- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Има ли разлика...?
хилюююю.....та искам да ви питам,има ли разлика между колата маска и лентичките...и ако има,кое е по-добре...и ти лентички дали ще ми издържат поне 2 седмици или е индивидуално...четох някви теми във форума и някой пишат нещо от сорта на: с лентичките става,ама по-добре с кола маска.а аз все си мислех,че лентички са като колата маска,та за това ви питам 'има ли разлика? и ако има :кое е по-добре?"
По лентичките мисля, че има кола маска. Едно и също е дали ще са лентички, кола маска, епилатор или пинсета - космите се отскубват от корена.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
да, но от епилатора и пинсетата ефекта е по-кратък.
не е точно все едно- кола-маската се нанася гореща (студената не е мн качествена...), а това си е гадно...с лентичките не е така.
аз не мога с лентички...цялата коламаска ми остава върхи крака и после едвам едвам я махам...Мисля, че при всеки е различно, защото някои мои аверки ползват също лентички и са мн доволни...коламаската ми харесва, ама ми тече кръв от нея..да де то една кръв...ама все пак
DaNcE!iT's sO hOt!I cAn'T sToP!tHe mUsIc fEeLs tHe rOoM!ViBrAtIoNs!sEnSatIonS!tHaT bEaT gOeS bOoM,boOm,BoOm!I'vE gOt tO kEeP iT tOgEtheR!wAtcH thE cRaZy pEoPlE dAncE... ;]
Аз съм чувала, че лентичките нищо не били правили...Кои вършат работа?
От епилатора ефекта бил по-краткотраен... кола маската пък била по-хубава... С пинсети било по-безболезното пък с епилатор боляло..
Хайде стига глупости!!
Ефекта от кола-маска, епилатор, пинсети и лентички е абсолютно един и същ! Нали все отскубвате косъма с коренчето??
Как може като го отскубеш с епилатор да израстне по-бързо, а с кола-маска по-бавно? Все тая...
Времето за което ще израсте косъмчето е индивидуално! На едни може да им издържа 2 седмици... на други 4...
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!
С лентите е по лесно
А епилатора как ги изкарва от корена то не се дърпа![]()
Лентичките се използват с места,с по-малко окосмяване - например мъхчетата над устните.
Пинсета - за вежди. Излишно е,да я използвате за друго и да си губите времето.
Кола маска или епилатор -
кола маската отстранява наистина добре космите,кожата е гладка седмица или малко повече. Аз не я ползвам,защото разтяга много кожата,дърпайки косъмчетата.
Използвам епилатор,от него съм най-доволна,в началото боли,но се свиква,отстранява трайно космите,до седмица не растат,но с времето оредяват,намаляват и изтъняват. Не дърпа и не разтяга кожата и човек може сам да се почиства,вместо да ходи на козметик.
If the road ahead is not so easy
Our love will lead the way for us
Like a guiding star
I'll be there for you if you should need me...
Ами какво според теб се прави???Първоначално написано от Анонимко
"...И все пак, всичко е Истина..." - казала Лъжата!