- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета...
Здравейте,аз съм на 19 и още не съм го правила...с приятеля ми сме решили,обаче много ме е страх...
Притеснявам се,защото незнам какво е чувството...
Понеже съм чувала от някой,че много боли!
А от други,че ако си с човек,който обичаш,болката почти я няма...
Искам съвети и помощ...
Моля![]()
Jus7 RelaXПървоначално написано от swords1010
![]()
tyka sam saglasna s teb vapreki 4e imame nqkoi raznoglasiq otnosno sypiteПървоначално написано от swords1010
![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
vsi4ko 6te e nared,ako se ostavi6 istinkite vi da vi vodqt ...prosto se otpusni maximalno i se naslajdavai na momenta,za6toto vtori kato nego nqma da ima
I like Walking In The RAIN CAuse NO one SeeS i'M cRYIN' ***adDIcted To REtRO***
Mnogo vi blagodarq!
Ujasno mnogo mi pomognahte,a i se obzalagam,4e zaslugata za na6ata no6t 6te e izcqlo negova mai
Ne sum podgotvena izob6to
Nadqvam se vsi4ko da mine dobre...
спокойно не се притеснявай ако си сигурна че го искаш деиствайте.иии внимавайте,![]()
да няма после бебта
айде приятна нощ
Napulno sum sigurna,4e go iskam,nqma sumneniq v men,samo strah ot bolkata...
Ne ponqsqm na bolka i zatova me e strah...
Nadqvam se da go prevuzmogna...![]()
19? NEDEI DA GO PRAWISH STANI NA 50 I CHAK TOGAWA TOGAWA NEMA DA IMA BOLKA GARANTIRAM TI?
![]()
Много я успокои![]()
А на колко да го направи,бе? На 13? Я се скрий ...Първоначално написано от sashoTo
![]()
Първоначално написано от .......
do golqma stepen bolkata zavisi ot tova do kolko e opiten i vnimatelen partniora ti...
Отпускаш се и мислиш изцяло за приптното изживяванеи трябва да няма голяма болка но спох неможе да боли баш толкоз много...
Fitness Forever
Ne mu misli tolkova mn ... ne se nastroivai da pishtish ot bolka .. ne za pryv pyt kazvam no pri men bolkata vyobshte q nqmashe ...otpusni se![]()
![]()
![]()
Да Ме СлуШаш Не НасТоЯваМ, Да Ме СраВнЯваШ С НяКой ЗаБраНяваМ, МоЖеш Да Ме ПоМниШ аКо иСкаШ, Не ЗаБраВяМ, иЗоБраЗяВаМ, Че СъБаРяМ, Не Се оТваРяМ, аМа ВляЗа Ли ЗаТфаРяМ!!!
Напълно подкрепям твоето мненниеПървоначално написано от swords1010
![]()
Любовта няма граници .. :>
Първоначално написано от stefko89
Определено
Голям размер на картинката! /machoka/
Я си го ................Първоначално написано от sashoTo
заради такива кат тебе има КУ*ВИ!Щото почвате на по 11 да се ши*ате
![]()
![]()
П.П. Съжалявам ако обидя някой,но вече нервите ми не издържат!!
Ходи при ПернеклиевПървоначално написано от ChRiSTiaNo_07
![]()
Голям размер на картинката! /machoka/
Съгласна съм заради такива бастуни дето набиват комплекси на малките момиченца сега се ебат на по 12 ...Първоначално написано от ChRiSTiaNo_07
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
АхахАХахХАхаХ а същия индвид който се възмощава на това как така на 19 е девствена след като го чупи поредната 15 годишна пикла уревав всичко живо с фразата "какви кур*и били жените" .. жалко че само такива обаче може да ти вържат![]()
Ko iska6 dzvuni edit tilifon i 6e te otporime s trubniq kliu4 za nula vreme! Posle ko iska6 hodi kon da ta ebe, mena da 4ustva6 100% garantirano... samo sega! Ako dzvuni6 do 10 min polu4ava6 i tupalka u liceto![]()
Abe az ne sam choveka deto trqa da ti kazva kakvo shte e chustvoto shtoto i az ne znam a pak i ne moga da ti kaja kakvoto i da bilo shtoto si celi 4 godini po golqma ot mene samo uspeh i posle pishi kak e bilo na sashtata tema pone da uspokoish takiva kato mene Molq te!![]()
Обичам и харесвам тези, които ме харесват и обичат. А тези, които ме ненажиждат и мразят, унижавам и унищожавам. :PpPpPpPpP
Не е болка за умиране. Все едно те бодат с игла. Търпи се с много воля и повечко страст ще изтраеш. Аз изтраях и не беше страшно![]()
Znae6 li,19 godi6na vuzrast e povod ZA GORDOST!Ne za sram!Първоначално написано от sashoTo
Za6toto ne sum kato onezi malki momi4enca koito sa zapo4nali da vodqt polov jivot o6te v 5ti klas...![]()
Povod e za gordost i o6te kak...ili onezi 16 godi6ni momi4enca koito se mislqt za golemi 'pi4ki' 4e sa se izpoebali na 15-16 godi6na vuzrast!!!!
Gordeq se,4e ne sum kurva ot malka!
I mi e priqtno,4e sum s edin 4ovek,ne posle da pravq klip4eta v zazz.bg:
toi me izostavi ili mi razbi surceto i tempodobni![]()
Taka 4e...SDURJAI SI KRITIKITE ZA DRUGITE NA 12-16 GODINI!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()