- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не искам много
ne iskam mn iskam mili dumi no ne gi chuvam koeto mn me naranqva i imam chuvstvoto che samo az si gi kazvam i tova me vleche na misalta che tq ne me obicha .?
Moderated by Aleandera
т. 7 от Правилника!
Трябва да дадеш малко подробности, защото написаното от теб прилича на извадка от някаква романтична драма.
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Просто говори с нея и я питай дали изпитва същото като теб
Никога не обичам..трудно се привличам...често унижавам....рядко обужавам...често съблазнявам...и никога НЕ СЪЖАЛЯВАМ !!!
abe ne e do tova da govorish.. prosto momi4eto e po - sramejlivo
Harakter nqma drugo vseki s haraktera si![]()
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Просто поговори с нея и я попитай дали просто си е такава, или не изпитва нищо към теб.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Няколко мили думи не оэначават нищо..!Попринцип думите са едно НИЩО!Човек може да каже много неща,а те да нямат никаква стойност..!Та фокусирай се в действията,а не в думите.А и нали энаеш,че насила хубост не става.
[size=7][b][u]fosse cos
Добър вариянтПървоначално написано от Aleandra
![]()
Така....има два варианта.![]()
-Тя може да си е просто такава и да не показва чувствата и емоциите си.
-Може би прекаляваш с милите думи и ласкателстватагъделичкаш й егото и затова се държи студено, защото знае, че си й в краката.
Ние момичетата често правим така.Просто поговори с нея и се разберете!
![]()
не ти трябват мили думи те може да са лъжливи,трябват ти доказателства!
dai i prostranstvo.spri da i kazvash 4e mn q obi4ash tova moje da zadushi 4ovek.pogovori s nq bez da q pritiskash![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
i az bqh v su6tata situaciq no si pogovorih s neq i sega si4ko e ok ama mislq 4e i az prekalqvam malko s milite dumi i 6e zema da pospra s tqh suvetvam te da i pokaje6 4e ne tq vodi parada i sled vreme tq 6te si poiska tezi laski i togava 6te i gi dade6 ne i lazi v krakata,no gledai i da ne se 4uvstva prenebregnata si4ko s mqrkaaide uspeh
Не е въпроса колко искаш...
А как да се държиш за да го получиш!
Light The Universe
Първоначално написано от SONIC
Спри да й говориш мило и да се държиш мило... играй го пас и то само ще излезе...
(абе, т'ва не е мн оферта, но поне ще видиш как ще реагира )
ако преди се е държала добре с теб, а изведнъж е спряла... поговорете...
но ако т'ва е обичайното й поведение... значи просто си е такава![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Първоначално написано от _Blue Light_
![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
Az principno sum takava - ne sum sramejliva, a prosto ne obi4am da pokazvam 4uvstvata si. Ako nqkoi mi govori mili dumi, mi haresva, no az ne mu otgovarqm.. ponqkoga i az nz za6to taka pravq![]()
Prosto momi4etata obi4at da 4uvat mili dumi i si milslqt, 4e mom4etata nqmat nujda ot tova. Az nikoga ne bih kazala ne6to, koeto naistina ne mislq...
tva ne e hubavo trea pone ot vreme na vremeПървоначално написано от Анонимко
ma kato go nqma izobshto kvo da si misli chovek
![]()