.
Затворена тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Sgafih...

Toshko2
    Guest

Sgafih...

Abe, drugari, pomognete! Onq den reshih, che da raznoobrazqvam kyde da se izpikaq (kato pod dusha, primerno), moga da se izpikaq v butilkata s limonadai da se napravq, che ne sym az.
    Obache bashta mi beshe reshil kakto vinagi da pie rakiq i limonada, i poneje pieshe s rakiq ne useti vkusa na piknqta. Ama se zamislih posle, ta iskam da vi pitam - moje li da mu stane neshto?
    Mnogo me e strah. Pomognete...

на него не,но ако разбере кво си направил,на тебе определено ще ти стане нещо.
    нямам повод да сънувам....

Супер фен
    Град
    Венера
    Може да му се изпразни джоба, като плати за спешната ти трансплантация на мозък.
    А с трансплантацията ти, дано се появи и някаква фантазия, че не грабваш много интереса....

Toshko2
    Guest
    Az syshto pikaq po grobove sreshtu zaplashtane.

Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Може да му се изпразни джоба, като плати за спешната ти трансплантация на мозък.
    А с трансплантацията ти, дано се появи и някаква фантазия, че не грабваш много интереса....
    Много готинки мнения пишеш!

Guest
    Ахаха на един на село му бяха казали че ако даде на кокошките да пият пикня ше снасят повече ама той нали дърт пръч и пикал една седмица в една тенджера дал го на кокошките и на другия ден те измрели.. прави си изводите... освен ако баща ти не почне да снася

Guest
    нищо му няма орината даже е полезна

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от DIVINE_TIME
    Цитирай Първоначално написано от Made_of_Pain
    Много готинки мнения пишеш!
    Аха
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

hasaiko
    Guest
    Братле,ти си ебати пича И аз веднъж пробвах,ма се захилих и го разтресох мн,и познай кво стана на килима Деба,мн сме прости понякога!

Фен
    Град
    На гъза на географията
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    нищо му няма орината даже е полезна
    как ще е полезна бе това са токстините които организма ти отхвърля
    Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!

Голям фен Аватара на Devilka

И още нещо-пише се Урина!

Ami dokolkoto znam na bashta ti nishtu nqma da mu stana, obache razbere li kvo si napravil na tebe opredeleno moje da ti stane neshto s mn shteti po tebe ( ako bashta ti e nqkakyv losh togava pyk izobshto ne mi se misli za tebe )
    Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP

Леле ХАхаххахаа
    Ако ба6те ти разбере... 6те пи6е6 теми от сорта.. Татко ме преби и ме изхвърли от вкъ6ти...
    Трай си и купон да става...
    Голям размер на картинката! /machoka/

т. 11 от Правилника!
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си