.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30
    Guest

Не го разбирам!!

уфф..мн объркана работа..той не иска секс..не че е нормално за момче,но да го оставим на страна..постоянно ми опипва дупето и се възбужда и се надървя здраво..а вчера..как си пъхна пръста в..сещате се..и аз направо полудях..той ми се прави на луд..иначе и двамата сме достатъчно големи,над 15,ходим от дооооооста време (година и..)искам да спя с него,толкова ли е странно,що се прави на луд и ме дразни само....щматка!!!

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave

Re: не го разбирам!!

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    уфф..мн объркана работа..той не иска секс..не че е нормално за момче,но да го оставим на страна..постоянно ми опипва дупето и се възбужда и се надървя здраво..а вчера..как си пъхна пръста в..сещате се..и аз направо полудях..той ми се прави на луд..иначе и двамата сме достатъчно големи,над 15,ходим от дооооооста време (година и..)искам да спя с него,толкова ли е странно,що се прави на луд и ме дразни само....щматка!!!
    Уау над 15 и не се сещъм къде ти е бръкнал щот там има няколко възможни дупки . Издебни го направи му стриптииз и се наебете толкоз ли е сложно. На мене така най ми допада
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

ami ako ne go e pravil do seg moje da se pritesnqva.INA4E moje da iz4akva podhodq6tiq moment kogato ve4e ste 100%na MAX i tigava da atakuva(a v kraen slu4ai mije da se pravi i na nedostapen ).awe nai dobre pogovori s nego.

Може би не иска да правите секс защото се притеснява как ще се представи, иначе мн иска повярвай ми.
    Тъй , че му покажи че няма да има никакви проблеми и си спретнете едно сексче ...
    Почти никога не преглеждам същата тема 2 пъти!
    За въпроси - ЛС
    ---------------------------------------------------

Guest

Re: не го разбирам!!

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Уау над 15 и не се сещъм къде ти е бръкнал щот там има няколко възможни дупки . Издебни го направи му стриптииз и се наебете толкоз ли е сложно. На мене така най ми допада
    отпред ми бръкна,сега сети ли се?

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Russian Mafia Boss
    Може би не иска да правите секс защото се притеснява как ще се представи, иначе мн иска повярвай ми.
    Тъй , че му покажи че няма да има никакви проблеми и си спретнете едно сексче ...
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Град
    Асеновград, България
    Поговори с него. Попитай го, защо се държи така, дали няма някакъв проблем, въпреки, че мисля, че просто се притеснява.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

говорете по въпроса
    A skaterboy broke my heart,so I broke his board =)

Predpolagam che go e sram ili strah ot tova da ne se izloji. A moje da ima nqkakvi komplexi. Ne smqtam che razgovorite sa podhodqshti v sluchaq. Prosto ostanete na same i mu obqsni kak za teb toi e nai-hubaviq i samo nego iskash a posle se otdaite edin na drug
    Ayudame olvidarte si te vas!

Град
    Филипиновци
    Jim Beam му е майката Бъди по-настоятелна,няма да откаже,щото ше изглежда като смешник!Както казах в др тема: Винаги го искаме! Да те разпори дано
    На 13 години пържолата я засърбела?!Мааайка й дееба!

Град
    Far Away .. :>
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Поговори с него. Попитай го, защо се държи така, дали няма някакъв проблем, въпреки, че мисля, че просто се притеснява.
    Напълно съгласна

Любовта няма граници .. :>

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Над 15 на 15 и 2 дни ли значи?
    15 ли вече е възрастта, след която ако не правиш секс си как го каза-шматка. Ама, че ценнсти имат тези деца!

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    15 ли вече е възрастта, след която ако не правиш секс си как го каза-шматка. Ама, че ценнсти имат тези деца!
    Браво ! =D>

Град
    София
    Еми, явно момчето се притеснява от нещо - може да мисли, че му е малък или нещо такова. А може и просто да го е страх да не се изложи. Поговори с него и му обясни, че няма от какво да се притеснява....
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Guest
    почти 18

Град
    София
    Оф, кво пак почнахте с проповедите... момичето иска съвет, вие се правите на примерни веднага
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Град
    Свищов
    Че аз съм примерна! Не вярваш ли?
    По темата-изнасили го. Не могат да те осъдят, защото жената не може да изнасилва.

Град
    Асеновград, България
    ...
    По темата-изнасили го. Не могат да те осъдят, защото жената не може да изнасилва.
    Ах !!!

Guest
    офф,защо си толкова...неам думи..ТЪПА..както и да е..дано ти мине някой ден..

Град
    Асеновград, България
    офф,защо си толкова...неам думи..ТЪПА..както и да е..дано ти мине някой ден..
    Смяташ ли, че има начин да е остра ?

Град
    Свищов
    Съмнявам се. Вече съм на преклонна възраст, така че забрави да се променя!

Супер фен
    Град
    Венера
    МИ КАЖИ МУ БЕ!
    Какво си седнала да се оплакваш тука, все едно съм му бавачка и утре като го взимам от детската градина, ще седна да му чета конско пред другите деца, защо the fuck не те чука?

ГОВОРИ СИ С НЕГО!
    КАКВО ОЧАКВАШ, КАТО ПИШЕШ ТУК?
    krem4et0, ти го каза добре....

ama tva ozna4ava li 4e opravdavate seksualniq tormoz???????
    da ne go iznasilva o6te 4e moje da mu ostane travma

Супер фен
    Град
    Венера
    Пука ми.....
    (аватара, аватара! Виж аватара! )

Град
    София
    Е защо да не ти вярвам като не те познавам. Ти си таква, каквато си. Мисълта ми беше, че вместо да плюеш и да съдиш хората, може просто да помогнеш или да си замълчиш. Както и да е - решила си, че като се накараш ще си по-полезна... избора си е твой
    And now I make a spell,
    Don't ask, I won't tell,

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си