.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    desi_to`89
    Guest

Сериозна връзка

hi
    iskam da vi popitam kvo zna4i za vas da imate seriozna vrazka i moje tq da e m\y 18 gidi6na i 26 god mom4e (muj ve4e)
    i koga stava seriozna vryzkata

когато има 4увства между вас и когато сте сигорни 4е никои друг освен 4овека до теб не те интересива

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    мда... обикновенно една сериозна връзка може да се осъ6тестви на тази възраст г/д.. но може и да си по малак и пак да има6 сериозна връзка... какво разбирам аз под сериозна връзка съм писала в една тема "има ли свястни мом4ета?!?!?!" може6 да про4ете6 мнението ми там
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    когато има 4увства между вас и когато сте сигорни 4е никои друг освен 4овека до теб не те интересива
    Няма какво да допълня.И това че имате 8 години разлика,не смятам,че е проблем.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на koalka
    Сериозна става връзката, когато си имате доверие двамата, нещата са стабилни, имате силни чувства един към друг, уважавате се.И да ,може да има.

Ти изобщо ходиш ли с него, та питаш за сериозни връзки? Сериозна е връзката, в която има желание за съвместно бъдеще, има чувства, уважение и разбирателство.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Ami vyzrastta ne e tolkoz vajna, ne moje da ima i samo liubov trqa da ima doverie i razbiratelstvo to nai mnogo krepi vryzkata
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Аз под сериозна връзка разбирам ”нещо повече от мляскане” и ”нещо повече от секс”. Пък защо да няма сериозна връзка, въпреки разликата в годините. Всичко и е до характер и манталитет

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Сериозната връзка е нещо много повече, от обикновеното шляне, мляскане и секс. В нея има нещо повече- доверие, уважение, разбирателство и най-вече обич. Сериозна става, когато и двамата осъзнаят, че не са с другия, просто за да не са сами, когато мислят за общото си бъдеще и т.н.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Град
    София
    На 18 си,а эадаваш такива тъпи въпроси?Иэлагаш се направо...но нали е форум,на никого не му пука..
    Та няма правилник,нещата стават от само себе си,усеща се...!Пф ,че тъпа тема.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Сериозната връзка е нещо много повече, от обикновеното шляне, мляскане и секс. В нея има нещо повече- доверие, уважение, разбирателство и най-вече обич. Сериозна става, когато и двамата осъзнаят, че не са с другия, просто за да не са сами, когато мислят за общото си бъдеще и т.н.

deskata_89
    Guest
    neznaino za6to az kat o4uq seriozna vrazka se se6tam za sex,brak i deca

po to4no nikoi ne moje da go kaje.ne se trevoji ot razlikata az i gadgeto mi imame 9 godini razlika(az sam na 15 toi na 24)
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Аз под сериозна връзка разбирам ”нещо повече от мляскане” и ”нещо повече от секс”.
    Грешиш. Това е връзка. Ако броиш всяко двуседмично излизане, което уж е било "нещо повече от мляскане", човек средно има по...10 сериозни връзки...?
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Съгласен съм с много от дадените отговори, това което бих добавил единствено е че при такава връзка хората приемат другия такъв , какъвто е , научават се да правят взаимно компромиси, защото си имат доверие и вярват искрено че нищо не може да застане помежду им. Отдавайки любовта си към любимия това им носи истинско удоволетворение и щастие.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Ти изобщо ходиш ли с него, та питаш за сериозни връзки? Сериозна е връзката, в която има желание за съвместно бъдеще, има чувства, уважение и разбирателство.
    и ще допълня-известно време прекарано заедно в опознаване.

Град
    (: Русе :)
    нямам какво да допълня ....
    So free

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си