Эдравейте.
В момента се превивам от болки и едвам пиша това.Момиче съм на 16.Скоро ми дойде.Вчера вми дойде эа втори път и болката е много голяма ,а эа количеството кръв да не говорим-като водопад е!НЕ энам какво да правя,но е найстина много...има ли зруги с тоэи проблем..
О господи колко ли ще продължи това..![]()
![]()
![]()
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
споко 1,2,3 път много кърви не се притеснявай търпи!
Вземи аналгин или спазмалгон, за около 15 мин ще ти мине и няма да те боли около 5 часа. Поне при мен е така :P
ne pii analgin ot nego 6te ti pote4e o6te pove4e.Pii spazmalgon i buskolizin, a moje i nurofen
Вземи no-spa-на мене много ми помага!Дано и при теб да подейства!Първоначално написано от Анонимко
az sashto imam mnogo boleznen cikal i nito analginite, nito buskolizinite, spazmalgonite i t.n. mi pomagat. lelq mi mi kaza edni hapcheta - kataflam - polzvam gi pove4e ot 2 godini i sam mn dovolna! v aptekite se predlagat kataflam 25 i kataflam 50, az izpolzvam vtorite, zashtoto sa po-silni! ako naistina imash tolkova bolki ti preporachvam tezi hapcheta!
Ами а днес към 9 си сложих една превръэка и към 12 и половина кат се прибрах беше подгиэнала...цялата се бях иэцапала...!Просто гледката беше страшна...това нормално ли е...
вземай препарати от групата на спазмолитиците /ако не си алергична към някой от тях/, не вземай аналгетици! - те създават илюзията за отшумял проблем, но всъщност го задълбочават поради специфичните въздействия които имат върху групи от тъкани.
Зависи кой ден ти е. На мен втори и трети ден ми е доста силно. През няколко месеца имам цикъл, който е много по-обилен от обикновено. Откакто ползвам тампони обаче забелчзвам, че течението ми е намаляло и продължителността е по-малка. Ако си девствена може да опиташ с най-малките тампони, поне ще се чувстваш по-сигурна, а и ако си сложиш и превраска, не би трябвало да имаш притеснения и проблеми.Първоначално написано от сфд
Дано да сам ти помогнала малко.![]()
Ами втори ден ми е...надявам се скоро да свърши,че не иэдържам,само се мажаПървоначално написано от Анонимко
!Надявамсе и утре да е така и др ден вече да поспира...
Ами эа тампона...аэ много искамв,но ме е страх.Девствена съм и си мисля,че доста трудно ще го вкарам...!![]()
значи си взимаш най-малките...примерно О.B. mini и се затваряш в тоалетната. една моя приятелка си ги поставяше с огледало, защото имаше проблеми и така се ориентираше по-лесно! сигурно ще ти отнеме повечко време, ако не стане от парвия път не се притеснявай! иначе прочети внимателно инсрукциите и ги следвай, а с времето сама ще усетиш как ти е най-удобно, барзо и лесно да си ги поставяш. опитай, не е толкова сложно, само гледай да го бутнеш, възможно най-навътре.
Успех!![]()
Говорете с майките си,бе деца...(мисля,че ще направи всичко възможно да ти помогне)![]()
pogovori s maika si i tq 6te ti kaje kakvo hap4e da pie6 i normalno e da e silno parvite1-3 pati![]()
нормално е все пак виж какви температури са... аз едвам издържам като съм неразположена...адските кръвоизливи и ме държи по 10 дена..ужас ужас...![]()
xax nz na men puk lqtoto mi e mnogo po slabo ot kolkoto kogato e studeno.![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Спокоино първите пъти е тъка поговори с маика си ако успее да те поспокои ще се чустваш много по добре.
Believe in yourself...open your heart...then your heart will open your eyes...the answers that you want are in front of you...just believe in your destiny and jump...jump into your live!
na men principno mi e 3 dena a lqtoto 2 ot gore6tinata koeto na men mi haresva i to mn!a za tfoq problem opredeleno pitai maika si tq nai-dobre 6te se pogriji za teb![]()
Az imam cikal pove4e ot 4 godini i vs pat me boli parvite 2 dni ot opit 6te vi kaja 4e nikakvi hap4eta ne pomagat prosto sedi6 i 4aka6 da ti mine!
Нормално е да боли първите месеци и да е обилно кръвотечението!
Ако болките не се търпят пий спазмалгон или поне 1 чай!![]()
![]()
Един здрав сън по коремче също помагаИли да си четете книгата така ... абе изобщо да си стоите на корема. Лично на мен това ми помага преди да ми подейства хапчето.
Memento moriendum esse!