- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво си мечтаете?
Аз пък си мечтая за батко с мотор!![]()
Това в рамките на майтапа и несериозните мечти!Иначе мечтая да мога да летя!Ама ей така...без крила...просто да мога да летя!![]()
![]()
![]()
Мечтая...за толкова много неща...всичко са мечти просто...ние живеем по някакъв начин в мечтите си...
Мечтая за розови облаци и шарен свят ( :
Мечтая да летя...искам..много искам да летя....
Искам да мога да пиша...
Мечтая един ден да рисувам...искам да рисувам много по-добре отколкото сега....
E такива работи...
![]()
Аз наи вече си мечтая никога да не се отърва от здраве,щастие и любов и наи вече винаги да бъда с хората които обичам![]()
s@m0 s@s edn@ celuvk@ m0g@ @z d@ te p0b@rk@m,s@mo s edin p0gled mislite ti 6te 0b@rk@m,s@m0 edn@ n06t i 6te te p0dludq.Pred4ustv@6 li t0v@ k0et0 6te ti pri4ini@...
Да основа BIO Movement Corporation![]()
Да си купя барабани![]()
Жалкото е,че на мамчето и татето не им се дават парици,а аз
съм голяма прахосница и не мога да си спестя...
Иии все пак смятам,че може и да ме огрее![]()
Walk go home boy...
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
И аз мечтая за по-добър свят и съм съгласен с теб,като ИЗКЛЮЧИМ комунистическото бъдещеПървоначално написано от Болшевик
![]()
Най-голямата ми мечта за момента и да имам кола ... по възможност Peugeot 207 или 307..за сега това е невъзможно, но след време се надявам да задоволя този свой капризДругата ми мечта е да отида до Рио де Жанейро..супер е там според мен
Желание ми е по-скоро, а не мечта, да участвам в Сървайвър...
Друго.. не се сещам
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
me4taq si da stana advokat,da se ojenq za joro ruskiq(ot survivor)da otida da u4a v Moskovskiq universitet da obikolq celiq svqt imam mn me4ti i o6te edna no tq ve4e e li4na![]()
Аз пък мечтая за кариера и луксозен живот...:P
И определено да не се омъжвам...![]()
Да вида падащи звезди посред бял ден..![]()
.. Да успея в живота.. и наще да ги угрее и да ми купат коте / персийка.. /
![]()
Мечтите са безкрайни..
Me4taq da duba vinagi istinski 6tstliva i da ima s kogo spodelqm 6tastieto si![]()