.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    blablaasd
    Guest

Въпрос, свързан с бръснене на интимните части

Pi4ove imam vupros . Zna4i predi brusnene trqbva li da se dezinfekcira brusna4a , minaliq den se izbrusnah za pruv put ... nali e uj po higieni4no ... na sega mi e dosta diskomfortno kosym4etata sa porasnali malko i me boli kato gi dokosvam ... mislq 4e kojata se e vuzpalila zashtoto e stanala na 4erveni petna... kakvo da pravq ... Da izpolzvam nqkakuv uspokoqvash krem ? Ili prosto da dezinfekciram s spirt ? Dea trqbvashe da se namaja s spirt vednaga sled brusneneto nali taka se pravi principno ili ne ... nz
    BTV na 15 sym

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!

Град
    L.A. \ Moscow
    купи си 1 афтършейв , ама не обикновен а като балсамче дето е! има ги такива на викинг! след бръсненето се мажеш с него и готово! ай успех!
    Raise your fist!

Guest
    hm... shte si kupq a sega primerno VE4E kato se e vuzpalilo pak li s aftursheiv ili s neshto specialno . Ne stava li sys spirt ili spirta e prekaleno silen za kojata tam (smisyl tam nali e nai-nejnata koja)

Град
    Асеновград, България
    Предполагам си бръснал на контра. Следващия път можеш да дезинфектираш със спирт.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Предполагам си бръснал на контра. Следващия път можеш да дезинфектираш със спирт.
    Какво ще рече на контра ? Срещу косъма ?

Мда.Контра=срещу косъма
    I just wanna live !
    Don't really care about the things that they say
    Don't really care about what happens to me...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си