.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    oburkana
    Guest

Съвет моля?

кажете ми какво да правя? винаги когато разбера че някое момче ме харесва и аз хлътвам по него. може прди ваобще да не съм го забелязвала но разбера ли че той ме харесва започвам и аз ... как да разбера дали наистина го харесвам или просто ме привлича това че знам че той ме харесва?

ами мислиш си за него само,кефиш му се...такиа му раоти
    нямам повод да сънувам....

Град
    40 Miles from the Sun
    Просто ти харесва да те харесват. Не харесваш момчетата, а държанието им към теб.

Въпрос с повишена трудност!

Guest
    еми мисла че бих опитала с него но нз дали ще се получи. в повечето случай не се получава и той остава наранен

щом остава наранено момчето в повечето случай,значи според мен няяш истински чуства,а просто ти харесва да бъдеш харесвана
    A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)

Guest
    значи по добре да не се занимавам с момчето за да не му давам надежди и да не остане наранено?

Re: Съвет моля?

Цитирай Първоначално написано от oburkana
    кажете ми какво да правя? винаги когато разбера че някое момче ме харесва и аз хлътвам по него. може прди ваобще да не съм го забелязвала но разбера ли че той ме харесва започвам и аз ... как да разбера дали наистина го харесвам или просто ме привлича това че знам че той ме харесва?
    Losha rabota ... Za men stradash ot lipsa na vnimanie i taka kogato razberesh , che nqkoi si pada po teb se hvashtash z anego kato udavnik za slamka . Ne znam dali e taka , tova e moe predpolojenie ... ne te poznavam i ne bih mogla da zashtitq mnenieto si po kakuvto i da e bilo nachin ... no kato prochetoh napisanoto , purvoto neshto , koeto mina prez glavata mi beshe tova . Pochni da gledash malko na neshtata i ot druga strana , che ne vsqko momche si zaslujava vnimanieto i taka ...

е зависи от случая,ако си сигурна,че имаш истиснки чуства към него
    A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)

Град
    Лапландия
    Еми....ние не можем да ти кажем кво да правиш....ама да...тва ще е по-добре...но за всеки случай пак премисли ситуацията
    Look, if you had one shot, and one opportunity
    To seize everything you ever wanted in one moment...Would you capture it or just let it slip?
    *** Да грешиш е човещина,ама да грешиш постоянно е магария

Guest

Re: Съвет моля?

Losha rabota ... Za men stradash ot lipsa na vnimanie i taka kogato razberesh , che nqkoi si pada po teb se hvashtash z anego kato udavnik za slamka . Ne znam dali e taka , tova e moe predpolojenie ... ne te poznavam i ne bih mogla da zashtitq mnenieto si po kakuvto i da e bilo nachin ... no kato prochetoh napisanoto , purvoto neshto , koeto mina prez glavata mi beshe tova . Pochni da gledash malko na neshtata i ot druga strana , che ne vsqko momche si zaslujava vnimanieto i taka ...[/quote]

мисля че има истаина в думите ти ;(

Просто ти харесва да те харесват. Не харесваш момчетата, а държанието им към теб.
    I az sum na tova mnenie
    Какво е смелост? - Да тичаш по релсите срещу влака и да викаш "Дръпни се, ще те блъсна"

Цитирай Първоначално написано от AFT
    Ami i az mislq 4e haresvash da se dyjat milo s tebe (to koe momiche ne haresva tova) samo za tva taka ti se struva, no e proto simpatiq
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Харесваш си някой, преди той да те е забелязал и действаш.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Бях чела някъде че женското сърце е като маршрутка винаги има мястно за още един .....
    Ами ако те харесват по-вече от един какво правиш по всичките ли хлътваш
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Може да не го харесваш наистина, а просто да си впечатлена от това, че той те харесва.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от flying_girl
    Бях чела някъде че женското сърце е като маршрутка винаги има мястно за още един .....
    Ами ако те харесват по-вече от един какво правиш по всичките ли хлътваш
    миии не ... сигурно ще хлътна или по най-готиния или по този който се държи най-добре с мен... незнам не ми се е случвало да ме харесват много на един път

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..

Град
    (: Русе :)
    Цитирай Първоначално написано от Aleandra
    Може да не го харесваш наистина, а просто да си впечатлена от това, че той те харесва.
    най вероятно ....
    So free

Град
    Непостоянно
    + 1
    .!.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си