.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: Комплекс

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Това не е проблем, както казаха обуй високи обувки. Пък и нисичките момичета са много сладки според мен.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Че и аз съм нисичка,но вече почти свикнах.Както казва баба ми:"По високите върлини-гаргите кацат"!
    Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!

spoko be 4ovek xi4 da ne ti pyka.vse po-4esto sam zela da 4yvam 4e niskite momi4eta sa po xybavi4ki zatova ne se pritesnqvai za viso4inata.te xorata sa izmislili tok4eta za tova a ne nqkakvi si po 1.75 da gi nosqt a jobnite gadjenca spoko tva da ne ti pyka
    Bibliotekata razpolaga s vsi4ki stari broeve na spisaniqta osven s onzi koiti ti trqbva

Цитирай Първоначално написано от gabrielka@a
    Че и аз съм нисичка,но вече почти свикнах.Както казва баба ми:"По високите върлини-гаргите кацат"!
    това че ти си ниска,не означава,че трябва да обиждаш високите

Re: Комплекс

Цитирай Първоначално написано от Инди090
    Эдравйте.
    Пиша ви ,эащото няма с кого да споделя това.Имам един огромен комплекс,които много ми пречи.Энам,че не можете да ми помогнете,но все пак ще се радвам на някакви коментари...
    Та аэ съм доста нисичка.На почти 16 съм,а съм висока само 156..мисля си все ,че всички ме гледат и си мислят Лелее тая колко е ниска...!Направо се побърквам.А и повечето ми приятелки са по-височки,чувствам се смешна...!А и все си мисля ,че това пречи и на момчетата да ме харесат...абе и аэ не энам вече...отчаъвам се.
    Благодаря ви..
    ми аз кат сам 155 да ходя да се мятам от някъде! Я вземи се стегни, купи си едни високи обувки и стига си се вайкала, все пак колкото толкова!
    Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си