- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам проблем
imam problem na 14g sam i ednata mi sramna usna e po golqma ot dr a moq fr iska da pravim seks i men mn me e sram za tova kakvo da pravq?Nesam hodila na ginekolog.Tova pre4i li na mom4eto
pi6ete pls blagodarq predvaritelno
и аз имам същия проблем, според мен зависи от момчето,ако те харесва, обича, държи на теб и т.н. тези неща няма да го вълнуват, ще те приеме такава каквато си. =D>![]()
ако преди не си била така.. а сега си,зна4и треа да иде6 на гинеколог,ама ако винаги едната е била по голяма от другата,лекаря ни6то не може да напраи.. такава си и такава 6е си остане6,приятеля ти 6е трябва да те възприеме такава каквато си!
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
napulno normalno e ednata ti sramna ystna da e po golqma ot dr ne se pritesnqvai
CeLi Se V LuNaTa!AkO Ne OlU4i6 PoNe 6tE Si SrEd ZvEzDiTe!
Хах споко де.Аз пък не съм се заглеждал да видя дали на мойто гадже и са еднаквиПък и малко ще е странно такъв да се втренча и да и гледам срамните устни.Нищо ти нямаааа
![]()
ei hora mn vi blagodarq![]()
e ako imate mneniq moje da pi6ete o6te :PpP
Според мен тва въобще не може да се нарече проблем.Тва си е до човек,до организъм,до полова система...С две думи няма от какво да се притесняваш и няма от какво да те е срам.Не вярвам на приятеля ти да му направи впечатление тва изобщо или ако му направи то няма да има никав проблем.![]()
Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!
da znam ama nemojah da izmislq dr zaglavie.Blagodarq mn))
зависи колко по голяма еако другата е колкото ухо на слон няма как да не ти се измее
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi i moite imat malka razlika(govorq za malkite sramni ustni) ama na moq priqtel ne mu pravi vpe4atlenie i nqma problemispokoino i az se pritesnqvah taka kato teb ama nqma za6to
uspeh
Не трябва да се срамуваш от тялото си,а по-скоро от безотговорността си,че изобщо си си помислила да правиш секс на 14 ..
*въздъх*Първоначално написано от gabityYyY
Не е проблем, нормално е. И няма да създаде проблеми при секса, не вярвам приятеля ти даже да забележи разликата между двете срамни устни.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Нормално е. Няма повод за притеснение, а ако пък толко се паникьосваш..иди на гинеколог.. =)![]()
blagodarq vi mnogo)) na vsi4ki
spored men otidi na ginekolog toi si znae rabotata.no ne si li malka da go pravi6 pone spored men.
Не му се навивай ей...още ти е рано...то и на мене са ми идвали разни идеи за секс ама хубу че мойта може да мисли =D> =D> =D>
Иначе за устните...хич да не те ебе...знаеш ли колко го бърка твоя колко са ти големи срамните устни...да ти кажа за него е важно кво има под тях![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Abe prekaleno mn svobodno vreme imate da si udrqte skrechove tam vi e problema. Ebete se nared i ne se zaglejdaite mn mn
Ayudame olvidarte si te vas!
mi idi na lekar.ddz napravi ne6to nie vuv forumite edvali 6a ti pomognem mn mn.ako si tolkova pritesnena idi na ginekolog.
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna
Не един, а два проблема имаш- ако питаш мен!
1-во как разбра, че едната ти срамна устна е по- голяма от другата??
И къде си тръгнала да правиш секс на 14 !! Върви Играй на народна топка и криеница с другите пред блока!![]()
![]()
![]()
D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}
ми немисля че е проблем..
Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!