ne go misli.
![]()
![]()
![]()
Зависи къде учиш:ако си в основното у-ще-по-лесно е:ако си в ново у-ще-може би е по-трудно.