.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    .....
    Guest

А ти какво ще кажеш ?!

здрасти! искам да споделя с вас нещо, което май е проблемноо много се кефяя се самозадоволявам. приятел си имам редовно се чукамее ,но голямо удоволствие ми доставя да си пъхам разни предмети в анусаа или путката ,а иначе не ме кефи аналния секс... сутрин ,обед ,вечер се самозадоволявам мн ме кефи клиторнияя оргазъм има ли някой друг който се кефи да си пъха нещо в себе си и какво предпочитате... [/quote]

Guest

Re: a ti kakvo 6te kaje6 ?!

Цитирай Първоначално написано от .....
    здрасти! искам да споделя с вас нещо, което май е проблемноо много се кефяя се самозадоволявам. приятел си имам редовно се чукамее ,но голямо удоволствие ми доставя да си пъхам разни предмети в анусаа или п****та ,а иначе не ме кефи аналния секс... сутрин ,обед ,вечер се самозадоволявам мн ме кефи клиторнияя оргазъм има ли някой друг който се кефи да си пъха нещо в себе си и какво предпочитате...
    [/quote]
    Да аз изпитвам огромно удоволствие да си пъхам различни мебели в гъзъ...Канапета, столове, маси и такива работи...

Фен
    Град
    Интернационалист
    Предпочитам да си пъхам двигател на москвич от 1954 год.

Идиот =D>

The Beast
    Guest

Re: a ti kakvo 6te kaje6 ?!

Цитирай Първоначално написано от <Твърд>
    Цитирай Първоначално написано от .....
    здрасти! искам да споделя с вас нещо, което май е проблемноо много се кефяя се самозадоволявам. приятел си имам редовно се чукамее ,но голямо удоволствие ми доставя да си пъхам разни предмети в анусаа или п****та ,а иначе не ме кефи аналния секс... сутрин ,обед ,вечер се самозадоволявам мн ме кефи клиторнияя оргазъм има ли някой друг който се кефи да си пъха нещо в себе си и какво предпочитате...
    Да аз изпитвам огромно удоволствие да си пъхам различни мебели в гъзъ...Канапета, столове, маси и такива работи...[/quote]

Aз пък пробвах само с прахосмукачката досега

Цитирай Първоначално написано от Болшевик
    Предпочитам да си пъхам двигател на москвич от 1954 год.

Идиот =D>
    XaxAXax Аз обичам двигателите от волга

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си