- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Романтика?!?!
Какво е това и как да го постигнем![]()
Очакваме отговори от специалисти от нежния пол![]()
офффффф ГрРррр използвай ума си простоможе би можеж да измислиш нещо
![]()
{!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}
беее романтика.. по-тъпо нещо няма
предпочитам качествен секс, отколкото свещи и рози
ай сиктир![]()
Собственост на Canis_Dirus
и аз такаПървоначално написано от _Cuddly_
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Тъй тъй, подкрепямПървоначално написано от flying_girl
Романтика по време на секс = скукаааа. Бля :/
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
+1Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Първоначално написано от HEPBEH
razdela e seks a ne smotana romatika!kakto ve4e ti kazaha .....ai siktir!![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Романтиката за хората са цветя, глезотии, подаръци...за мен ако има романтика, то тя е това, което не е сексуално, т.е. гушкането, гледането на филм заедно...разходките...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Дам, дори и намирам за много романтично да играем федербал(с мъжа често го практикуваме като сме загорели, а няма терен) и докато търся перцето, той да мине зад мен и да ме целуне по врата да кажем. Неочакваните жестове са романтични. романично е да те напръска с вода или да те полюлее н някоя люлка. романтиката не е цветя, свещи и нежна музика. романиката е израз на любовта по по-нежен начин! Най-важното е да е спонтанно иначе не е романично!Първоначално написано от `Death`Whore``
Много е яко, когато след секс се разговоря и той ме слуша с часове...и ми казва, че му е много приятно да ме слуша![]()
to4no tiova iskah da napi6a i az,ne vinagi romantikata e 6ablonnite rozi i sve6ti i e mn jalko 4e mn malko sa horata koito imat setiva za istinskata romantikaПървоначално написано от krem4et0
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
е да тва е добре, но не го пробвайте в кенефа на дискотекатаПървоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Първоначално написано от me4ka
![]()
Как ми се прави секс извън леглото![]()
![]()
а ние не можем ли??Очакваме отговори от специалисти от нежния пол![]()
-> Романтиката далеч не е в шоколадовите бонбони и мечета, държащи свирещи сърчица! Да, това са хубави подарачета (макар и доста банални, според мен), но на друго се гради една романтична връзка.
Двама човека трябва да са слети не само физически, но и душевно. Да бъдат като едно цяло. Да знаят как да докоснат най-скритие чувства на другия и да са готови винаги да го утешат, когато е тъжен, да споделят щастието и успеха му, когато ги постигне. Няма нужда от пушена сьомга и червено вино, за да бъде една вечер романтична. Ще дам пример:
Миналото лято бях с приятеля ми на море. Бяхме в хубав хотел, на хубаво място ... сичко точно. Докато бяхме там направихме 4 месеца и решихме да си прекараме една романтична вечер. Не го направихме в 4-звездния ресторант на хотела, ами си взехме едно одеало, няколко свещи, хапване, пийване и отидохме на едно хълмче, от където се виждаше морето. Стояхме там цяла вечер.... без да правим секс или нещо такова... просто стояхме прегърнати и си говорихме. За мен това беше романтична вечер!
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
къде уаПървоначално написано от `Death`Whore``
, на поляна , сред гората ?
Първоначално написано от ^Sam90^
както страдам от любовна мъка ся кат го про4етох тва иии
![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
uaaa mn me trogna,super e 4e se namirat i takiva mom4eta,6oto v dne6no vreme ssa rqdkostПървоначално написано от ^Sam90^
![]()
![]()
![]()
![]()
Където паднеИскам в работата му, но шефът му ще воайорства
![]()
хората ве4е не могат да се сайдисат на спокойствие ..пълно е с кибици..
![]()
Romantikata e v jestovete, v edni suvsem plahi i leki pogalvaniq, v celufkite, v gledaneto v o4ite, sve6tite, aromatnite pru4ici, cvetqta ili legloto posipano s listenca.......tova e izkustvo koeto mnogo malko hora vladeqt ta kolkoto i da iska6 da go postigne6 ako ne ti idva ot vutre po-dobre ne opitvai da go nalaga6
mi de da znam gledai nqkoi romanti4en film...primerno cqlata staq v sveshti..legloto pokrito s lista ot rozi qgodi smetana...be de da znam ne razbiram ot romantika![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
mn si zle da ne znai6 kfo e romantika tctctctc.te na 12 godini znaqt pove4e ot tebe po taq tema ta sa q i praktikuvali.
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna
a koi e kazal 4e sum go otkradnala?Първоначално написано от sexita
malka sladka krasiva no nai ve4e skromna