Очакваме отговори от специалисти от нежния пол
а ние не можем ли??

-> Романтиката далеч не е в шоколадовите бонбони и мечета, държащи свирещи сърчица! Да, това са хубави подарачета (макар и доста банални, според мен), но на друго се гради една романтична връзка.
Двама човека трябва да са слети не само физически, но и душевно. Да бъдат като едно цяло. Да знаят как да докоснат най-скритие чувства на другия и да са готови винаги да го утешат, когато е тъжен, да споделят щастието и успеха му, когато ги постигне. Няма нужда от пушена сьомга и червено вино, за да бъде една вечер романтична. Ще дам пример:
Миналото лято бях с приятеля ми на море. Бяхме в хубав хотел, на хубаво място ... сичко точно. Докато бяхме там направихме 4 месеца и решихме да си прекараме една романтична вечер. Не го направихме в 4-звездния ресторант на хотела, ами си взехме едно одеало, няколко свещи, хапване, пийване и отидохме на едно хълмче, от където се виждаше морето. Стояхме там цяла вечер.... без да правим секс или нещо такова... просто стояхме прегърнати и си говорихме. За мен това беше романтична вечер!