- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Свирка и после целувка
Да не те ебна тебеПървоначално написано от McGreaN
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
той те, връзва, бие те .. пък го е гнус да те целува след френскаПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
трябва да си влюбена, та чак изпростяла и оглупяла до n-та степен...
Да бе ясно , че всеки с капризите си ..Обаче ако ми се случи подобно нещо бих се почувствала доста долна .. Както си написала "моят мъж" звучи като сериозен приятел ..Щом не иска да те целуне след като си му духала, освен че го е гнус от себе си , в този момент го е гнус и от теб ..
Е, то и мен ме хваща гнус като ходи да сере по 5 пъти на ден, после да пишкам в същата тоалетна, ма кво да напрааПървоначално написано от Atika
Любоф :Р Аз нямам проблеми със самочувствието, имам му голямо доверие и каквото и да се случи, чувствата ми към него и начина, по който го възприемам, няма да се промени
И аз имам капризи, с които той се съобразява.
И наистина се очаква, че е сериозна връзка. При положение, че сме си направили планове как ще започнем на семейни начала след 8 месеца (шантаво).
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Не само. Харесвам живота си сега, както и връзката, в която съм по-конкретно.Първоначално написано от OtherDimension
![]()
*еб*Първоначално написано от McGreaN
Ебнах те. Доволен?![]()
Първоначално написано от McGreaN
![]()
![]()
![]()
Боли ма ку-ра,пък тои си е мои така че пак ма боли ку-ра.![]()
Не ме е гнус.
ще ми се да се включа и аз по темата.мисля че ако хигиената е на ниво-оралния секс е върха на сладоледа.аз страхотно се възбуждам от вкуса на женските сокове.
Целува си ме. Защо да не го прави? Все едно аз да не искам да го целуна след като ми е доставял удоволствие с френска любов. Смея да твърдя, че след като сме заедно и водим сексуален живот, никой не би трябвало да вижда нищо отблъскващо в тялото на партньора...камо ли пък в своето собствено.
Инфантилни истории.![]()
Той го прави винаги. И никога не е ставало проблем. Не ме бърка да го целувам след като ме е облизвал. Обратното няма проблем, дори и да имам сперма по устните си. Даже е много секси!
еми мен не ме е гнус ако гаджето ми ме е лизало и след това ме целуне.Нито пък него го е гнус ако съм му правила свиркаСлед секс обикновенно винаги отделяме време за гушкане и целуване
![]()
аз имам нужда от това
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
I pri men e taka.Daje toi vinagi me nagrabva i po4va da me mliaska osobeno ako mnogo my e haresaloПървоначално написано от krem4et0
![]()
О, дааааааааааааааа. на мен някой път ми е неудобно, ако ме е поомазал. Той все иска да викаме девойка да ме облизвала.............Първоначално написано от slun4ice
Всъщност не ми е гадно и като правим секс, да спрем за свирка или пък за облизване............
Тъпо е да търчим до банята за такива глупости. Изсъхнала съм, ама той не иска да ме близне. ще търча аз, ще се измия и тогава той ще го направи. То за това време на него ще м спадне, а на мен ще ми мине желанието. а и би ми боло супер обидно. Стане ли нещо такова-грабвам си чукалата и повече няма да ме види.
Ама ти и с двата пола ли практикуваш орален сексПървоначално написано от ~*SILVER*~
![]()
По темата
Стига да си измие зъбите няма проблем
Все пак ако исках да опитам собствената си сперма щях просто да го направя
Не ме е гнус.
мисля 4е е индивидуално за всяко мом4е,но според мен няма 6то да се гнусят нали си знаят 4е не са некфи мръсни или нещо от рода!
Аз си нося четката за зъби в чантата винаги. Претенции!Първоначално написано от IGNGN