.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Град
    София
    Аз пък си мечтая за батко с мотор!

Това в рамките на майтапа и несериозните мечти!Иначе мечтая да мога да летя!Ама ей така...без крила...просто да мога да летя!

Мечтая...за толкова много неща...всичко са мечти просто...ние живеем по някакъв начин в мечтите си...
    Мечтая за розови облаци и шарен свят ( :
    Мечтая да летя...искам..много искам да летя....
    Искам да мога да пиша...
    Мечтая един ден да рисувам...искам да рисувам много по-добре отколкото сега....

E такива работи...

Аз наи вече си мечтая никога да не се отърва от здраве,щастие и любов и наи вече винаги да бъда с хората които обичам
    s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...

Град
    София
    Да основа BIO Movement Corporation

Да си купя барабани
    Жалкото е,че на мамчето и татето не им се дават парици,а аз
    съм голяма прахосница и не мога да си спестя...
    Иии все пак смятам,че може и да ме огрее

Walk go home boy...

Супер фен
    Град
    Варна
    ..
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Мечтая си за един прекрасен свят в който хората ще са равни и ще има храна и работа за всеки. Войните и омразата ще са само спомен в миналото, а човечеството ще е отправило поглед към светлото комунистическо бъдеще
    И аз мечтая за по-добър свят и съм съгласен с теб,като ИЗКЛЮЧИМ комунистическото бъдеще

Мега фен Аватара на Rofl4e
    Мечтая си по барзо да се махна от нас

Град
    Na sedmoto nebe
    Аз си мечтая за повече свобода(мама и тати да спрат постоянно да варвят след мен), да завърша гимназия с отличие(златно медалче) и да намеря мъжа на живота ми Пък здравето е винаги желано от всеки и няма защо да го споменавам.

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Най-голямата ми мечта за момента и да имам кола ... по възможност Peugeot 207 или 307..за сега това е невъзможно, но след време се надявам да задоволя този свой каприз Другата ми мечта е да отида до Рио де Жанейро..супер е там според мен Желание ми е по-скоро, а не мечта, да участвам в Сървайвър... Друго.. не се сещам
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

me4taq si da stana advokat,da se ojenq za joro ruskiq(ot survivor)da otida da u4a v Moskovskiq universitet da obikolq celiq svqt imam mn me4ti i o6te edna no tq ve4e e li4na

Аз пък мечтая за кариера и луксозен живот... :P
    И определено да не се омъжвам...

Да ида на концерт на ЛП

Да вида падащи звезди посред бял ден.. .. Да успея в живота.. и наще да ги угрее и да ми купат коте / персийка.. /
    Мечтите са безкрайни..

Me4taq da duba vinagi istinski 6tstliva i da ima s kogo spodelqm 6tastieto si

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си