.

Виж резултатите на анкетата: Gnus li vi e da celunete jena sled kato vi e lapala?

Гласували
75. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Само, ако съм свършил

11 14,67%
  • Не, разбира се

47 62,67%
  • Да, много ясно

17 22,67%
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 47 от общо 47
    Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от McGreaN
    Ебваш ли се ?
    Да не те ебна тебе

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Моят мъж го е гнус. Винаги си мия зъбките след свирка, ако ще се целуваме после.
    той те, връзва, бие те .. пък го е гнус да те целува след френска

трябва да си влюбена, та чак изпростяла и оглупяла до n-та степен...

Голям фен
    Да бе ясно , че всеки с капризите си ..Обаче ако ми се случи подобно нещо бих се почувствала доста долна .. Както си написала "моят мъж" звучи като сериозен приятел ..Щом не иска да те целуне след като си му духала, освен че го е гнус от себе си , в този момент го е гнус и от теб ..

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от Atika
    Да бе ясно , че всеки с капризите си ..Обаче ако ми се случи подобно нещо бих се почувствала доста долна .. Както си написала "моят мъж" звучи като сериозен приятел ..Щом не иска да те целуне след като си му духала, освен че го е гнус от себе си , в този момент го е гнус и от теб ..
    Е, то и мен ме хваща гнус като ходи да сере по 5 пъти на ден, после да пишкам в същата тоалетна, ма кво да напраа Любоф :Р Аз нямам проблеми със самочувствието, имам му голямо доверие и каквото и да се случи, чувствата ми към него и начина, по който го възприемам, няма да се промени И аз имам капризи, с които той се съобразява.

И наистина се очаква, че е сериозна връзка. При положение, че сме си направили планове как ще започнем на семейни начала след 8 месеца (шантаво).

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Моят мъж го е гнус. Винаги си мия зъбките след свирка, ако ще се целуваме после.
    той те, връзва, бие те .. пък го е гнус да те целува след френска

трябва да си влюбена, та чак изпростяла и оглупяла до n-та степен...
    Не само. Харесвам живота си сега, както и връзката, в която съм по-конкретно.

Град
    Захарен памук
    Щурите Ташаци ?
    *еб*

Ебнах те. Доволен?

Град
    Захарен памук
    Трогнат съм

Боли ма ку-ра,пък тои си е мои така че пак ма боли ку-ра. Не ме е гнус.

и само моя си
    само мояяяяя
    на друг недей да си аз те моляяяя ....

май съм се побъркал, а ? ташак работа
    и мене ме боли
    нали си е моя уй
    ъхъм

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Моя не го е гнус....

ще ми се да се включа и аз по темата.мисля че ако хигиената е на ниво-оралния секс е върха на сладоледа.аз страхотно се възбуждам от вкуса на женските сокове.

Супер фен Аватара на Barbie
    Целува си ме. Защо да не го прави? Все едно аз да не искам да го целуна след като ми е доставял удоволствие с френска любов. Смея да твърдя, че след като сме заедно и водим сексуален живот, никой не би трябвало да вижда нищо отблъскващо в тялото на партньора...камо ли пък в своето собствено.

Инфантилни истории.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Той го прави винаги. И никога не е ставало проблем. Не ме бърка да го целувам след като ме е облизвал. Обратното няма проблем, дори и да имам сперма по устните си. Даже е много секси!

еми мен не ме е гнус ако гаджето ми ме е лизало и след това ме целуне.Нито пък него го е гнус ако съм му правила свирка След секс обикновенно винаги отделяме време за гушкане и целуване аз имам нужда от това
    Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    За мен лично не е толкова гнусно защото го правя с човек които обичам ...
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Той го прави винаги. И никога не е ставало проблем. Не ме бърка да го целувам след като ме е облизвал. Обратното няма проблем, дори и да имам сперма по устните си. Даже е много секси!
    I pri men e taka.Daje toi vinagi me nagrabva i po4va da me mliaska osobeno ako mnogo my e haresalo

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    I pri men e taka.Daje toi vinagi me nagrabva i po4va da me mliaska osobeno ako mnogo my e haresalo
    О, дааааааааааааааа. на мен някой път ми е неудобно, ако ме е поомазал. Той все иска да викаме девойка да ме облизвала.............
    Всъщност не ми е гадно и като правим секс, да спрем за свирка или пък за облизване............
    Тъпо е да търчим до банята за такива глупости. Изсъхнала съм, ама той не иска да ме близне. ще търча аз, ще се измия и тогава той ще го направи. То за това време на него ще м спадне, а на мен ще ми мине желанието. а и би ми боло супер обидно. Стане ли нещо такова-грабвам си чукалата и повече няма да ме види.

Цитирай Първоначално написано от ~*SILVER*~
    еми от начало ми беше адски гнусно и ми беше странно, но се усетих, че ще обидя момичето/момчето, ако не го/я целуна иииии... се преживях
    Ама ти и с двата пола ли практикуваш орален секс

По темата
    Стига да си измие зъбите няма проблем
    Все пак ако исках да опитам собствената си сперма щях просто да го направя

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    Не ме е гнус.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

мисля 4е е индивидуално за всяко мом4е,но според мен няма 6то да се гнусят нали си знаят 4е не са некфи мръсни или нещо от рода!

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от IGNGN
    Цитирай Първоначално написано от ~*SILVER*~
    еми от начало ми беше адски гнусно и ми беше странно, но се усетих, че ще обидя момичето/момчето, ако не го/я целуна иииии... се преживях
    Ама ти и с двата пола ли практикуваш орален секс

По темата
    Стига да си измие зъбите няма проблем
    Все пак ако исках да опитам собствената си сперма щях просто да го направя
    Аз си нося четката за зъби в чантата винаги. Претенции!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си