- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- SPESHNA INFORMACIQ BEZ OTLAGANE!!!!
Shte sum mnogo blagodarna na horata,koito sa kompetentni i mi otgovorqt vuzmojno nai-burzo znam,che ima mn takiva temi,no nqmam nikakvo vreme da tursq moi fr me pomoli da mu kaja koga nai-skoro sled sexa moje da se napravi test za bremennost,koito shte e vuzmojno da dade siguren otgovor????Otnovo se izvinqvam na moderatorite i vsichki ot foruma za mnogokratno povtarqshtata se tema,no moite znaniq ne sa dostatuchno konkretni za otg na moq fr
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
Най-сигурно е поне 1 ден след закъснението на менструацията. Но ако менструацията е нередовна, закъснението не се брои от 28-мия ден.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Тъй като си 12 годишна, в момента в който износиш бебето и умреш от разкъсвания на вагината при раждането му.
Blagodarq za serioznite vi otgovori,no riskoviqt act e bil vchera(veche)kum 7,8 do kolkoto moq fr mi spomena i ne moje test za bremennost da dade otg na po-malko ot 24 chasa nali...Do kolko mu kazah to za tolkova spermatozoida vse oshte ne moje da e stignal i oplodil kletkata za tolkova kratko vreme![]()
Момичето,което не го е срам да показва детското в себе си...Младата дама,на която не и пука,че е заваляло и се разхожда под дъжда,точно след като е излязла от фризьорския салон...Жената,на която са и разбивали сърцето,но не спира да вярва в любовта!
Дам, има някои които показват и до една.Първоначално написано от swords1010
Колкото и теста да направи сега,нито един няма да покаже вярно! Както казахме,около 14 дни или 2 седмици трябва да минат,за да може теста да отчете правилен резултат!Първоначално написано от Sweet girl
"Тъй като си 12 годишна, в момента в който износиш бебето и умреш от разкъсвания на вагината при раждането му."Tupako,ne sum 12 godishna i nikvo bebe nqma da nosq...prost si kat gadulka!Kazah,koito nqma konkreten i po temata otg da ne pishe-pak shte pomolq za sushtoto!
Първоначално написано от Sweet girl
Има твърде много важни фактори...
Ако момичето не е било в овулация, или малко преди нея, няма нищо рисковано в акта. Ако случаят е като в повечето теми тук, да й свърши на крака и тя да се има за родилка, пак не е така...
Да мине твоя приятел през форума и да попрочете.
Щом се е сетил чак днес да пита, явно има време за четене'
Ако тестът се направи по-рано от 1 седмица след акта, няма никаква възможност да отчете вярно, защото тогава няма бременност все още.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Otnovo blagodarq na vsichki vi za serioznostta kum temata mi...beshe ot golqma polza...dano vs e nared i nqma mqsto za pritesnenie![]()
улесняваш ми работата... сега не е нужно да ти търся други такива темиПървоначално написано от Sweet girl
другия път ползваи търсачката или ако нищо не намериш напиши заглавието на темата на кирилица..
![]()