.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32

..

Според мен нищо ти няма..и ние до скоро с приятеля ми така за няколко секунди го правихме и после на свирка свършваше защото не бях започнала противозачатъчните,но сега когато си ги пия всичко си е супер.М трябвало е или да се измие или да се изпишка..ама мисля че въпреки тва няма опасност
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Abe spokoino nishto ti nqma spored mene nqma povod za pritesnenie
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Не мисля, че има голям риск. А и тези дни трябва да ти дойде, по мои изчисления.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

davai go po spokoino mackaa!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

ne zimah hap4e, is4akai da ti doide i pi6i dali ti e do6lo
    1. trqbva da ti doide skoro
    2. pravili ste go za mnogo malko vreme, a i toi ne e svur6val
    ako zakasnee malko ne se pla6i, ako zakasnee mnogo test (1 sedmica sled akta)

Според мен,когато нямаш презерватив подръка не е хубаво да рискуваш защото веднъж на милион пъти може да се опариш.Щом нямаш презерватив,ще се въздържиш от възможността да правиш секс.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Просто няма начин. Аз жена от предеякулационна течност не съм чувала да забременее. Забременяването е изключително сложен процес и не става толкова лесно. Освен това при всички положения овулацията ти е била преди най-малко седмица, т.е. нямаш годна за оплождане яйцеклетка. Момичета, не само спермата е фактор за забременяване. Трябва да има и яйцеклетка в овулация, а такава тя е само 12 часа по време на целия ви цикъл. Споко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си