- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сериозна връзка
hi
iskam da vi popitam kvo zna4i za vas da imate seriozna vrazka i moje tq da e m\y 18 gidi6na i 26 god mom4e (muj ve4e)![]()
i koga stava seriozna vryzkata
когато има 4увства между вас и когато сте сигорни 4е никои друг освен 4овека до теб не те интересива
мда... обикновенно една сериозна връзка може да се осъ6тестви на тази възраст г/д.. но може и да си по малак и пак да има6 сериозна връзка... какво разбирам аз под сериозна връзка съм писала в една тема "има ли свястни мом4ета?!?!?!"може6 да про4ете6 мнението ми там
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Няма какво да допълня.И това че имате 8 години разлика,не смятам,че е проблем.Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Сериозна става връзката, когато си имате доверие двамата, нещата са стабилни, имате силни чувства един към друг, уважавате се.И да ,може да има.
Ти изобщо ходиш ли с него, та питаш за сериозни връзки? Сериозна е връзката, в която има желание за съвместно бъдеще, има чувства, уважение и разбирателство.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ami vyzrastta ne e tolkoz vajna, ne moje da ima i samo liubov trqa da ima doverie i razbiratelstvo to nai mnogo krepi vryzkata
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Аз под сериозна връзка разбирам ”нещо повече от мляскане” и ”нещо повече от секс”. Пък защо да няма сериозна връзка, въпреки разликата в годините. Всичко и е до характер и манталитет![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Сериозната връзка е нещо много повече, от обикновеното шляне, мляскане и секс. В нея има нещо повече- доверие, уважение, разбирателство и най-вече обич. Сериозна става, когато и двамата осъзнаят, че не са с другия, просто за да не са сами, когато мислят за общото си бъдеще и т.н.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
На 18 си,а эадаваш такива тъпи въпроси?Иэлагаш се направо...но нали е форум,на никого не му пука..
Та няма правилник,нещата стават от само себе си,усеща се...!Пф ,че тъпа тема.
[size=7][b][u]fosse cos
Първоначално написано от Aleandra
neznaino za6to az kat o4uq seriozna vrazka se se6tam za sex,brak i deca![]()
po to4no nikoi ne moje da go kaje.ne se trevoji ot razlikata az i gadgeto mi imame 9 godini razlika(az sam na 15 toi na 24)Първоначално написано от Aleandra
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Грешиш. Това е връзка. Ако броиш всяко двуседмично излизане, което уж е било "нещо повече от мляскане", човек средно има по...10 сериозни връзки...?Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Съгласен съм с много от дадените отговори, това което бих добавил единствено е че при такава връзка хората приемат другия такъв , какъвто е , научават се да правят взаимно компромиси, защото си имат доверие и вярват искрено че нищо не може да застане помежду им. Отдавайки любовта си към любимия това им носи истинско удоволетворение и щастие.
и ще допълня-известно време прекарано заедно в опознаване.Първоначално написано от `Death`Whore``
нямам какво да допълня ....Първоначално написано от Aleandra
So free