.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Защо все на мен?

Kogato bqh malka vednaj komshiikata mi dovede plemennika si zapoznahme se toi osatan cqloto lqto i taka stanahme fr...posle drygoto lqto i taka...ne go bqh vijdala ot 5 god i edva onzi den go sreshtnah ...toi e bil komshiq na edna ot say4eni4kite mi!Poznahme se govorehme si i otidohme da igraem ma4 v edno ot blizkite y4ilishta...kadeto otida toi sled mene ....az otivam do edna vrata posle do drygata izlizam ot igrishteto toi se sled mene i tazi moq komshiika be6e se premestila tam i otidohme da q vidim dvamata sled koeto izlqzahme i hodihme kade li ne i prez cqloto vreme me gledashe hem vtren4eno hem strahovito nz...trydno e da s eopishe na dr den oba4e zamina za ang toi vs lqto se vrashta za malko ..komshiikata mi sashto zamina.Az imam 4yvstvoto 4e go haresah dori mn kogato my se obadihda go pitam neshty mi stana adsi veseloa predi tova revah 1 ipolovina nz toi dali me haresva i kak da stane takova golqmo razstoqnie vie kak misliste...moje li i imali neshty ot negova strana?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Ти не признаваш главни букви, точки, запетаи, българския не го признаваш, словореда е кошмар, клавиатурата с краката си писала по нея, липсват букви, някаде си добавяла... нищо не разбрах, eби му майката.
    Поради липса на каквато и да била грамотност от твоя страна, не заслужаваш мнение по въпроса ти.
    - Всички авто-части на едно място!

Трябва ни превоДчик!
    Light The Universe

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    mi za6to ne.. ima mnogo spolu4livi vruzki ot raztoqnie.. samo trqbva da se haresvate i da se iskate :P ako si mu haresala i ne e sramejliv moje i da te potursi.. suotvetno ako toi si pada po vruzki ot raztoqnie.. obadi mu se,lafkaite si.. pa kfoto stane stane...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Nqma nevazmojni ne6te vapreki 4e vrazka ot rastoqnie nqma golqma prespektiva.Vse pak ni6to negubi6 trqbva da riskuva6 za da razbere6.

Ще ти го кажа за да не те боли повече.. Мцу... няма да се получи 99,9% съм сигурен... Много такива случаи имаше около мен и... нищо не става..
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh
    Ще ти го кажа за да не те боли повече.. Мцу... няма да се получи 99,9% съм сигурен... Много такива случаи имаше около мен и... нищо не става..
    i vse pak ostavat 0,1% \/
    da jivee lubovta

абре,какво ще рече връзка от разстояние???Преди година приятелят ми работеше в друг град,и вярно-виждахме се 1-2 пъти в седмицата НО СЕ ВИЖДАХМЕ ,по дяволите ;/И как може да заблуждавате така момичето-голяма любов ще му ударите,нема що.И какво ще се виждате в ония златни 3 месеца,които всички чакат; ))Брей,евала ви правя ако се получи.Безперспективна връзка му се вика на това.Любов без близост няма : )
    Just Married

'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
    В самия край на лятото, тъй сладостно
    беше открилото се време, неотменна светлината..'

Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Ти не признаваш главни букви, точки, запетаи, българския не го признаваш, словореда е кошмар, клавиатурата с краката си писала по нея, липсват букви, някаде си добавяла... нищо не разбрах, eби му майката.
    Поради липса на каквато и да била грамотност от твоя страна, не заслужаваш мнение по въпроса ти.
    Взе ми думите от устата!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Взе ми думите от устата!
    не парадирам че съм мулти грамотна ,ма тва е върха
    .!.

Град
    (: Русе :)
    So free

Супер фен Аватара на flowerlina
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от woshia_style
    Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Взе ми думите от устата!
    не парадирам че съм мулти грамотна ,ма тва е върха

!@#$%^
    трябва някой да ви накара да пикаете газ и да серете тухли... така ще има поне малко полза от вас.

Град
    Непостоянно
    Цитирай Първоначално написано от Raving^Insomniac
    Ти не признаваш главни букви, точки, запетаи
    taka stanahme fr...posle drygoto lqto i taka...ne go bqh vijdala ot 5 god i edva onzi den go sreshtnah ...toi e bil komshiq na edna ot say4eni4kite mi!
    Как бееее, как.
    да бе вярно май точките ги познава
    .!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си