.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Iskam pomo6t :~(
    Guest

Искам помощ :~(

Na 19 g sam. Ami predi vreme bqh pisal tuk(minaha meseci ama..).Nakratko Ima edno momi4e koeto haresvam ot godini, na dva pati sam i go kazval, golemi priqteli sme (i vse o6te sme), no tq prosto mi kazva 4e nqma 4uvstva(ami neino si re6enie, nqma da i vliqq q ). Kaza mi 4e kato otidem v razli4ni gradove i 6te se zabravim. Naistina sme v razli4ni gradove i da kajem 4e ima6e nqkakyv efekt . Oba4e onzi den pak se vidqhme i me nalegnaha starite mi 4uvstva, mn mi e tyjnno . A naistina si mislq 4e ne mi e bezrazli4na(makar i rqdko da i proli4ava). Tq oba4e postoqnno se vre v kompanii koito ne mi dopadat . (Pak neino si re6enie, ne moga da i vliqq). 4ovek bi kazal da q zabravq i da gledam napred ama nqkoi pyt se pobyrkvam kato mi mine prez glavata tova, ne moga da mislq
    Misleh da iskam ne6to kato syvet ama prosto si kajete mnenieto ako vi se zanimava , prosto imah nujda da spodelq a ne moga s nikoi

На сила хубост не става. Не те иска и това е... кофти наистина, но какво да се прави...
    тепърва ще се срещаш с още толкова момичета... не съжалявай за нищо. щом е трябвало да стане, значи има причина
    мн мразя т'ва примирителното, ама на!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Щом не те харесва(като повече от приятел)не можеш да я принудиш.По-добре си останете само приятели.

Ne vijdam smisal da i kazvash kak se chuvstvash, tq veche go znae. Jalko e che ne otgovarq na chuvstvata ti Ako ne mojesh da si i samo priqtel ne izlizai poveche s neq.
    Ayudame olvidarte si te vas!

Iskam pomo6t
    Guest

Iskam pomosht

Ne, ne sam kazal 4e iskam da q prinujdavam.Ako raz4itah na tova 6tqh d ai kaja 4e 6te se fyrlq ot nqkoi most ako ne e s mene, ne sam takyv, ama sled takiva izjivqvaniq se zatvarqm v sebe si i mi e kofti, zaradi tova pisah, da spodelq

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Iskam pomosht

Цитирай Първоначално написано от Iskam pomo6t
    Ne, ne sam kazal 4e iskam da q prinujdavam.Ako raz4itah na tova 6tqh d ai kaja 4e 6te se fyrlq ot nqkoi most ako ne e s mene, ne sam takyv, ama sled takiva izjivqvaniq se zatvarqm v sebe si i mi e kofti, zaradi tova pisah, da spodelq
    Не е хубаво да се затваряш в себе си.Така още повече ще мислиш за нея.

Guest
    1 zlatno pravilo v l\bovta --ne stavai priqtel s 4ovek koito obi4a6.... e sled kato te odreje moje no predi tva

iskam pomo6t
    Guest

iskam pomo6t

e to 4estno kazano stanhme priqteli sled kato me otrqza, i to ne zaradi taq istoriq ami prosto taka se slu4i

pich ima samo edin nachin da se doberesh do neq no ne e mn nadejden kato q vidish orimerno i kazvash da izlezete nqkade kato priqteli shte si poprikazvate shte i kazvash hubavi neshta nqma da q ostavqsh na mira ot SMS ili po chata s hubavi neshta i tq shte si promeni mnenieto za teb korenno i taka postepenno moje da stane neshto :P
    Ako jivota beshe lesen to nqmashe da zapochva s plach!!!

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    hm.... :P pi4.. istinata e 4e trea da q zabrai6!!! nameri si momi4e koeto da zaslujava lqbovta ti i 6te ti e po lesno.. izpolzvai sega vuzmojnosta si,kogato ste v razli4ni gradove i ne se vijdate 4essto.. sega ima6 po golqm 6ans da q zabravi6.. ne go propilqvai.. ai USPEH!
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

пич,понякога нещата не се получават Няма да я виждаш пак известно време и ще ти мине или просто ще срещнеш друга
    нямам повод да сънувам....

Мега фен Аватара на koalka
    Не можеш да я забравиш, защото не искаш.Не знам колко време я харесваш, но вече е време да осъзнаеш, че тя не те иска и не трябва да се примиряваш с това да сте само приятели, просто така не можеш да я забравиш.Прекъсни си връзките с нея, в смисъл-не се виждайте или колкото може по-рядко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си