- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам си приятел, но искам секс
s moq fr sme ot skoro 2-3 dni po vs li4i 4e toi ne e takaf samo za ednoto 4ykane det se kazva
no ot neska cql den 4uvstvam nqkvo super golqmo jelanie za sex
nz da si traq li ili po nqkakaf na4in da mu pokaja 4e iskam sex
ps az sam na 18 a toi na 24
Moderated by Aleandera
т. 7 от Правилника!
Mmm.. az ako bqh na tvoe mqsto kolkoto i da mi se praveshe sex nikoga nqmashe tolkova byrzo da go qhna..
аз само не разбрах какъв е проблема ? като го искаш отиваш и го праиш кво толко има да му мислиш. ай и после те чакаме да пуснеш тема дали си бременна
6tom i toi go iska kuf e problema?napravi nqkaf namek.. kakto predpolagam i toi ti e napravil za da razbere6 4e e samo za sexa..
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
ama nie se poznavame ot dosta vreme primerno ot 4 mes ama predi 2 dena trygnahme![]()
omfg kazah 4e ne e zardi sexaПървоначално написано от monityY
![]()
![]()
![]()
kfo ni ebe nas?Първоначално написано от Анонимко
Ами аз мисля,че не трябва да избързваш,но все пак ти трябва да си решиш.
Давай смело.Предай се на желанието.![]()
Qhni go ko ti puka da ne si nekva teen 6matka na 12 4e sa 4udi6
Неподходящ размер на снимка в подпис!
ще те помисли за онези долнопробни курви и тфа щи е после ше има тема ебахме се и той ме заряза![]()
LoVe LiFe ResPeCT DEaTh!!!
A takaПървоначално написано от OnFire
![]()
![]()
КАЗВАЙ!Защото го искаме по всяко време!!Няма да ти откаже,няма и да си помисли,че мн бързо пускаш,ти си на 18,ебати...
От кога Gaara e Tai Dju-cu Jounin?!?Първоначално написано от DesertGaara
![]()
Къф е тоя смешен аватар?
Take everything from the inside
And throw it all away
Cause I swear, For the last time
I won't trust myself with YOU!
wow ne wi razbiram shtom smqtate 'che towa e mujat' zashto prosto ne mu se dowerite ?..Първоначално написано от Nadelina
az spah s edno mom4e na tertata ni sre6ta(zna4i na 4-tiq den)i ne me pomisli za lesna,ne be6e s men samo za...i si imahme strahotna vrazka posle.vse pak 6te gledam drug pat ne tolkova lesno,4e posle mi be6e guzno![]()
![]()
Moje da sum bila tvoq , moje i da buda tvoq , moje i nikoga da ne sum tvoq - izbora e tvoi))
Първоначално написано от Анонимко
sorka nemoem da ti pogona!![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Това, че не иска само секс от теб, не означава, че не трябва да правите секс - точо обратното
Мен как мъжът не ме е зарязал...реално беше 4-тата ни среща, ходехме от 6 дни. Утре стават 9 месеца, откакто сме заедно.Първоначално написано от didsy
Един човек да знае за какво става въпрос.Първоначално написано от hasaiko
Възможно ли е да бъде по-красиво?
к'во чакаш цели 3 дни са това и ти още не си му пуснала на човека ... няма да се жени за теб че да те чака цяла седмица
Ми кажи на някой друг да те разпориПървоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Без приатала ти да разбира
![]()
![]()
Хах,тфа е якоИмам си приятел, но искам сексПо-кофти щеше да е да си нямаш приятел а да искаш секс
![]()
![]()
Някак странно и тъпо щеше да се получи
![]()
![]()
Тъй че радвай
![]()
![]()
И са шибайте на воля
![]()
![]()
![]()
AZ NE MISLQ 4E IMA6 PROBLEM,NITO 6TE TI E PARVIQ PAT,NITO PAK NA NEGO,NITO STE MALKI
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
еми кажи му в подоходяща по нежна ситуация, че "може" да опитате и не вярвам той да ти откаже!
Craig David-Walking Away