- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презерватив..
hora kakva e veroqtnosta da se zabremenee vapreki 4e ima prezervativ.I vaib6te ima li takava ? Akoi toi ne se e kasal ili imal dupki i temj podobni.......Ako si e bil zdrav ?![]()
![]()
ako vsi4ko pri izpoplzvabeto mu e bilo nared,po-malko ot 1%
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
доколкото знам зависи от презерватива! Има някои, при които сигурноста е 97%, други по 99%човек да не знае на какво да разчита
![]()
Craig David-Walking Away
всъщност, ако презервативът след акта е бил здрав няма шанс да се забременее, тези проценти са дадени заради вероятността да се скъса
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
e, pone ne e mn golqma.....![]()
Neznam za6to pove4eto hora vinagi gi hva6ta paranoqta 4e moje da stane ne6to dori i si4ko da e bilo ok.ma to i az sam taka de.Se pak tva da zabremenee hi4 ne e hubavo pone na 17.........![]()
![]()
Евентулано ако се изхлузи презерватива или се скъса...Иначе няма опасност
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Изобщо изпитвате ли удоволствие от секса, след като постоянно се притеснявате да не забременеете? И дори да изпитвате, след секса сигурно само параноя ви е в главата и всичко се губи.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
Emi da ti kaja 4esna paranoqta si q ima sled tova..........![]()
okolo 3 procenta
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Ако е поставен правилно и не се е скъсал няма причина за притеснение.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз бях чела преди време, че и да е здрав пак воже единични бройки да преминат през латекса. На мен не ми се вярва, ама обяснението било в хилавите войничета на повечето момчета.
За това с или без презерватив-н свършва във влагалището ми и точка!
Ако презервативът е здрав и сложен правилно, шансовете са минимални.
![]()
Робинята на Quench
а не знаех за тва че можелоПървоначално написано от krem4et0
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
Ае шанса е никаФ...ама като те е страх свършвай вън бе![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.