.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 56

Hybrid View

Guest

Срам ме е от тялото ми

Начи девтвена съм,обаче намерих подходящият човек с който искам да го направя,но ме е срам от тялото ми 54 килограма съм,168 см висока,Не че съм дебела,просто имам малко излишни мазнинки на задника И ме е срам че като се съблека и като започнем нали..и ако нещо почне да ме хваща за задника и ще умра от срам..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Едва ли ще му пука..

Голям фен Аватара на Devilka
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Едва ли ще му пука..
    Точно така.Той се е влюбил в теб,такава,каквато си.Пък особено в този момент най-малко ще му пука!

Guest
    Емии според мен би му било гадно докъто е възбуден да бара някви меса там.....

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Емии според мен би му било гадно докъто е възбуден да бара някви меса там.....
    А какво кокали ли да бара? И според мен няма да му пука. :P
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Е ти да не си мислиш,че като се съблечеш,той очаква да види Ева Лонгориа(нищо лично към swords1010) ?Ще види,но това няма да е от значение,няма да му обърне внимание.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Град
    V mechtite si
    Confused 54 килограма съм,168 см-лелел не си добре !немисля че ше му направи даже и впечатление
    Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!

Град
    по света и унас после БТВ новините

Re: Срам ме е от тялото ми

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Начи девтвена съм,обаче намерих подходящият човек с който искам да го направя,но ме е срам от тялото ми 54 килограма съм,168 см висока,Не че съм дебела,просто имам малко излишни мазнинки на задника И ме е срам че като се съблека и като започнем нали..и ако нещо почне да ме хваща за задника и ще умра от срам..

Според информацията която си дал/а е (височина и кила) проверих индекс на телесната маса (това показва дали имаш наднормено тегло ) и въведох килограмите и височината и се получи индекс 19,1 и попадна в графата за нормално тегло. за това няма за какво да се притесняваш от тялото си.

Спокойно, това няма да е никакъв проблем за него.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Цитирай Първоначално написано от Polinkaaaaa
    Confused 54 килограма съм,168 см-лелел не си добре !немисля че ше му направи даже и впечатление
    Чеи чеи зависи какъв е ако си пада по клечки ще му направи впечетление и само ще има не тряяше да барам там иначе няма да има проблем
    Fitness Forever

Аз пък се притеснявах понеже имам стрии и мъъничко целулит по задника.Обаче сега въобще не ми пукака-приятелят ми намира,че заднка ми е най-сексапилното в цялото тяло/е,колебаеше се между гърди и задник,ама накрая се оказа че не може да си "отлепи" ръцете от дупето ми/.
    Why'd you go and break what's already broken..I try to take a breath but I'm already choking..How long till this goes away?

spoko, 54kg na 168 si e dobre
    moita e 50kg na 167 i e perfektna, ne mi se vqrva 4kg da mu napravat vpe4atlenie
    toi se e vliubil v tebe takava kakvato si, a i kato te bara za zadnika prez drehite ne umira6 li ot sram? su6toto e, samo 4e na nego 6te mu e po-priqtno
    (btw, na jenata zadnika e kokalest, ima kvo da se pipne de ama kato sedne v mene i mi rubi taka 4e se radvai 4e ne si kokalesta)
    nqma da mu dreme kuv ti e zadnika i kak izglejda6, 6te mu dreme samo za tva dali na tebe ti e hubavo i dali te boli i 6te se radva 4e ti e purviq
    a i toi edvali ne znae kuv ti e zadnika, znae est taka 4e spoko, nema se pla6i6 i nema se pritesnqva6, nai-vajnoto e 4e i nego nqma da go upla6i6

sa ako kajesh 4e si na 11.....naprauuuuuuuuu she padna!
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Цитирай Първоначално написано от hforce
    spoko, 54kg na 168 si e dobre
    moita e 50kg na 167 i e perfektna, ne mi se vqrva 4kg da mu napravat vpe4atlenie
    toi se e vliubil v tebe takava kakvato si, a i kato te bara za zadnika prez drehite ne umira6 li ot sram? su6toto e, samo 4e na nego 6te mu e po-priqtno
    (btw, na jenata zadnika e kokalest, ima kvo da se pipne de ama kato sedne v mene i mi rubi taka 4e se radvai 4e ne si kokalesta)
    nqma da mu dreme kuv ti e zadnika i kak izglejda6, 6te mu dreme samo za tva dali na tebe ti e hubavo i dali te boli i 6te se radva 4e ti e purviq
    a i toi edvali ne znae kuv ti e zadnika, znae est taka 4e spoko, nema se pla6i6 i nema se pritesnqva6, nai-vajnoto e 4e i nego nqma da go upla6i6
    Ама зависи бе на твоита килограмите може са в краката на това момиче дет пише моа са в газа знаеш ли ?!
    Fitness Forever

Ако той те обича,ще те харесва такава каквато си.Няма идеални хора.Ако вече наиситна се срамиш поговори с него че просто те е срам за излишните мазнинки,така ще се информираш и какво мисли той.Според мен няма никаква причина да се притесняваш и срамуваш.

Престанете да се притеснявате от тия неща.Първо за твоя ръст според мен си си с нормални килограми.2ро когато когато един мъж/момче види голо женско тяло,повярвай ми въобше няма да му пука за подкожните косъмчета или за тва,че си имала малко мазнинки в задника..Нали все пак трябва да има какво да пипне.. :P

Град
    nqkade tam
    Ako ta obi4a nema mu naprai vpe4atlenie (pone ne otricatelno) tai 4e relax
    --->a pak ako ne6to zeme da se darpa spok az sam nasre6ta
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Guest
    Орално

Град
    София
    Еми щом се е навил да спи с теб и да ходи с теб, значи не си толкова грозна. Той не е сляп - видял е, дали имаш мазнинки или не, но въпреки това е с теб.
    Споко
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Спокойно. Идеални хора няма. Той сигурно ще се възбуди още преди да сте се съблекли, така че малко мазнинки няма да го отвъзбудят.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Няма от кво да те е срам,да не мислиш ше ти гледа само задника

хаха .. глупости .. нема да му направи впе4атление .. дори мом4етата - някои .. харесват по закръглени дупета .. успеххх .. \/
    .
    ... караТЕ ме да се чуВСтвам Добре и да Се смеЯ на ГлаС .. но Не осъЗнааТе коПелеТа че се Смея на вАс ...

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз съм слабичка, но с голямо дупенце и широчък ханш. Приятеля ми обожава дупето ми, направо си умира за него. Питала съм доста момчета и те всички казват, че е хубаво закръглено момиче. рубенсовите форми вече са на особена почит. Дженифър Лопез или Бионсе виж какви задници имат, а се смятат за едни от най-сексапилните жени в света!

Град
    СофиЯ
    Еми и мен ме е срам от тялото ми ама кво да се прай....

Мисля, че тази височина и тези кг предполагат да изглеждаш доста добре. Изобщо не се притеснявай!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си