.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Няма от какво да те е срам, перфектна си!
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Абе според мен въобще не трябва да те притеснява факта , че уж имаш някакви мазнинки Ако наистина те харесва ... ще те хареса такава каквато си
    [!] ИсКаМ тЕ , нО тЕ иСкАм зАвИнАгИ [!]

Град
    Русе
    абе не си падам много по дебело гъзите...така де по темата повечето мъже не знам дали ги харесват ъъъ дебело гъзите нз бе попитай го дали харесва задника ти
    BobMarleyForever

Ъъъ как се караше тфа чудо?
    Логиката води до светлината.Тъпизма води до тъмнината..

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук

Re: Срам ме е от тялото ми

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Начи девтвена съм,обаче намерих подходящият човек с който искам да го направя,но ме е срам от тялото ми 54 килограма съм,168 см висока,Не че съм дебела,просто имам малко излишни мазнинки на задника И ме е срам че като се съблека и като започнем нали..и ако нещо почне да ме хваща за задника и ще умра от срам..
    Стига вееее, ти си по-слаба от мен, а пък мъжката част на населението по принцип ме приема за доста сексапилна (не че ми пука, отбелязвам го като факт -.- ). Вместо да се кахъриш дали той ще те хареса, прекарвай повече време пред огледалото и търси положителното във всяка твоя телесна черта. Научи се да обичаш себе си, пък после мисли за обичта си към мъжката половинка.

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

НЯма изобщо да му пука какво пипа

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от EzeozaL
    НЯма изобщо да му пука какво пипа
    Освен ако не си травестит...

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си