.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
    ama tva ozna4ava li 4e opravdavate seksualniq tormoz???????
    da ne go iznasilva o6te 4e moje da mu ostane travma
    Жената не може да изнасилва. за да има акт той трябва да е възбуден. А за да е възбуден.............значи и на него му се иска. Така е по закон. А аз го казах по-друг смисъл. Просто да стане инициативна, да го изненада, да го накара със съблазнителни жестове да правят секс. Пуф, не знаете ли разните там женски игри?

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladka i brutalna f
    ama tva ozna4ava li 4e opravdavate seksualniq tormoz???????
    da ne go iznasilva o6te 4e moje da mu ostane travma
    Жената не може да изнасилва. за да има акт той трябва да е възбуден. А за да е възбуден.............значи и на него му се иска. Така е по закон. А аз го казах по-друг смисъл. Просто да стане инициативна, да го изненада, да го накара със съблазнителни жестове да правят секс. Пуф, не знаете ли разните там женски игри?
    Така е

Guest
    Знам едни нещасници дето ходят точно толкова време колкото вас, питах го оня що не се ебете вече и оня ми каза, че му е просто забавно да са си двамата. Ебаси лузърите, ма и тя оная е някаква грозна комплексирана патка, да не му завижда човек, но все пак за 1.5 година да не се ебат вече е ненормално.

mi moje da go e sram da ne se izloji!pogovorete!
    JIVOTA E EDIN GOLQM BULLSHIT

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Знам едни нещасници дето ходят точно толкова време колкото вас, питах го оня що не се ебете вече и оня ми каза, че му е просто забавно да са си двамата. Ебаси лузърите, ма и тя оная е някаква грозна комплексирана патка, да не му завижда човек, но все пак за 1.5 година да не се ебат вече е ненормално.

Tи си мнооо тъп

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си