.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74
    Бла
    Guest

Оплаках се, оплачете се и вие

Прекрасно се получи..
    най-добрата ми приятелка се оказа човек, с когото не искам да имам нищо общо, другите, с които се движа, ме дразнят, гадже нямам, от 3 дни не съм мърдала от вкъщи, защото няма с кого да изляза, гади ми се и се чувствам смазана.
    Написах го. Що - не знам. Що точно в Любов - пак не знам, сигурно поради липсата на любов.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Случва се и аз бях така ама вече ни пука водя повърхностен живот и ми е яко.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Guest
    Добре дошла, настанявай се удобно
    Познато ми е всичко това. Важното е да имаш малко агресия в себе си. Ако се предадеш на състоянието - край с теб. Пък и погледни малко философски на нещата - щом ти се случва, значи можеш да извлечеш някаква лична полза от него. Не стой на едно място, прави нещо, вложи сили в нещо (няма нужда нещото да са хора - повечето хора са непостоянни) - давай напред, гледай да ставаш по-добра от това, което си била. Така, дори да се окажеш напълно сама в някой момент, ще имаш на кого да се опреш - себе си.
    Човек е в своята компания през целия си живот, така че малко трудно може да се каже, че е сам. Пък и, като всяка компания, и тази омръзва по някое време, така че...

Град
    Непостоянно
    dobre do6la v klub "preebani ot jivota"nqma nujda da pla6ta6 4lenski vnos
    .!.

Топло ми е. Изпих 1 бира и се замаях.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Топло ми е. Изпих 1 бира и се замаях.
    az izpih 2 ma ni6to mi nqma
    .!.

za6to vsiki tiinove sa ot4aqni????lele v takava vazrast kak moje da izpadate v depresii???vqrno jivotat ti ne e cvete za mirisane,oba4e kato si stoi6 v ka6ti kak o4akva6 da si nameri6 priqteli???dobre tezi hora sa te zaebali,qsno,oba4e kato ne izliza6 nqma na4in da go promeni6.....izlez nameri si hora,s koito ti e priqtno da ob6tua6 i si4ko 6e se promeni.....

Бла
    Guest
    Случва се и аз бях така ама вече ни пука водя повърхностен живот и ми е яко.
    Не искам да завърша така.

Госте,
    прав си.

Не, аз не съм преебана от живота, сама се преебавам. Благодаря все пак.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Хаха наричате се преебани от живота. хахахах о Боже вие наистина живеете в приказка в сравнение с това което аз съм видял. тц тц ейй радвайте се щото иамте много повече от другите.... без вашия късмет...

и last.fm-ец

Бла
    Guest
    CuRly Doll,
    'излез и си намери хора, с които ти е приятно да общуваш' не е толкова просто. Ще спирам непознати по улиците и ще преценявам дали са приятни за общуване?
    По-добре да си седя вкъщи и да се самосъжалявам.

Хаха наричате се преебани от живота. хахахах о Боже вие наистина живеете в приказка в сравнение с това което аз съм видял. тц тц ейй радвайте се щото иамте много повече от другите.... без вашия късмет...
    Това ми е пределно ясно, но не мога да се задоволя с това, че има хора, живеещи много по-зле от мен.

Град
    Непостоянно
    Не, аз не съм преебана от живота, сама се преебавам. Благодаря все пак.[/quote]e bqh dlujna da prredloja
    .!.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    i kvo tolko si vidql be pich..6ot i az sum vidqla dosta
    .!.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Дста ли си видяла... говориш ми за любов и други глупости. Аз ти говоря за смърт нещастие и изгубени андежди това съм видял. хах не се хваля но има много да учите докато разберете какво е преебан от живота.

и last.fm-ец

Guest
    Ние винаги искаме повече и винаги оценяваме т'ва, което сме имали едва след като го загубим.
    И да ти кажа - винаги може да бъде по-зле.

Понякога ми се струва, че след всичко хубаво, което ти се случва, следва нещо гадно.. и обратно. В последните дни се чувствам много гадно по ред причини, но все си мисля, че може да е и по-зле, и заради това си държа главата горе.

Колко си годишна?

Толкова хора са ме разочаровали...и мъже, и жени...затова сега твърдя, че имам една приятелка. За другите също ми пука, разбира се, но не смея да ги нарека по този начин. Не се депресирай.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Ет рецептата за щастлив живот: Обичаш само себе си. Обичаш мене щом съм голям пич....

