.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    gabityYyY
    Guest

Имам проблем

imam problem na 14g sam i ednata mi sramna usna e po golqma ot dr a moq fr iska da pravim seks i men mn me e sram za tova kakvo da pravq?Nesam hodila na ginekolog.Tova pre4i li na mom4eto
    pi6ete pls blagodarq predvaritelno

гаргата
    Guest
    и аз имам същия проблем, според мен зависи от момчето,ако те харесва, обича, държи на теб и т.н. тези неща няма да го вълнуват, ще те приеме такава каквато си. =D>

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    ако преди не си била така.. а сега си,зна4и треа да иде6 на гинеколог,ама ако винаги едната е била по голяма от другата,лекаря ни6то не може да напраи.. такава си и такава 6е си остане6,приятеля ти 6е трябва да те възприеме такава каквато си!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голяма работа

napulno normalno e ednata ti sramna ystna da e po golqma ot dr ne se pritesnqvai
    CeLi Se V LuNaTa!AkO Ne OlU4i6 PoNe 6tE Si SrEd ZvEzDiTe!

Тhe Beast
    Guest
    Хах споко де.Аз пък не съм се заглеждал да видя дали на мойто гадже и са еднакви Пък и малко ще е странно такъв да се втренча и да и гледам срамните устни.Нищо ти нямаааа

gabityYyY
    Guest
    ei hora mn vi blagodarq
    e ako imate mneniq moje da pi6ete o6te :PpP

..

Според мен тва въобще не може да се нарече проблем.Тва си е до човек,до организъм,до полова система...С две думи няма от какво да се притесняваш и няма от какво да те е срам.Не вярвам на приятеля ти да му направи впечатление тва изобщо или ако му направи то няма да има никав проблем.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Guest
    da znam ama nemojah da izmislq dr zaglavie.Blagodarq mn ))

Guest
    зависи колко по голяма е ако другата е колкото ухо на слон няма как да не ти се измее

Mi i moite imat malka razlika(govorq za malkite sramni ustni) ama na moq priqtel ne mu pravi vpe4atlenie i nqma problemi spokoino i az se pritesnqvah taka kato teb ama nqma za6to uspeh

Не трябва да се срамуваш от тялото си,а по-скоро от безотговорността си,че изобщо си си помислила да правиш секс на 14 ..

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Имам проблем

Цитирай Първоначално написано от gabityYyY
    imam problem na 14g sam i ednata mi sramna usna e po golqma ot dr a moq fr iska da pravim seks i men mn me e sram za tova kakvo da pravq?Nesam hodila na ginekolog.Tova pre4i li na mom4eto
    pi6ete pls blagodarq predvaritelno
    *въздъх*

Не е проблем, нормално е. И няма да създаде проблеми при секса, не вярвам приятеля ти даже да забележи разликата между двете срамни устни.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

ako ne se brusne vuob6te nqma da zabeleji sramnite i ustni

Град
    СофиЯ
    Нормално е. Няма повод за притеснение, а ако пък толко се паникьосваш..иди на гинеколог.. =)

Guest
    blagodarq vi mnogo )) na vsi4ki

sexy99
    Guest
    spored men otidi na ginekolog toi si znae rabotata.no ne si li malka da go pravi6 pone spored men.

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Не му се навивай ей...още ти е рано...то и на мене са ми идвали разни идеи за секс ама хубу че мойта може да мисли =D> =D> =D>
    Иначе за устните...хич да не те ебе...знаеш ли колко го бърка твоя колко са ти големи срамните устни...да ти кажа за него е важно кво има под тях
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Abe prekaleno mn svobodno vreme imate da si udrqte skrechove tam vi e problema. Ebete se nared i ne se zaglejdaite mn mn
    Ayudame olvidarte si te vas!

mi idi na lekar.ddz napravi ne6to nie vuv forumite edvali 6a ti pomognem mn mn.ako si tolkova pritesnena idi na ginekolog.
    malka sladka krasiva no nai ve4e skromna

Мега фен Аватара на koalka
    Това според мен, въобще няма да се забележи.

Не един, а два проблема имаш- ако питаш мен!
    1-во как разбра, че едната ти срамна устна е по- голяма от другата??
    И къде си тръгнала да правиш секс на 14 !! Върви Играй на народна топка и криеница с другите пред блока!
    D0n`T cRy F0r Th0s3 Wh0 n3v3R cRi3D f0R Y0u {F}

ми немисля че е проблем..
    Когато искаш да постигнеш нещо, не трябва да бързаш просто
    НЕ ТРЯБВА да спираш ...!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си