az sm momi4e i se 4uvstfam prekaleno gotova za seks na 12sam
i ima 1 mom4e koeto mnogo mi haresva no neznam dali i toi ima su6tite 4ustfa kam men[po golqm e ot men]dori kakto vi kazah po gore 4e sam napulno gotova za seks i iskam da si praim 3-ka sas nego i 1 moq priqtelka![]()
no neznam kak da mu kaja
ne iskam da mi kazvate 4e sm malka ili dr prosto iskam da mi kajete kak da mu kaja![]()
ne si li mnogo malka na 12god da pravi6 sex? Pomisli si kakvo 6te oseti6 na 12 kato go napravi6! Ne mislq 4e tova e nai-podhodq6tata vazrast za sex! No se pak kato si re6ila da go pravi6 zami predpazni mqrki za da nqma nejelani posledstviq sled tova
секса не е за лапета така,че по добре си стой на гъза...ама ако толко си се решила да го напраиш,тфоя си работа...троши си главата-изборът е тфой!после само да не запускаш теми от сорта на:помощ май съм бременна ся кфо да прая
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Мисля, че си смешна! Скатай се някъде и изчакай да пораснеш!
Това не го вярвам.Щеше да е по правдоподобно,ако това с тройката го нямаше.
П.П. Недейте да се изказвате,няма смисъл.На 12 дори циганките не правят тройки.То че поколението деградира вярно е,но има още много да деградира.
Bring the violence
ТИ ЕБА МАЙКАТА пача на 12 ли ще праиш секс бе АХААХАХАХ сигурно преди 3 дена ти е дошъл цикъла за първи път Я Си еби майката и не занимавай форума МА КУРВО ТЪПАПървоначално написано от gery-to
За непросветените от вас според Наказателният кодекс всеки който е на възраст над 14г. но има сексуален контакт с лице под 14г. /доброволен/ може да бъде подведен под съдебна отговорност и да получи от 3 до 5г. затвор. Така че дечица преди да се праснете с някой батко, внимавайте да не го вкарате в беля.
/За САЩ тази възраст е 18г./
Уляля .. На 12 била готова за секс .. Абре девойче ти изобщо осъзнаваш ли това каква голяма отговорност е ..![]()
Любовта няма граници .. :>
Гост, бъркаш ги и двата щата
В България е подсъдно да правиш секс с някой под 14 години само ако си над 18 (а не 14 както казваш ти).
В САЩ ако си над 18 е подсъдно да правиш секс с лица под 16 (а не 18, както си написал)
В САЩ е подсъдно да правиш секс с лице под 18 години ако ти си над 18. В България е подсъдно да правиш секс с лице под 14г. независимо на колко си ти!
Не знам откъде черпиш информация но аз съм бил в САЩ 3 пъти и съм бил свидителе как едно българче щеше да изгърми само защото е топнал чушката щото на оная и оставали 2 месеца да навърши 18г. И в съда той питал "Е какво лична карта ли трябваше да и поискам". А те му отговорили "Незнанието не е оправдание за извършване на престъпление".
Да
ti cikyl imash li X_x
ами както се казва...Стига после да не го обявите за педофил...
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Ей момиче,
1.си само на 12
2.имаш ли си представа какви опасности крие секса
3.запозната ли си с болестите?
4.знаеш ли как да се предпазиш от тях?
и не на последно място е въпроса:имаш ли цикъл??!
На 12 години тръгнала да си отваря краката на някакъв си нехранимайко и седнала тука да пита...
Порасни и тогава мисли за секс. Организма ти още не е подготвен за такова нещо!!
Но твои си проблем. После да не съжеляваш!!!!!![]()
![]()
![]()
men ako pita6 ne znae6 pikai li ti se ebe li ti se
sme6na si malka piklo,o6te si prekaleno nedorasla i nedorazvita za da pravi6 sex.aman ot tupi deca!
Отивате с мацката и го почвате.Нема му казваш.Ама гледай да не те хванат мама или тати,че няма да гледаш сънчо после.![]()
Аз на 12 с колички си играех то за тройки ми говори...омг..
Върви да скачаш на ластик това се прави на 12![]()
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
на 12 колкото сестра ми чесно ти каам ако ми беше близка или приятелка щях да ти начупя малката празна главица бива ли да сте такива от малки ви сърби п*тката ама после като ви го нахакат да не пишете тема "бременна ли съм" или "изнасилиха ме а съм само на 12" толкова сте жалки съжалявам ви !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!