.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Обезкосмяването...

ta vuprosa e za momichatata koi e nai dobriq nachin da obezkosmqt sramnata si oblast i kakvo smqtat momchetata che e nai dobro

мисли си, че и при момчетата и момичетата обезкосмяването е най-безболезнено със самобръсначка! Но съм чувал за момичетата, че са го правили и с коламаска

Craig David-Walking Away

Град
    СофиЯ
    Със самобръсначка не боли ама става гадна кожата...
    Най-добре е с епилатор- много боли , но ефекта е добър.

a vqrno li e che na momchetata nai im haresva kogato momicheto se e epiliralo aaaa ako momicheto go boli prekaleno mn trq turpi li

Цитирай Първоначално написано от natity
    a vqrno li e che na momchetata nai im haresva kogato momicheto se e epiliralo aaaa ako momicheto go boli prekaleno mn trq turpi li
    май така излиза, не мислиш ли

Craig David-Walking Away

..

Абе не знам за вас ама аз лично не мога да понасям болката от кола маска както и от епилатор.За тва малко играчка става ама се епилирам с пинсета отнема 1-2 4аса ама поне около седмица няма косъмчета,а най-отодоло просто няма как и с бигче.
    Ако беше сълза, щеше да си в очите ми, ако беше цвете щеше да си в ръцете ми, но ти си човек и се намираш в сърцето ми!

Град
    в мечтите ти
    Ми аз се бръсна.Не обичам да ме боли, така че няма да си правя кола-маска скоро
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

brasna la sam se i sam si praila kola maska.kolata boli ama ne e bolka za ymiralka.sas samobrasna4kata sashto moje da ima6 hubava koja ako izpolzvash specialni intimni sapyni i balsami
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

s kola maskata ne6to ne mi zvu4i dobre a s samobrasna4ka vqrno posle stavat po gadni i kojata i kosmite nai dobre e s lenti4ki.az opitah i s epilator ama bolkata stra6na i neizdarjah.

Лилиту
    Guest
    Много ясно, че на момчетата им харесва като е епилирано момичето. Как ще го направиш е въпрос на избор - бръсненето не боли, но след няколко дни пак израстват, кола маската и епилатора са по-трайни, но... яко викане

Фен
    Град
    Интернационалист
    Цитирай Първоначално написано от Лилиту
    Много ясно, че на момчетата им харесва като е епилирано момичето.
    Не е толкова ясно

А за метод....бръснене

Guest
    Аз съм момче на 16 и си правя колмаска.Не боли чак толкова ,даже бих казал ,че гъделичка (разбирасе съществува верочтността да съм мазохист(?))!!!

Супер фен
    Град
    Венера
    Имам откритие за теб:

http://teenproblem.net/f/search.php?mode=results

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Аз съм момче на 16 и си правя колмаска.Не боли чак толкова ,даже бих казал ,че гъделичка (разбирасе съществува верочтността да съм мазохист(?))!!!
    MAI TAZI VEROQTNOST E DOSTA GOLQMA

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    Абе най добре епилиране ама и бръснене става...по-често ако е...проблема при бръсненето е че косъмчетата стават по остри и някой може да си издере езика
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Аз ги махам с епилатор! !И съм мн доволна п1рвона4ално боли мн...но после се свиква..!!
    По земята кръв се лее и Смъртта зловещо пее, падат черепи и кости, мрете ,чалгари ,прости!дашт вали дашт вали метала победи,вятар духа вятар духа чалгата да го духа!само метал никои друк всички чалгари са боклук!

{{One Tree HIll}}The best!!{{Breyton}}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си