- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бъдеще
az sam na 18 a toi na 25 skoro na 26
poznavame se ot okolo 4-5 meseca
az vsi4ko mu spodelqm i mi e dobar fr dava mi saveti osoveno otna4aloto kato se zapoznahme tai kato hodeh s edno mom4e sled tva toi me iz4yka zarqza (ne 4e sam si predtsvalq taka 1-viq si pyt de)
toi be6e do men podkrepq6e me dave6e mi saveti
sled tova be6e s men kato si misleh 4e sam bremenna - nqkva paranoq me be6e obhvanala - napraih si test otricatelen
sled tova se sabrah s biv6iq mi fr ne toq koito me iz4yka predi6niq i sled 5 dena i toi me zarqza zadri typata mu depresiq![]()
![]()
![]()
i toi prez cqloto vreme be6e s men kato fr dava6e mi saveti i mi pomaga6e bar6e6e mi salzite kogato pla4eh
Az predpolagah 4e toi izpitva ne6to pove4e ot priqtelski 4uvstva kam men 6toto mi go be6e kazal edva li ne
i minalata ve4er provadahme razgovor i toi mi kaza 4e 6te byde s men i 6te mi e angel hranitel za6toto vijda 4e mn sa me naranqvali i sam mn 4uvstvitelna
vika ne si misli 4e ne mi puka za teb puka mi ti si mi fr i nqma da te ostava da si blyska6 glavata
i sled tova n arazdqla meceluna i az go celunah i dvamata
![]()
v4era v 4ata pak mi prati {}{}{}
iskam da vi pitam na kakvo se gradi byde6teto ni na fr ili na ne6to pove4e
Много рядко има *истинско* приятелство между момче и момиче... това е самата истина.
А приятелство с взаимни целувки... мнееем
Според мен повече прилича на шанс за бъдеща връзка...
Обаче раязликата ви е голяма.. внимавай много - поодобре седни и обмисли какво би спечелила и загубила с него като и той съшо. За да не се окаже, че след време връзката ви няма да чак такова бъдеще и съвсем да се нараниш от най-близкия си човек до сега..
Просто седни и хубаво си помисли ден-два.. не бързай.
И да знаеш - тихите води са най-дълбоки.. (говоря за него) внимавай и там
Като цяло според мен, ако си решила, че все пак искаш да опиташ - остави се на течението и виж какво ще става... случайните неща са най-хубави (личен опит)
Успех![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
абе, понякога не мога да се начудя как ги задавате тия въпроси? все едно да се обадите по канал 2001 ли к'ъв беше оня с врачките... 'на какво се гради бъдещето ни'... да беше пуснала смс на 'Оракул'...
ти си човека, който трябва да го прецени това... ако нещо те съмнява, говориш с него или просто следиш жестовете, мимиките му... поведението му спрямо теб...
ако не беше край теб през цялото време и не ти е 'бършел сълзите' наистина да се чудиш к'во значат тия '', но като се има предвид всичко, което разказа + целувките... накъде клоните?
но ако толкова си обзета от съмнение, просто го наблюдавай... той сам ще ти подскаже...
Успех в разшифроването на мъжкото поведение!![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
=D>Първоначално написано от thefreak
зависи как ти отърва да го разбирашПървоначално написано от thefreak
![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Чувството е различно определено...Първоначално написано от thefreak
Не мога да кажа на баба ми Станка, дето ми е приятелка съседка, че обичам нали.. щот само я уважавам и дотам..
Щото за човека, който обичам бих направил почти всичко. Щото ме изпъклва и придава смисъл на живота ми. Едно е като видя най-най добрата/добрия си приятел/ка и друго е като видя човека, който обичам.
Онази тръпка в стомаха действа само при втория случай.
Голяма е разликката... но да.. като цяло всичко се почва от едно приятелство общо взето.. след това идва другото.
и смея да кажа, че най-хубавите връзки идват точно от стар/а добър/а пр-ел/ка...
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ей тук съм 111% съгласен...Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
А според мен грешиш и то много. Влюбените трябва да са приятели, но не преди да са заедно. Нещата трябва да се случват паралелно.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Възможно ли е да бъде по-красиво?
i 6te mi e angel hranitel
kakvo zna4i tva
че ще те пази и ще бъде 'винаги' до теб... но за целта трябва да му го позовлиш (т.е.'да му пуснеш' )...
абеее, иначе казано момчето те люби...![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
![]()
Нямам какво да допълня.И от мен успехче!Първоначално написано от Make_Me_Laugh
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
Разни хора - разни идеалиПървоначално написано от `Death`Whore``
Патил съм като съм тръгвал ей така с някоя без да знам нищо за нея. Емм коренно различни интересни, виждания и накрая караници за нищо и т.н. и т.н. А бе кошмар...
Иначе досега 2 пъти съм тръгвал с момиче, което познавам от преди. Първия път не беше успешен много поради други причини които не засягат темата..
Сегашната ми възка е перфектна (познавах момичето от 2 месеца има-няма) всичко, което съм искал. А бе Божествено е. (да не ни е уроки - дай Боже все така да сме си [-o< )
Според мен най-най-добрата комбимнация е ако познаваш човека поне 1-2 месеца. Да не знаеш много за него и да ти е интересно като научавай все повече- и повече (да има интерес), но същевременно да го познаваш горе-долу за да прецениш дали е това което искаш. Да с увериш че няма да стане фал и т.н. А бе ако нбеше пред мен бая лекция щях да ти дръпна ама тук всичко е ограничено по тия чатове..
Това е мое мнение де![]()
ve4e ste pove4e ot priqteli no ne si misli 4e 6tom stane ne6to pove4e 6te izgubi6 priqtelq si. ne e taka dori naprotiv mislq 4e va6ata vrazka ima perspektiva za6toto se izgrajda na ne6to pove4e ot krevetnite uprajneniq