- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Не го разбирам!!
уфф..мн объркана работа..той не иска секс..не че е нормално за момче,но да го оставим на страна..постоянно ми опипва дупето и се възбужда и се надървя здраво..а вчера..как си пъхна пръста в..сещате се..и аз направо полудях..той ми се прави на луд..иначе и двамата сме достатъчно големи,над 15,ходим от дооооооста време (година и..)искам да спя с него,толкова ли е странно,що се прави на луд и ме дразни само....щматка!!!
Уау над 15 и не се сещъм къде ти е бръкнал щот там има няколко възможни дупкиПървоначално написано от Анонимко
. Издебни го направи му стриптииз и се наебете толкоз ли е сложно. На мене така най ми допада
![]()
ami ako ne go e pravil do seg moje da se pritesnqva.INA4E moje da iz4akva podhodq6tiq moment kogato ve4e ste 100%na MAX i tigava da atakuva(a v kraen slu4ai mije da se pravi i na nedostapen).awe nai dobre pogovori s nego.
Може би не иска да правите секс защото се притеснява как ще се представи, иначе мн иска повярвай ми.
Тъй , че му покажи че няма да има никакви проблеми и си спретнете едно сексче ...
Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
За въпроси - ЛС
---------------------------------------------------
отпред ми бръкна,сега сети ли се?Първоначално написано от w0sh
Първоначално написано от Russian Mafia Boss
Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ) Добре дошли на всички сродни души!
) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619
говорете по въпроса
A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)
Predpolagam che go e sram ili strah ot tova da ne se izloji. A moje da ima nqkakvi komplexi. Ne smqtam che razgovorite sa podhodqshti v sluchaq. Prosto ostanete na same i mu obqsni kak za teb toi e nai-hubaviq i samo nego iskash a posle se otdaite edin na drug![]()
Ayudame olvidarte si te vas!
Jim Beam му е майкатаБъди по-настоятелна,няма да откаже,щото ше изглежда като смешник!Както казах в др тема: Винаги го искаме! Да те разпори дано
![]()
На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!
Напълно съгласнаПървоначално написано от swords1010
![]()
Любовта няма граници .. :>
Над 15 на 15 и 2 дни ли значи?
15 ли вече е възрастта, след която ако не правиш секс си как го каза-шматка. Ама, че ценнсти имат тези деца!
Еми, явно момчето се притеснява от нещо - може да мисли, че му е малък или нещо такова. А може и просто да го е страх да не се изложи. Поговори с него и му обясни, че няма от какво да се притеснява....![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
почти 18Първоначално написано от krem4et0
Оф, кво пак почнахте с проповедите... момичето иска съвет, вие се правите на примерни веднага![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,
Че аз съм примерна! Не вярваш ли?
По темата-изнасили го. Не могат да те осъдят, защото жената не може да изнасилва.
офф,защо си толкова...неам думи..ТЪПА..както и да е..дано ти мине някой ден..Първоначално написано от krem4et0
Съмнявам се. Вече съм на преклонна възраст, така че забрави да се променя!
МИ КАЖИ МУ БЕ!
Какво си седнала да се оплакваш тука, все едно съм му бавачка и утре като го взимам от детската градина, ще седна да му чета конско пред другите деца, защо the fuck не те чука?
ГОВОРИ СИ С НЕГО!
КАКВО ОЧАКВАШ, КАТО ПИШЕШ ТУК?
krem4et0, ти го каза добре....
ama tva ozna4ava li 4e opravdavate seksualniq tormoz???????
da ne go iznasilva o6te 4e moje da mu ostane travma![]()
Пука ми.....
(аватара, аватара! Виж аватара! )
Е защо да не ти вярвам като не те познавам. Ти си таква, каквато си. Мисълта ми беше, че вместо да плюеш и да съдиш хората, може просто да помогнеш или да си замълчиш. Както и да е - решила си, че като се накараш ще си по-полезна... избора си е твойПървоначално написано от krem4et0
![]()
And now I make a spell,
Don't ask, I won't tell,