- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тенис на корт
тцтцтцт и как го имъкна това рамо от лицеви опориПървоначално написано от _SL_
А ей тфа е спорта какво ми са се размятали тея тенесистчета с ракетките....
![]()
Обожавам тениса на корт.СУпер е
!8 точка системно (линк игра)
подхлъзна ми се ръката и я изкривих много кофтиПървоначално написано от dunapren
![]()
![]()
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Чесно казано изключително много се кефа на тениса на корта .. , но з съжаление нямам възможност и това да правяиначе с най-голямо удоволствие бих пробвала да играя, ако има и кой да ме науи
![]()
Всички казват , че за да обикнеш някой ти е нужна една минута, за да се влюбиш в него един час и нима цял един живот за да го забравиш????
искам да тренирам тенис от люлин съм някакви предложения плссс skype : krisitoo78
THUG LIFE
i tenisa na kort, i tenisa na masa sa strahotni sportove, az li4no praktikuvam i dvata![]()
По-добре да си безделник, отколкото без празник.
Влюбена съм в този спорт! Тренирала съм близо 4 години, за съжаление напоследък изобщо не ми остава време дори да стъпя на корта![]()
Още от първия път, когато хванах ракетата разбрах, че това е спорта за мен! Оттогава играя редовно и ходя по турнири. Наистина е страхотен спорт.
само да ти кажа happy_cute, 4е тениса хи4 не е лесен спорт ,тренирам го от 12 години и имам още доста да нау4а.има много места за трениране:малееви,левски,ц ка.ако кажеш каде живееш,мога да ти кажа по-близък клуб
ина4е тениса много ми харесва
Az treniram ot 6-7 godini i ne smqtam da spiram! Obojavam toq sport!
ОбИчАй , За Да Те ОбИчАт!
Давид Налбандиан номер1![]()
![]()
![]()
![]()
Прекрасно е да бъдеш скромен, но не следва да бадеш равнодушен, а да имаш позиция!
Тренирах шест години тенис.
Тренирала съм 9 година-сега съм на 14 представете си за кво говоря. Мн забавен спорт и е мн труден. Играх до 12 съзтезателно ма след това спрях. Аз съм слабичка и не съм висока а другите ги блъскаха с витами и храна и ставаха некви животни и аз се отказах. Са играя за кеф от време на време
Ела да поиграеш малко тенис и ще разбереш за какво става въпрос.А ей тфа е спорта какво ми са се размятали тея тенесистчета с ракетките....![]()
Forever Federer!
Искам и аз да тренирам кажете къде мога?
От сф съм![]()
Първоначално написано от comics
хахах лесен бил .. тфа един от най трудните спортове ве хора
ас тренкам от 1 и нещо трениорката е спр готина
Много хубав спорт. Преди тренирах, но за жалост спрях и някъде от 3 години вече не съм стъпвала на корт![]()
Non musique - non vie!
Обожавам го тоя спорт!Вече 4 години тренирам и засега не мисля да спирам
![]()
Даммм даже си търся някой навит, с който да тренирам. За повече инфо съм пуснал тема.
обожавам госъжалявам че нашите не са ми записали по - рано... още кат бях на 9 исках ама според тях нямало да мога д ахвана ракетата
и се записах чак на 14.. и ся не съм особено напреднала тренирам само от година ,но имам желание да играя...и като гледам съседния корт (често играят едни момчета и са мн добри ... 1-2 години по - малки са) и мн им се кефя...яки разигравания правят..
Cruel Intentions
е хора тениса е най - якия спорт ако има някои от Плевен и грае да пи6е
освен, че ми харесва, съм тренирал 2 години и имам медал![]()
![]()