.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Guest

Приятелка ли съм за него или повече?

Trqbva mi savet,zatova vi pi6a.Nadqvam se da mi pomognete.Az sam na 17 godini,haresvam 1 mom4e na 26.Razbira me se i sme priqteli.Osven tova e priqtel i na ba6ta mi.Govori li sme za mnogo ne6ta,vklu4itelno,4e vrazka mejdu nas e nevazmojna.No ponqkoga taka me gleda,4e si mislq drugi ne6ta.Veroqtno ne me haresva,no ne znam sas sigurnost.Daje kaza,4e ne e moi tip.Minalata godina na rojdenniq mi den mi podari 4ervena roza.A kakto znaete tq zna4i:"obi4am te".Dali me obi4a kato priqtelka ili ne6to pove4e?Vie kak mislite?
    6te 4akam va6ite komentari.
    Izvinqvam se,4e ne pi6a na balgarski.

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Розата значи просто красив жест...разбирам да имахте среща и без повод да ти я подари, но за рожден ден е нормално да ти подари цвете. Може би те харесва, но е голям човек и щом казва, че е невъзможно, значи е така.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Мега фен
    Град
    София
    Ами може и да има нещо повече към теб.Но пък е въэможно да не иска да даде глас на чувствата си ,эащото е приятел на баща ти..
    А е въэможно и ти да си внушаваш ,эащото така ти се иска...
    [size=7][b][u]fosse cos

Голям фен
    Според мене с розата ти е направил жест и едва ли иска нещо повече от приятелство

Guest
    Zabravih da kaja,4e toi ima i drugi priqtelki ot jenski pol no samo ot men go e sram,men sa6to ot nego.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Ти па Бацке , как прецени че го е срам , по принцип така да се каже , възрастен човек , приятел на баща ти , самостоятелен , може да те харесва , но да ти стане гадже... малки са шансовете
    sam kaza 4e go e sram.a pak i go e dokazval

Той е приятел на баща ти!
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Guest
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Той е приятел на баща ти!
    Moi sa6to

Мега фен Аватара на sasha_90
    Само времето ще си покаже дали между вас ще има приятелство или нещо повече.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Момчетата не знаят символичните значения на цветовете на розите
    Такаче ти е подарил червена роза, просто, защото това цвете се подарява най-често
    Направил е просто един приятелски жест
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Abe ti daje i ne go haresvash vmaniachila si che e gotin i si predstavqsh nqkakvi raboti moje bi i taka si vmaniachavash vsichko za nego...
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Приятелка ли съм за него или повече?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Trqbva mi savet,zatova vi pi6a.Nadqvam se da mi pomognete.Az sam na 17 godini,haresvam 1 mom4e na 26.Razbira me se i sme priqteli.Osven tova e priqtel i na ba6ta mi.Govori li sme za mnogo ne6ta,vklu4itelno,4e vrazka mejdu nas e nevazmojna.No ponqkoga taka me gleda,4e si mislq drugi ne6ta.Veroqtno ne me haresva,no ne znam sas sigurnost.Daje kaza,4e ne e moi tip.Minalata godina na rojdenniq mi den mi podari 4ervena roza.A kakto znaete tq zna4i:"obi4am te".Dali me obi4a kato priqtelka ili ne6to pove4e?Vie kak mislite?
    6te 4akam va6ite komentari.
    Izvinqvam se,4e ne pi6a na balgarski.

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    1. Пишеш си на български, ама е на латиница. Ако беше на друг език, едва ли щях да те разбера

2. Според мен те обича като приятелка, но между приятели момче и момиче винаги има сексуално напрежение, тъй че най-вероятно затова така те е гледал. Подозирам, че той цени повече приятелството ви отколкото някакъв сексуален нагон.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Пловдив
    Червена роза -значи обичам те извинявай но човека ти е подарил цвете ...просто цветеееееее ,какво да ти подари на рожденният ти ден.

Мноо голям за теб
    Fitness Forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си