- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Към момичетата!!!
ISkam da popitam momi4etata!Momi4eta,ako pravite s nqkoi sex i razberete 4e ima edna topka kak 6te reagirate?Az nqmam takav problem,no pitam za edin fr,koito go e sram da napi6e tazi tema!Samo znam ot nego 4e ima sperma i moje da ima deca!Prosto pita kak 6te reagirate???
Те принципно са слепени, така че не мисля, че в началото ще обърна внимание на товаИначе няма да е проблем за мен...ще се учудя, разбира се...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
ima takava bolest do kolkotyo znam ama tq mislq 4e se lekuva we priqtel!nz!kofti!ne sum momi4e no bi trqqlo normalno da reagirat!
pos koro se pravi operaciq ne se lekuva
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Blagodarq mnogo...![]()
ще ми бъде интересно, ама няма да започна да го разглеждам като музеен експонат, разбира се... (не, че няма да ми се иска)
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
На мен лично няма да ми направи впечатление,освен ако не му правя френска любов.Иначе ако случайно забележа,че му липсва едната ще се направя,че не съм видяла,за да не се притесни момчето-това не е толкова важно за мен-по-важното е да е умее да си върши работата! \/
Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!
тоя има бенка на кура ве!бахти изрода!Първоначално написано от Alex_f
![]()
![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Ami az ne znam kak bix reagiralano mislq,4e ako tova e 4oveka,koito obi4am za men tova nqma da e problem,nqma da e ot zna4enie,kakto kaza Alex_f vajnoto e da si vur6i rabotata \
/
![]()
Истинската любов е като вярата в призраците:всички говорят за тях,но малцина са ги виждали!!!
Ами кажи на момичето, преди да започнете бе
(Не 10сек.преди това... )
Опс... Кажи на приятелят си, да й каже...
Какво се правите, като става толко' прозрачно?
Ще си помисля, че ще ми е по-лесно да му лапамсамо едната топка...
+1 ако го обичам не е пречкаПървоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
ЕЕ кво ще стане..нищо..ще се направя ,че не забелязвам все пак не се е редил на опашка,за да има 1,а не 2 топки..![]()