- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво си мечтаете?
Може да има и други такива теми, ама сега има и нови хора тука и така аз искам да ви питам за какво си мечтаете ( ако мечтаете )? Не какъв искаш да станеш като пораснеш голям, а просто за какво мечтаеш, дори и да е невъзможно?
Аз бих ви казала моята мечта, въпреки че ще понеса някоя друга критика, но от една страна не ми пука за чуждото мнение и така мечтата ми е мъничка, но и невъзможна, просто искам да видя баща си и тва е
Айде ся Ваш ред е
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
да разгледам целия свят
Мечтая да пея...бих била толкова щастлива...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Да имам повече свобода
I just wanna live !
Don't really care about the things that they say
Don't really care about what happens to me...
Да отида в Америка и да имам своя рок група![]()
I ROCK!!!!!
да се омъжа![]()
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Мммм толкова много искам да се оженя след време за момчето, с което съм си сегаа..Ще бъда много щастлива, ако наистина стане така ..\
/ [-o<
мм винаги съм си мечтала да си направя едно околосветско пътешествие ..![]()
Baby Baby,
When we first met, I'd never felt something so strong..
You were like my lover and my best friend..
All wrapped in one with a ribbon on it ^
~{*I miSs y0u, bAby*}~
В този период от живота си.. просто не мечтая.
Живея.. без да мисля за напред![]()
Ще ми мине и пак, ще се замисля за разни работи, които само ме объркват. Аз се обърквам. Ей това е то! =)
Да живееш всеки ден от живота си с човек който не можеш да понасяш.. Базикам се, но .. за сега така съм си добре.
Стига сме мислили. Ще вземе да пукнем от мислене и мечтиии .. мечтии.. като пясъчни кули.. строени във въздуха.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Първоначално написано от Sweet__baby
Много странно мислене..
Защо не се замислиш .. като си тръгнала да мислишкакво ли ще се случи с вас до тогава.. Достатъчно неща.. и т.н.
Ахх.. какви обрати на съдбата стават. Аз се уверих в това.
И ако дочакаш и вземеш, че се венчаеш с него.. дали ще си толкова щастлива колкото си мислиш, че ще си сега.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
мечтая си най-накрая да приключа с гимназията, да замина да уча навън, пък след първи курс да се изнеса в самостоятелна квартира, пък била тя и малка... ей такива неща.
мечтая си за справедливост
мечтая си за един по-добър живот
мечтая си за непродължаване на поколението
мечтая си за разбирателство
мечтая си за добри отношения
мечтая си за добра компания от страна на родителите
мечтая си моят баща да умре, всеки ден, всеки час, когато е добър с мен, когато е лош с мен, когато е близко, когато е далече, когато е болен, когато е здрав, когато е пиян, когато е трезвен, когато изкарва пари, когато не изкарва, мразя моментът, в който се е родил той и неговата фамилия
da se iznesa ot nas i da si pravq po cql den kuponi o6te sega dokut sum v poberteta
Мечтая си за един прекрасен свят в който хората ще са равни и ще има храна и работа за всеки. Войните и омразата ще са само спомен в миналото, а човечеството ще е отправило поглед към светлото комунистическо бъдеще![]()
същото =D>Първоначално написано от `Death`Whore``
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Човекът, когото обичам, да се върне да живее в моя град. Не е чак толкова мечта де, по-скоро желание![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
mechtaia da otida v America I tam da ostana zavinagi![]()
Аз знам, че нищо не знам, но някои хора не знаят.
Мечтая си да се установя извън България, да си намеря добра работа, да бъда на място, където ще уважават труда ми и ще заплащат подобаващо за него, а не да ме унижават с някфа заплата от 300 лева ..![]()
~cLose t0 yoU~
Темата няма смисъл(поне за мен).Ако трябваше хората да знаят за какво си мислим или мечтаем-щяхме да мислим на глас а не на ум.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
мечтая си за истинска любов и престижен живот!
Мечтая да изпълня мечтите и амбициите си,да имам хубав живот,яко семейство(истинска любов и печени дечица),добре платена работа и много здраве и щастие.
<3 ^^
еми съласна съм с мнението на (ще ме извинавате нещо стана на английския не мога да пишаще го напиша на бг)НО Феар!!!ужас!!!
искам да се оженя за Изи![]()
![]()
![]()
[/list]
V momenta si me4taq samo za edno da si prekaram super kolednite i novogodi6ni praznici s moeto milo i si4ko da e varha![]()
![]()
-Icko-
мечтая си любовта ми с моето момче да продължава, да нямам проблеми с никого по никакъв повод, да имам парите на Бил или поне една осма от тях, да съм свободна, много образована и със страхотно добра работа, със винаги страхотно тяло и така...мечти...![]()
SMILE FOR ME NOW