- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Комплекс
Эдравйте.
Пиша ви ,эащото няма с кого да споделя това.Имам един огромен комплекс,които много ми пречи.Энам,че не можете да ми помогнете,но все пак ще се радвам на някакви коментари...
Та аэ съм доста нисичка.На почти 16 съм,а съм висока само 156..мисля си все ,че всички ме гледат и си мислят Лелее тая колко е ниска...!Направо се побърквам.А и повечето ми приятелки са по-височки,чувствам се смешна...!А и все си мисля ,че това пречи и на момчетата да ме харесат...абе и аэ не энам вече...отчаъвам се.
Благодаря ви..
![]()
майка ми е горе долу толкова
съвет: преодолей го и си купи токчета или платформи
Глупости правят умните хора. За останалите е ежедневие.
еми както се казва скъпите парфюми са в малки шишенца! така че и някои хора намират за привлекателни ниските момичета! аз нямам кой знае какви предпочитания спрямо ръста, стига да не е мн по висока от мене (над 180 ) иначе сигурно си мн сексине се притеснявай
Raise your fist!
Абеее яяяя, моля те! Знаеш ли колко ниски хора има. Това не бива да ти пречи да се чувстваш добре. Всички сме различни, всички си имаме косури. Пък и момчетата предпочитат не толкова високи момичета![]()
+1.Първоначално написано от &ILoveU2
може и да се издължиш, не много, но има някакъв шанс, все още се развиваш.![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Инди090 въобще не се притеснявайИмаш още доста да ръстеш. Аз за 1 година дръпнах с 15см. Спокойно \
/
Why Should I?
Най-добрия начин за решаване на проблеми - ДИРЕКТНИЯТ!
Леле тя колко е ниска..
Не бе бъзз![]()
Бе кво искаш да си неква кранта ли ?![]()
Първоначално написано от TheNightRider
Ъм , представям си я до тебе.. Или до мене , същото , 4 см разлика![]()
1. Не си ниска. Не си 130, нали? Има много като теб.
2. Доста момчета (например аз) намират момичетата в интервала 150..160 за доста сладки.![]()
Момиче...аз съм толкова висока. Има и доста положителни страни. Повярвай, мъжете няма да те пренебрегват заради това. Сигурно и сега те подиграват, и занапред ще го правят, но да не ти пука...аз въобще не се засягам - и да се засягам, файда няма.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Ееее миньонче ко се оплакваш :P Хич да не ти пука както казаха токчета и тва е![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Само да ви уведомя, че мъжо ми е около 1.80 и разликата ни въобще не е толкова голяма. Даже като съм на високи обувки, ми се струва не толкова висок.![]()
Ниските момичета ме кефят повее от некакви лонгури![]()
Мдам...ниските нямат синини по коленцатаПървоначално написано от RASISTA
![]()
Take everything from the inside
And throw it all away
Cause I swear, For the last time
I won't trust myself with YOU!
За мене това не е ниско , а нормално. Това че повечето момичета в днешно време са жертви на Чернобил е друг въпрос.
Да ви кажа, трябва си да клекна, макар че бившият ми е висок 2 метра...кажете си го направо, аз от години се ебавам с това![]()
Пфф.. Иба си в голЯмия проблем дето имаш... нямам думи.. отдавна навърших 16, нямам дори 1.56 и ко? да се самосъжалявам, че не съм порастнала поне с още 6-7 см. и да не излизам? или не, има по-добър вариант - да започна да завиждам на високите и да си представям как чупя краката на всеки вървящ по улицата, който е с глава по-висок от мен?!
не.. като искам да се почувствам малко по-висока си обувам токчетата и тфа е...
It Is A Good Day To Die...By The Way...Every Day Is A Good To Die...!
http://lovestyle.org/ ... http://www.xnetbg.com/
Да не ти пукаПървоначално написано от Инди090
не се притеснявай.Междо другото като каза,4е си 156 и се сетих,4е и Avril Lavigne е то4но толкова ниска
Но на нея не и пука и не и пре4и,за това защо пък на теб да ти пре4и?
Не мисля,4е на мом4етата им пука кой знае колко за висо4ината.Даже пове4ето предпо4итат гаджетата им да са по-ниски,а не некви високи два метра
Пък и според мен тва не е фатално нито пък болка за умиране
Има толкова ниски моми4ета...но пък за разкила от тва са готини
Не се влияй от 4уждото нмение,ако говорят зад гърба ти,зна4и ти завиждат
Предполагам,4е има за какво,нали?Заеби ги и ги остави да се изядат от злоба :P
Епа, завиждам ти.
Аз, да са еа, пораснах с 2 санта и станах по-висока от моите приятелки, от кака ми, майка ми и, честно да ти кажа, света, тук горе, никак не е хубав![]()
виж в раздел любов- мом4етата харесват повече ниските.а и шакира е толкова така че са излишни ама напълно излишни комплекси/даже глупости/айде успехчета![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Maika mi e 1. 55 .Az sam na 13 i sam nai niska ot celiq klas .Ama hi4 ne mi puka kakto maika mi vinagi mi kazal "nai-sk1pite pafrilmi sa v malki 6i6enca" izob6to da ne ti puka badi sas samo4ustfie i sa priemi takava kakfa to si !!!Jivota prodaljava
![]()
Мацка кво се притесняваш аз до преди около 6 месеца бях 1.57 сега съм точно 1.60 и не искам да мърдам повече преди 3 месеца навърших 17.Мисля си че по-добре да си по-нисичка винаги можеш да си обуеш високи обувкиПървоначално написано от Инди090
от колкото да си 1.70 много ми е гадно за момиче да е висока.
Kakvo ti puka,che ti govorqt zad gurba,nali si pred tqh,neka ti gledat guza!!!
* * * * * * * * * * Nikoi ne umira detstven jivota preebava vsichki!!!
една фр е 154 а е на 19 (: а приятелят и е..1.80и не6то :![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
аз пък много се радвам, че съм 158см и всички са ми са се кефили на това, че съм дребнаВсе пак представи си другата крайност - имам приятелка, която е баскетболистка - 203 см... знаеш ли на нея колко й е лесно
бившия ми приятел беше 198см, а сегашния 192
и направо като застане до мен и се чувствам като някво джудже
ма то нали тва е целта мъжете тряя да изглеждат по-големи и властни
Почти всички момчета, които познавам са от 180 см нагоре и всички харесват нисички девойки
така, че не се притеснявай - това не трябва да ти е комплекс, а даже обратното