Вчера си къносах косата-черна... Реших да изляза малко навън и да видя реакциите на другите около мен.Сложих си черни очила и едно венче(от тез чернитр големите Вървя си по улицата и никой не ме позна...Обадих се на приателките да се видим...Отидохме пред тяхната къща-те ми казах,че от далече не са ме познали изобщо...И тогава покрай нас ,както си седим...минава едно момче което преди харесвах(и той ме харесваше,но не пожела да ми го признае лично),позагледа ме,но не ме позна...След това с още 4 момчета,той започна да се навърта около нас...Дочух го да казва-"Кое е новото маце?",а другите свиха рамене....Много се зарадвах,че не ме позна и ме мисли за друга...А и всички който познават казват,че с черна коса...направо съм супер...Благодаря Ви,че прочетохте глупостите ми...Та въпроса ми е-Как бихте реагирали ако момичето което харесвате се е променила коренно,но не ви е казала,а Вие я мислите за друга Глупава ситуация,но много се зарадвах,че не ме позна и сега се терзае и пита всички-"Коя е чернокосата?"...а и още нещо-май темата не е за тук,но не намерих друг раздел,дето да я поустна...