- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Нудистки плаж
Били ли сте някога на нудистки плаж? Как е там? По-млади хора има ли или са само дъртаци? Аз се замислям дали да не отида но ме е страх да не ми стане.
Има много чикиджии![]()
бил съм... :P весело е...
море,плаж,голи хора..
не трябва да ти пука и да ти стане..никой не те познава...
А и на такива плажове винаги може6 да прави6 секс...![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Не бих отишла...непознати да ми гледат половите органи...А и като знам, че по нормалните плажове обикновено жените по монокини са бабички...
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
хаххахах
Забих се на такъв по погрешка преди години
хаххах
Хората така ни се израдваха
Като ги видяхме колко бързо се изнесохме...
Имаше бая по-старички хора да ти кажа, но не беше само от пенсии всичко'
Има много чикиджии
+1
"....15 души в ковчега на мъртвеца....йо-хо-хо..."
За кво да гледам х*йовете на некви загорели чикиджий![]()
Миналата година навлязохме в морето с водно колело и по едно време попаднахме на някакъв залив, където хората си се разхождаха голи. Да ви кажа гледката не беше особено приятна... Разни космати чичковци с провиснали... шкембета и бабички. Не съм ги гледала задълбочено, но не видях млади хора. Пък и те бяха малко... не повече от 10-15 души.
Аз лично никога не бих отишла. Най-малко, че го смятам за нехигиенично, а отделно и за неморално.
Bace pi6a ti 6-ticaПървоначално написано от Atika
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fitness Forever
edin pat se zabihme s edni fr slu4ai tam i male ...........
ima6e cqlo sameistvo s jena ,maj i momi4e na okolo 13c godini i si lejat goli.predstavqteli si da gledate na ba6ta si tva.
TVA E IZVRATENO no ina4e nqmam protiv tiq plajove![]()
prosti nqkoi ne6ta mi idvat v pove4e
не бих отишла или као отида ще отида по бански да разгледам 'парчетата 'там кфи са хахахах интерестно ми е човешко лиубопитство![]()
![]()
\
/
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
Аз съм виждала на баща си "тва". Ти дори не можеш да кажеш "пенис" или дори "оная работа".Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
Минавал съм през нодистки плаж и ми стана гадно някви 60 годишни овиснали напрао![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Fitness Forever
i kvo golqmo udovolstvie li ti dostavi da gleda6 na ba6ta si.kat ti e priqtno tvoq rabota.az ne go vazpriemam tva i to4ka po vaprosa.na men prosto ne mi se vpisva v kartinkata-toi e maj a az momi4eПървоначално написано от `Death`Whore``
къде в българия има нудиски плаж.
Не ми говори по този начин. Първо порасни, после смей да ми говориш с този тон. И не, не ми е доставяло удоволствие, даже се радвам, защото сега не се притеснявам да говоря за нормални неща като това. Ти можеш ли да кажеш "пенис" дори насаме с най-добрата си приятелка?
Не съм, не смятами да бъда...![]()
...Лудата, която цял живот събира възглавници и се мъчи техния пух да превърне отново в птици...
1.govorq si kakto si iskam i na kogoto si iskam
2.6te porasna ako precenq za dobre![]()
3.imam si moi vijdaniq za ne6tata i ne mi nalagai svoite
Стига бе, задавих се от смяхПървоначално написано от Atika
![]()
![]()
![]()
Този форум ме забавлява многоТолкова деца със самочувствие няма никъде
![]()
za tva sam saglasnaПървоначално написано от `Death`Whore``
Въпроса не е в това дали и е било приятно да гледа хуя на баща си а в това че най-вероятно постоянно мислиш как да си намериш някой да ти попълни празнината (чети сливата) Но те е СРАМ да наречеш нещата с истинските им имена.Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
И какво ти е бруталното ако може да запитам (ей тъй от чисто любопитство)
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
Какво означава този израз?Първоначално написано от sexita
![]()
Да си разтвори краката предполагам?Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Скандали, въргали, надути кавали,
Палежи, грабежи, пиянство, разврат!
Без тях да живеем ще можем, едва ли.
Към всичко това ще изпитваме глад...
Казах "израз", дете...в него има и глагол. Иначе съм наясно какво е значението му...горе-долу![]()