- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво бъдеще
Разни хора - разни идеалиПървоначално написано от `Death`Whore``
Патил съм като съм тръгвал ей така с някоя без да знам нищо за нея. Емм коренно различни интересни, виждания и накрая караници за нищо и т.н. и т.н. А бе кошмар...
Иначе досега 2 пъти съм тръгвал с момиче, което познавам от преди. Първия път не беше успешен много поради други причини които не засягат темата..
Сегашната ми възка е перфектна (познавах момичето от 2 месеца има-няма) всичко, което съм искал. А бе Божествено е. (да не ни е уроки - дай Боже все така да сме си [-o< )
Според мен най-най-добрата комбимнация е ако познаваш човека поне 1-2 месеца. Да не знаеш много за него и да ти е интересно като научавай все повече- и повече (да има интерес), но същевременно да го познаваш горе-долу за да прецениш дали е това което искаш. Да с увериш че няма да стане фал и т.н. А бе ако нбеше пред мен бая лекция щях да ти дръпна ама тук всичко е ограничено по тия чатове..
Това е мое мнение де![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