и last.fm-ец

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Дста ли си видяла... говориш ми за любов и други глупости. Аз ти говоря за смърт нещастие и изгубени андежди това съм видял. хах не се хваля но има много да учите докато разберете какво е преебан от живота.
    of za lubov ti govorq da da...govorq za ne6tastiqta na horata...ne sum nqkva princesa det ne se interesuva ot nikoi i ni6to...ama are 4e 6e zemem da go oburneme na sastezanie koi e vidql pove4e ..nema zn znai samo 4e ne govorq za tupata lubov otdavna ne vqrvam v neq
    .!.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    х_Х игати аз все още не мога да разбера авторката на темата какво се притеснява. Начи момиче ти искаш хем да живееш живот с много приятели хем да е истински и искрен без нещастия. Е те такова животно нема. Бате Сталин е казал "нет Человека, нет проблема" тука е същото колко повече сте толкоз повече спорове като в всяко общество. И все пак вие сте деца аз не мога да очаквам да не правите от това трагедия. Пожелавам ви цял живот това да са ви проблемите.

и last.fm-ец

Guest
    Цитирай Първоначално написано от CuRly Doll
    za6to vsiki tiinove sa ot4aqni????lele v takava vazrast kak moje da izpadate v depresii???vqrno jivotat ti ne e cvete za mirisane,oba4e kato si stoi6 v ka6ti kak o4akva6 da si nameri6 priqteli???dobre tezi hora sa te zaebali,qsno,oba4e kato ne izliza6 nqma na4in da go promeni6.....izlez nameri si hora,s koito ti e priqtno da ob6tua6 i si4ko 6e se promeni.....
    i kvo trqbva da napravi? Da izleze sama po ulicite i da spira vseki sre6tnat s dumite izvinqvai moje li da se zapoznaem? I na men mi se e slu4valo tva koeto i na avtorkata i znam 4e priqteli ne se namirat na ulucata a slu4aino. Otiva6 ne po4ivka - namira6 si, vliza6 v novo daskalo- namira6 si, hva6ta6 si gadje - namira6 si (e tva poslednoto ne e to4no tui) stava vupros 4e e tupo da kaje6 ''izles i si nameri priqteli.

Бла
    Guest
    Ние винаги искаме повече и винаги оценяваме т'ва, което сме имали едва след като го загубим.

Понякога ми се струва, че след всичко хубаво, което ти се случва, следва нещо гадно.. и обратно. В последните дни се чувствам много гадно по ред причини, но все си мисля, че може да е и по-зле, и заради това си държа главата горе.

Колко си годишна?
    16.

Знам, че проблемите ми са смешни в сравнение с тези, които имат други хора. Знам, че имам толква много. Знам, че каквото и да ми се случва, може да бъде и по-лошо. Но тези мисли не ме карат да се чувствам добре.

Най-лошото е, че всичко зависи от мен, а аз нищо не правя. Нямам сили, колкото и изкуствено да звучи.

Благодаря за коментарите.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Бла

Колко си годишна?
    16.

Знам, че проблемите ми са смешни в сравнение с тези, които имат други хора. Знам, че имам толква много. Знам, че каквото и да ми се случва, може да бъде и по-лошо. Но тези мисли не ме карат да се чувствам добре.

Най-лошото е, че всичко зависи от мен, а аз нищо не правя. Нямам сили, колкото и изкуствено да звучи.

Благодаря за коментарите.
    na 16 si gledam mlada si ne moje da nqma6 sili az sum na 15..preebana sum ama mesto si sedq y nas izlizam i az preebavam drygite kato mi mine samo broq jertvite 6e ti mine i na teb nqma ve4no da e taka ne budi pesemist
    .!.

Guest
    Предполагах, че си на тази възраст.
    По начина ти на писане ми се струваш интересен човек и може би си прекалено добричка, а другите винаги злоупотребяват с добрите хора.

От кой град си?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Предполагах, че си на тази възраст.
    По начина ти на писане ми се струваш интересен човек и може би си прекалено добричка, а другите винаги злоупотребяват с добрите хора.

От кой град си?
    Хаха брато кой злоупотребява сега?

и last.fm-ец

Бла
    Guest
    Няма да прехвърлям вината, представяйки се за жертва.

А градът какво значение има?

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    Цитирай Първоначално написано от Бла
    Няма да прехвърлям вината, представяйки се за жертва.

А градът какво значение има?
    Хаха ама ти си жертва, жертва на представата, че хората трябва ад се обичат и т.н. който не е егоист до никъде не стига от мене да го знаеш. отстояваш си позицията и да не ти пука кого нараняваш.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си