- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Sgafih...
Abe, drugari, pomognete! Onq den reshih, che da raznoobrazqvam kyde da se izpikaq (kato pod dusha, primerno), moga da se izpikaq v butilkata s limonadai da se napravq, che ne sym az.
Obache bashta mi beshe reshil kakto vinagi da pie rakiq i limonada, i poneje pieshe s rakiq ne useti vkusa na piknqta. Ama se zamislih posle, ta iskam da vi pitam - moje li da mu stane neshto?
Mnogo me e strah. Pomognete...
на него не,но ако разбере кво си направил,на тебе определено ще ти стане нещо.
нямам повод да сънувам....
Може да му се изпразни джоба, като плати за спешната ти трансплантация на мозък.
А с трансплантацията ти, дано се появи и някаква фантазия, че не грабваш много интереса....
Az syshto pikaq po grobove sreshtu zaplashtane.
Първоначално написано от Made_of_Pain
![]()
![]()
Много готинки мнения пишеш!
![]()
Ахаха на един на село му бяха казали че ако даде на кокошките да пият пикня ше снасят повече ама той нали дърт пръч и пикал една седмица в една тенджера дал го на кокошките и на другия ден те измрели.. прави си изводите... освен ако баща ти не почне да снася
нищо му няма орината даже е полезна
Братле,ти си ебати пича![]()
![]()
![]()
И аз веднъж пробвах,ма се захилих и го разтресох мн,и познай кво стана на килима
Деба,мн сме прости понякога!
![]()
![]()
![]()
![]()
как ще е полезна бе това са токстините които организма ти отхвърляПървоначално написано от Анонимко
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Ami dokolkoto znam na bashta ti nishtu nqma da mu stana, obache razbere li kvo si napravil na tebe opredeleno moje da ti stane neshto s mn shteti po tebe ( ako bashta ti e nqkakyv losh togava pyk izobshto ne mi se misli za tebe )
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Леле ХАхаххахаа
Ако ба6те ти разбере... 6те пи6е6 теми от сорта.. Татко ме преби и ме изхвърли от вкъ6ти...![]()
Трай си и купон да става...
Голям размер на картинката! /machoka/
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!